Diskusie - 1879. stránka fóra
5
Dar k svadbe
Ahojte, chcem sa poradit. Idem na svadbu priatelov sestre, ma 20 :) ja mam 18 a neviem čo by smo jej darovala..asi nebudu ocakavat ani chceit prijat nejake financne dary kedze ešte nezarabam, ale neivem čo by... Otvor fórum »
26. 8. 2014 19:23
25
Prvý deň na internáte :O
O týždeň začína škola a keďže idem na internát prvý rok, mám už teraz veľké stresy z toho, aký bude prvý deň :D Aký bol ten váš prvý deň na internáte ? A čo všetko si... Otvor fórum »
26. 8. 2014 19:17
11
Stone Roses, Smiths, Joy Division
Máte radi tieto dnes už classic british bands? Otvor fórum »
26. 8. 2014 19:16
29
Pomaly jem
Čaute, potrebujem poradiť, pomaly jem a chcel by som jesť hltavo, no niako sa nedarí nedokážem to zrýchliť , dokonca pevnu stravu ako je mäso nedokážem tak prehltnúť niekedy musím zapíjať vodou. Hladal som na google... Otvor fórum »
26. 8. 2014 19:03
2
UNIBA Čínsky jazyk a medzikultúrna komunikácia
Čaute ľudia, ide niekto na unibu na Čínsky jazyk? Lebo nepoznám ešte ani jedného budúceho spolutrpiteľa :D Otvor fórum »
26. 8. 2014 18:30
4
Košice running
Vie mi niekto poradiť nejaké fajn trasy, cestičky, na behanie v KE, niekde v blízkosti Technickej univerzity? Nepoznám to tam, poprípade aj niekto kto behá, a išiel by si zabehať a poukazoval mi prostredie :).... Otvor fórum »
26. 8. 2014 18:22
14
Kde sa da pozicat 200e ? ,,,, Aku pozickaren by ste mi odporucili ?
V banke mi ju zamietli lebo som v skúšobnej dobe, kde sa dá požičať do 200e ? :/ ďakujem Otvor fórum »
26. 8. 2014 18:03
10
Prezvananie
Preco ma zeny prezvanaju a nezavolaju mi normalne? Mam neobmedzene volania ale ajtak ma to uraza co som ja nejaky ich sponzor? A najhorsie je ked nejaku dvihnem a ona mi zlozi a musim jej volat. nech idu dopice.... Otvor fórum »
26. 8. 2014 17:41
9
Prestup na inú školu
Chcel by som som teraz začiatkom roka prestúpiť na inú strednú školu. Teraz budem druhák a mám odbor elektrotechnik a chcem prestúpiť na ten istý odbor len je silnoprúd. Tak sa pýtam že či budem robiť nejaké skúšky... Otvor fórum »
26. 8. 2014 17:40
1
2
Spoločna objednávka-dresslink
Čaute ľudia, dievčata viem že niektoré z vás by si chceli objednať veci z dresslinku. A tak ma napadlo že keby sme viacere si ojednali niečo, tak by sme si aj potom poštovné mohli rozdeilt aby nás... Otvor fórum »
26. 8. 2014 17:23
25
Priateľové vtipy, že je paroháč,,.
Čo povedať priateľovi na to, že si vkuse robí srandu, že len aby som nebol paroháč alebo čo ideš mi nasadiť parohy. Toho jeleňa mi chceš kúpiť? Predpokladám, že asi naráža na to, ... Otvor fórum »
26. 8. 2014 17:07
10
Brat si uver v tejto dobe
Banky teraz ponukaju aj dost zaujimave uvery za celkom vyhodne podmienky, kedze ludia teraz maju obavy brat si pozicky. Rozmyslala som, ze kedze mam teraz preukazatelny celkom slusny prijem, ze by som poziadala o nejaky bezucelovy uver... Otvor fórum »
26. 8. 2014 16:55
8
Vysadenie antiky na pár mesiacov
Ahojte, chcem sa opýtať ako mám postupovať pri nasledovnom, Tento mesiac som doužívala tri aktívne týždne s antikoncepcie. Dnes som mala začať brať placebo tabletky /tie neužívam/. Rozhodla som sa, že na nasledujúce mesiace vysadím... Otvor fórum »
26. 8. 2014 16:17
7
Socialne stipendium
Ahojte, Zaujimalo by ma, ci niekto z vas vysokoskolakov pobera socialne stipendium a ak hej, tak v akej vyske? Kolko sa max. Da dostat? Pripadne, v akych podmienkach sa nachadzate? Dakujem :-) Otvor fórum »
26. 8. 2014 15:34- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.