Diskusie - 1875. stránka fóra
1
Ubytovanie v Trnave na 1 noc
Čaute :) Potrebovala by som poradiť, dáke dobré, avšak nie moc drahé, ubytovanie v Trnave na jednu noc :) Ak o niečom viete, podeľte sa o to so mnou :) Za každú normálnu radu ďakujem :) Otvor fórum »
29. 8. 2014 15:07
3
Zberateľstvo pohľadníc
Ahojte, hľadám všetkých, ktorý kedysi zbierali pohľadnice, alebo ešte niekde doma nejaké majú a radi by sa ich zbavili. Ak by niekto mal nejaké zaujímavé pohľadnice, rozličných tématík mám záujem. Môžete mi kľudne... Otvor fórum »
29. 8. 2014 14:55Prednášky
Ahojte :) vie mi niekto povedať, kedy na právnickej fakulte UK BA začína výučba v externej forme. Minulý rok ( 2013/2014) prváci externisti začínali už v deň zápisu + následujúci deň, tak by som rada vedela, ... Otvor fórum »
29. 8. 2014 13:45
22
Vzťah na diaľku
Nechodím sem pravidelne, možno tu už podobná téma bola. Začnem asi takto: Už rok a dva mesiace som s babou vo vzťahu na diaľku. Do nášho prvého výročia som sa držal statočne, samozrejme že mi vždy... Otvor fórum »
29. 8. 2014 13:29
12
Taška, kabelka do školy :D
Ahojte prosím vás vedeli by ste mi poradiť nejakú webstránku kde majú peknú tašku do školy ale može byt aj kabelka :D ....dakujem :D a na strednu skolu myslím :D tak nie také decké... Otvor fórum »
29. 8. 2014 13:11
9
Zdravotná
Ahojte , o pár dní nastupujem na strednú školu. Je to stredná zdravotnícka škola, Moyzesová 17..v Košiciach . Nemohli by ste ma s tou školou nejako oboznámiť ..? Vlastne či som si vybrala dobre alebo nie ...... Otvor fórum »
29. 8. 2014 12:29
2
Na co by ste hrali viac GTA5 ?
29. 8. 2014 09:48
55
Vonia vám niečo čo ostatným smrdí?
Mne sa páči pach oxidov dusíka.. to je ten pach zostatkov z výfuku auta.. ale je to cítiť len pri niektorých... alebo keď horí elektrický oblúk, kyselina dusičná vonia takisto :D nwm či viete o čom hovorím :D... Otvor fórum »
29. 8. 2014 02:16
15
MMORPG
Čaute, prosím poradte mi nejaku dobru MMORPG hru ktorá je po česky :D zatial som nenasiel taku čo by ma bavila :D Otvor fórum »
28. 8. 2014 23:31
65
V koľkých zahraničných krajinách ste už boli (viď. 1. kom. )
28. 8. 2014 23:23
11
Vzťah
Ahojte, mám taký väčší problém, ide o to že sa asi pol roka poznám s jednou strašne dobrou ženou, spoznali sme sa cez net, chodili sme asi tak 3x do týždňa spolu von(bývame blízko seba)... takže... Otvor fórum »
28. 8. 2014 23:01- 1 Zavist a zmeny
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic