Diskusie - 1857. stránka fóra
15
Vzťah na intráku
ahojte, je tu niekto, kto mal vážny vzťah na výške, keď jeden z vás bol na intráku a ten druhý veľaveľa kilometrov od toho prvého? čiže videli ste sa raz za dva týždne alebo tak... ... Otvor fórum »
5. 9. 2014 20:34
6
Záchranná brzda vo vlaku
Ahojte, kolegovia možno sa niektorí nad mojou otázkou pousmejete, ale mňa to naozaj zaujíma :D keď rušňovodič zatiahne brzdy páčkou vo svojej kabínke, zastaví vlak rýchlejšie, ako keby napríklad cez... Otvor fórum »
5. 9. 2014 19:58
15
8
Birdz a jeho problémy -_-
Ahoj :) prečo keď dám : Zabudla som heslo a potom tam naťukám mail tak ani jeden nefunguje ?? Otvor fórum »
5. 9. 2014 19:48
4
Cudzie jazyky - vysoké školy
poradite mi nejaké dobre školy tu na slovensku alebo v zahraničí... čo to všetko obnáša čo na to potrebujem .. tento rok maturujem a ešte niesom rozhodnutý čo dalej, chcel by som študovať anglinu a asi španielčinu ...... Otvor fórum »
5. 9. 2014 19:29
33
Hemoglobín v moči
Ahojte ľudia Na preventívke mi zistili hemoglobín v moči. Moč išla aj do labáku a veľmi sa bojím aby to nebolo nič vážne. Neviem kedy budú výsledky. Celé roky čo chodím na... Otvor fórum »
5. 9. 2014 18:44
4
Podklady na medicínu
Čaute, nemáte niekto predať podklady na príjimačky na LF UK z chémie? Diki. :) Otvor fórum »
5. 9. 2014 18:29
15
Cistenie pupku
zaujimala by ma nasledovna vec... kamoska popri inych veciach spomenula ze by nikdy nikomu nedovolila vycistit jej pupok.. a ja som to zahovoril, lebo som bol wtf... cistite si pupok? ak ano, vatovou tycinkou,... Otvor fórum »
5. 9. 2014 18:09
2
Mobil - pamäť telefónu
Ahoj prosím vás už cez rok používam mobil Sony xperia C1505 a v ukladacom priestore mám : Pamäť telefónu , interný ukladací priestor , karta SD. Problém je v tom že čokoľvek si stiahnem mi ide do... Otvor fórum »
5. 9. 2014 18:09
2
Ako sa zbaviť
Ahojte, mám taký problém, že ekd idem na net stale mi zrusi danu stranku a naskoci mi Worning a prehodi ma na nejak java -hry. Aj cez pozeranie filmov to robi ako sa mam toho zbavit? Otvor fórum »
5. 9. 2014 18:02Skupiny na fb
Ahojte ludia! Chcem sa spytat ci neviete kde sa da najst zoznam ludi ktori maju lajknutu urcitu skupinu. Lebo ja som nasla len pocet fanusikov a statistiku kolko fanusikov pribudlo alebo ubudlo. Dakujem :) Otvor fórum »
5. 9. 2014 17:37
12
Je tento PC hodny tej ceny?
hladam pc cca do 900€ a narazil som na tohoto predajcu a konkretne tento pocitac http://pc. bazos. sk/inzerat/41140434/8-jadro-AMD-8350-420GHz-8GB-RAM-AMD-R9-290X-4GB-DDR5. php vedel by mi dakto kto sa v tom vyzna ci je to zostava vhodna cca na 5 rokov... Otvor fórum »
5. 9. 2014 17:14
2
Typy, rady-WindowsLiveMovieMaker
Čautee..potrebovala by som poradiť ohľadom tohto programu. Chcela by som sa opýtať, či je to normálne, že ak pridám video, nejde zvuk. Či sa to dá nejak zmeniť alebo to je jednoducho taký program že zvuk z... Otvor fórum »
5. 9. 2014 16:59
9
Filter na upravu fotky
Dobry den, zhanam nejaky filter, kde by som vedel vybielit urcitu cast. Napriklad mam fotku, na ktorej su zlte (ale ze uplne zlte) zuby a potreboval by som ich vybielit :) Da sa to nejako?? :D... Otvor fórum »
5. 9. 2014 16:26
78
Kazdy muz mi povie ze ku mne nic neciti
Ahojte. Rada by som vedela Vas nazor na moj problem. Mam 29 rokov, som slobodna a bezdetna. Velmi rada by som uz mala staleho partnera, rodinu, deti ale vobec sa mi nedari. V mojom... Otvor fórum »
5. 9. 2014 16:08
16
Problém s bývalím
Ahoj ešte by som sa rada poradila, mám bývaleho boli sme spolu vyše roka, rozišli sme sa v mieri zostali sme stále veľmi blízkymi kamarátmi(nie s výhodami ani nič podobné) Bol to prvý vzťah kedy som bola ozaj zamilovaná a... Otvor fórum »
5. 9. 2014 15:50