Diskusie - 1858. stránka fóra
24
Prvé zoznamovanie na VŠ
ako to chodí prvé dni na VŠ ? na prvých prednáškach a cvikách, je tam nejaké oficialne zoznamovanie ako na strednej že prvé hodiny boli take zoznamovacie a tak :D alebo sa len tak medzi sebou zoznámime ? :D Otvor fórum »
5. 9. 2014 14:30
52
Mobil čo nemrzne
Ahojte milí birdzáci, mám na vás prosbu chcem si kúpiť nový mobil momentálne mám Sony Xperia U ale som maximálne nespokojná hlavne kvôli tomu, že mrzne ako šialená a najnovšie sa vypína nemám veľa pamäte a starám... Otvor fórum »
5. 9. 2014 14:29
39
Kam ju pozvať
Ahojte... prosím o radu :D kam pozvať dievča na dajme tomu 1. rande :D Kedže mám 15 tak na kávu alebo niečo podobné asi vypadáva :D a ja vobec netuším, že kam ju mám pozvať. Vďaka za... Otvor fórum »
5. 9. 2014 13:51
29
Ako pribrať na váhe?
Ahojte. Mám 14 a vážim len 56kg... Chcem pribrať a čo najrýchlejšie najradšej. Dakujem za komentare :) A ešte meriam 181 Otvor fórum »
5. 9. 2014 13:19
2
Privat
Viete o niečom v Trnave alebo okolí, kde by ma ubytovali do 150€/mesiac AJ SO PSOM? Stranky s byvanim a privatmi mam od vrchu po spod prejdene a vyinformovane a uz ma to nebavi, zato... Otvor fórum »
5. 9. 2014 13:07Kde v bystrici zozenem snus ?
Cav nevie tu niekto o niakom mieste kde saa predava ? Skruf, thunder, barco dik :) Otvor fórum »
5. 9. 2014 13:01
26
Podvody
Objednala som si na dobierku cez bazoš mobil samsung galaxy note ll za 150eur, nemal k nemu papiere to mi nevadilo. Prišla mi nejaká stará nokia ktorá stojí max. 30eur! Začala som si ho preklepávať a asi pred pol rokom... Otvor fórum »
5. 9. 2014 12:47
9
Erasmus Nórsko
Zdraívm. Chcem sa spýtať, či tu je niekto, kto bol na študijnom výmennom pobyte cez program Erasmus v Nórsku. Zaujímala by ma jedna vec - aké sú náklady na vyžitie v Nórsku?... Otvor fórum »
5. 9. 2014 12:41
21
Prešovčanka :)
Ahojte :) Chcem sa spýtať, je tu nejaká birdzáčka z Prešova ? Prípadne by sme sa mohli zoznámiť nakoľko nasledujúce 3 roky budem bývať v Prešove :) Otvor fórum »
5. 9. 2014 12:12
1
Kde v TN zozeniem kabat?
Vie mi niekto poradit kde v Trencine kupim kabat, kosele, nohavice? (hlavne ten kabat) Chcem nieco elegantne na bezne nosenie. (jesen/zima) V strednej cenovej kategorii :) V tn poznam len laugo a tam tusim nic take nie... Otvor fórum »
5. 9. 2014 11:36
24
The Sims 4
Ahojte, chcela by som sa spýtať či si niekto náhodou nestiahol the sims 4. Viem že sa to už dá ale neviem že k ktorej stránky by som to stiahla aby mi to šlo ? .... Otvor fórum »
5. 9. 2014 11:12
7
Strojček
Kde približne sa pohybuje suma za strojček - myslím úplne dohromady Otvor fórum »
5. 9. 2014 10:57
25
čierna obrazovka
Zdravím mám takýto problém: Dnes som si zapol ntb a spustil hru po chvili naskocili na obrazovke take farebne kocky vzápätí boli všade a vypol sa mi ntb. Potom hned naskočil ale obrazovka ostala čierna skusal som vypnut restartovat... Otvor fórum »
5. 9. 2014 09:16
41
Tvaroh popri tréningovom plánu
Dosť som cvičil no zranenie ma nachvílu vyradilo. Teraz chcem znova pokračovať. Popri cvičení 3-krát do týždňa vo fitku a mojich tréningov 3-krát do týždňa ako florbalový brankár. Som si chcel trochu upraviť aj jedálniček a chcem... Otvor fórum »
5. 9. 2014 08:38
13
Slováci v ČR, používate slovenské O2?
Mám český paušál od Vodafone, celkom výhodný, ale uvažujem, že keď sa zrušil roaming, tak že si nechám len svoje slovenské O2 číslo a budem ho používať aj v ČR. Otázka, ale znie na... Otvor fórum »
5. 9. 2014 08:04
7
Pod Karlovým mostom,,
Birdzáci potrebujem trochen pomoc.. Stala sa nám s kamošom jedna nepríjemná vec a tak zháňame na poslednú chvílu ubytovanie v Prahe. Pokúšali sme sa o byt, ale akosi sa nedarí a tak som sa vás chcel opýtať či... Otvor fórum »
4. 9. 2014 23:32
12
Medicína v Česku
Ahojte, prosim vas ja by som sa velmi rada informovala o moznostiach studia mediciny v cesku.. Rada by som isla bud do Brna alebo na Karlovku. Vedeli by ste mi niekto poradit kde to ako chodi, aky... Otvor fórum »
4. 9. 2014 23:14