Diskusie - 1868. stránka fóra
22
Tuhý ejakulát
Priateľ má v poslednej dobe takýto problém. Čítali sme zopár článkov, v jednom uvádzali napr. že je to častým pohl. stykom.. Máte s tým niekto skúsenosti? Otvor fórum »
1. 9. 2014 17:59
24
Jak chodis do prace
1. 9. 2014 17:49
50
Chodili by ste s niekym takým ?
Priznám sa som človek ktorý je viac menej utiahnutý do seba trápenie nedáva najavo skôr som ten typ čo sa v noci trápi . Mám 19 rokov som úplne obyčajný človek čo má tiež svoje muchy fajčím , ... Otvor fórum »
1. 9. 2014 17:10
3
Pesničky
Poznáte nejaké pesničky na tento štýl? Také tie "epické,, pri ktorých Vám behá mráz po chrbte a cítite sa melancholicky. https://www. youtube. com/watch?v=kXcOyYEldZY&list=RDkXcOyYEldZY&index=1 https://www. youtube. com/watch?v=VEpMj-tqixs&list=RDkXcOyYEldZ Otvor fórum »
1. 9. 2014 17:01
11
Môj objav :D
Ahojte, chcel by som sa pochváliť s vecou, pomocou ktorej by sa dal vyriešiť problém s vlastným CSSkom na svojej stránke. Písal som TSku (asi pred troma týždňami) majiteľovi (Tomas), ten mi však neodpísal. Chcel... Otvor fórum »
1. 9. 2014 16:32
6
Štipendium
Nastupujem do 1. ročníka na VŠ a počula som že môžem dostávať štipendium. Moji rodičia sú rozvedení. Bývam s mamkou a babkou. Ale trvalý pobyt mám u oca. Niekto mi hovoril že si najprv musím... Otvor fórum »
1. 9. 2014 15:38
20
BIO eshop
Cez aký bio eschop nakupujete? Cenovo najpriatelnejší :) kedže ako som si mohla všimnúť, tie ceny v kamenných obchodoch sú naozaj otrasné oproti internetovým. Poprípade neviete v ktorých reťazcoch by sa dalo kúpiť kokosové mlieko, quinoa,... Otvor fórum »
1. 9. 2014 15:12
13
Mladá Garda
Má tento intrák aspon minimálnu úroven ? ..vyzera to tam pekne rozjeb... e . V častiach po rekonštrukcii menili aj interier či len steny su namalovane vonku ? ..tento rok idem prvý krat a izbu mam na B-čku. ... Otvor fórum »
1. 9. 2014 14:50
10
Autobusové spoje
Čaute, mám taký menší problém. Tento rok nastupujem na strednú do iného mesta a chcela by som si vypísať spoje, aby som presne vedela, kedy mi idú busy domov. Problém je, že to nemôžem nájsť. Myslela som... Otvor fórum »
1. 9. 2014 14:37
8
Názov pesničky?:(
prosím vás.. neviete niekto názov PRVEJ PESNICKY VO VIDEU? dakujem velmi pekne:-) http://www. mojevideo. sk/video/20bda/to_bolo_o_chlp. html Otvor fórum »
1. 9. 2014 14:32
4
Linkin Park Vieden
ahojte ide niekto autom na Linkin do Viedne? Ak ano piste vyslo by nas to lacnejsie ; ) Otvor fórum »
1. 9. 2014 14:18
14
Sims 2
ahojte. je tu niekto, kto by mi vedel pomoct so stiahnutim a nainstalovanim hry sims 2? a v prvom rade sa vlastne chcem spytat, ze ci mi to pojde aj ked mam mensi nb bez cd romky... Otvor fórum »
1. 9. 2014 13:27
6
Brigáda v Trnave
Ahojte idem študovať do TT na VŠ a chcela by som si tam nájsť nejakú brigádu aby som sa tam nenudila ale čo som pozerala tak na nete toho moc nieje :/ nevedeli by ste mi niekto odtial alebo z... Otvor fórum »
1. 9. 2014 13:15
35
Leto
Aj keď nám ešte nekončia všetkým prázdniny, leto už viacmenej áno. Tak ma napadlo, reku aké bolo tvoje leto? Nemusíš písať celý svoj dvojmesačný denník, stačí top zážitky, čo sa ti páčilo najviac/najmenej, podeľ... Otvor fórum »
1. 9. 2014 13:04
79
NAJKRAJŠÍ BIRDZÁCI
Napíšte, tagnite najkrajšie dievčatá z birdzu (6) a najkrajších chlapcov (6) ; )) Otvor fórum »
1. 9. 2014 12:55- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.