Diskusie - 1850. stránka fóra
7
Pridavanie suborov z PC do androidu
mam momentalne problem potrebujem dať niečo do mobilu z PC a nemam tu usb kabel od mobilu... je ešte nejaky ny sposob ako spojiť pc s mobilom ? Otvor fórum »
8. 9. 2014 19:35
7
UK medicína - ponuka ubytovania
Ahojte, kamoška hľadá na privát v BA spolubývajúcu, ale iba z LFUK! 3-izbový nový byt (pre 3 osoby), samostatná izba s balkónom. 120 eur mesačne, september ešte zadarmo, pretože byt sa ešte prerába a... Otvor fórum »
8. 9. 2014 19:32
13
Bondage
Dajme trošku erotiky :D Komu sa páči bondage alebo ked niekoho zviaže či je zviazaná ? :) Otvor fórum »
8. 9. 2014 19:31
10
Svedkovia Jehovovi
Takže, mal by som otázku na jehovistov. Jehovisti nedovolia podať členovi tej istej viery žiaden krvný derivát. Teraz tá otázka: Jehovisti, dovolili by ste v ohrození života milovanej osobe podať transfúziu? Otvor fórum »
8. 9. 2014 19:30
6
Talentovky, výtvarné umenie
Moja sesternica chce ísť na strednú školu s odborom Reklamná tvorba, kde sa robia talentovky z výtvarného umenia. Poprosila ma nech jej pomôžem sa na ne pripraviť (keďže strach, panika, chaos). Kritériá sú zobrazené,... Otvor fórum »
8. 9. 2014 19:30
11
After school routine
ako prebieha vaša after school routine? čo robíte po škole ? :P Otvor fórum »
8. 9. 2014 18:32
2
Registrácia
ahojte..neviem síce, či mi budete vedieť poradiť, ale potrebujem vedieť, či registrácia na http://www. katasterportal. sk/kapor/ je bezplatná??viete niekto? Otvor fórum »
8. 9. 2014 18:30
19
Cigareta :3
Ahojte občas si dám cigaretu a práve chcem ukradnuť jendu ocovi xD mám malborky softky mám ich tam celkom dosť no ale bojím sa že to zistí :D ak by hej tak ako sa mám vyhovoriť? :) Otvor fórum »
8. 9. 2014 17:46
3
Kartička na autobus
Študenti, som študent SŠ a vyzerá to tak, že budem potrebovať pravidelne cestovať autobusom. Chcem sa vás spýtať, ktoré kartičky pre študentov sú na toto najvhodnejšie, či ISIC, EURO 26 alebo iné ? Vďaka Otvor fórum »
8. 9. 2014 17:35
5
UMB prvaci predmet Zdravý životný štýl
práve pozerám rozvrhy ale neviem nájsť pre mňa voliteľný predmet zdravý životný štýl tak či ste ho náhodou nezazreli keď ste si hľadali svoj Otvor fórum »
8. 9. 2014 17:19
3
Semínarka za peniaze
Dali ste si niekedy napísať seminárku za peniaze? Myslím nejakej firme čo sa na to špecializuje, boli ste spokojní? Otvor fórum »
8. 9. 2014 17:17
7
Rast vlasov
Nejaké tipy/prostriedky na rýchlejší rast a celkovú podporu rastu vlasov? ďakujeeem :) Otvor fórum »
8. 9. 2014 17:15
10
Stavba vlastného auta :)
Chcem sa spýtať jednu netradičnú otázku, týka sa to stavby auta. Zaujímalo by ma, ako to u nás vlastne je. Dajme tomu, že si niekto sám niekde v garáži postaví auto a mňa by zaujímalo, že... Otvor fórum »
8. 9. 2014 16:51
20
Čo s chalanom, ktory o mňa nema zaujem?
Je to dosť problem, pretože už do mňa bol, ale ja som oňho neprejavovala záujem, je to dosť sprosté, ale začína sa mi páčiť, ale jemu sa už páči iná, čo s tým??? ... Otvor fórum »
8. 9. 2014 16:46
15
Birmovka
Je tu niekto kto má birmovku alebo aspoň vie ako to prebieha ? :D Dedo chce aby som tam šla tak idem nech je kľudný :D niekto mi hovoril že si musím prečítať bibliu že sa ma tam budú pýtať... Otvor fórum »
8. 9. 2014 16:14
4
Učebnica
Ahojte! Potrebujem radu viete na škole mame učebnicu s nemčiny direkt 2 nemá ju niekto z vas v PDF ? Alebo nepoznáte na to aspon stránku ? Nechce sa mi ju kupovať tak by som ju mohla nosiť na tablete.... Otvor fórum »
8. 9. 2014 16:00