Diskusie - 1848. stránka fóra
1
PEDAS, cestná doprava
Najde sa tu niekto, kto ide na Zilinsku univerzitu, fakulta PEDAS, najlepsie este na odbor cestna doprava? potrebujem poradit, piste spravy Otvor fórum »
9. 9. 2014 20:33
47
Sex vs. petting
Ked je vam niekto sympaticky a prve dni ked sa este zoznamujete sa s nou / nim hned vyspite alebo najskor zacinate bozkavanim prstovanim handjob lizanim a fajkou a az potom ked spolu chodite dajme tomu tyzden tak si zatrtkate?... Otvor fórum »
9. 9. 2014 20:02
5
Zamena penazi
Kde najvyhodnejsie sa daju v Ba zamenit peniaze? Potreboval by som ceske peniaze Otvor fórum »
9. 9. 2014 19:46
8
Šaty na stužkovú
Ahojte :) viete mi poradiť nejaké obchody kde predávajú šaty na stužkovu a sú fakt pekné ? ( Prievidza, Topoľčany, Trenčín, Nitra) Otvor fórum »
9. 9. 2014 19:38
11
Horror
Poraďte prosím nejaký horror :D ale nie taký nechutný .. čosi strašidelné ale nech sa z toho nepototoskam :D Otvor fórum »
9. 9. 2014 18:53
4
Student House - intrák
Ahojte, idete od tohto roku niekto bývať na tento intrák v Ružinove? :) Otvor fórum »
9. 9. 2014 18:22
8
Bolest kostrče
Ahojte mam na Vas otazku, neviem cim to moze byt sposobene, ale približne pred tromi týždnami ma začala bolieť kostrč..bolí ma to pri sedení ale hlavne pri tlačení čiže pri stolici..neviem čo to môže byť..chystám sa k ortopédovi... Otvor fórum »
9. 9. 2014 15:03
5
Neplatny PIN kod
Ahojte.. mám nový mobil xperia m2 a mám taký rpoblem že som si nastavil odblokovanie telefonu na PIN kod všetko išlo dobre ale teraz ked zadam pin kod tak mi napiše že neplatny PIN.. som si na 10O PRO isty... Otvor fórum »
9. 9. 2014 14:36
5
NEZASTAVITEĽNÝ
Ten film so Stathamom - v upútavke bol úryvok z piesne s textom "If we could never die" Keby ste niekto ten song poznali a hodili mi sem link, bola by som vďačná. ... Otvor fórum »
9. 9. 2014 14:29
12
Program na tvorbu časopisov,,,,
čaute, potreboval by som nejaký program v ktorom viem vytvoriť časopis a rovno si to aj vytlačiť. Robím praktickú maturitnú tému ako propagácia SŠ a chcel by som urobiť také niečo ako "časopis". Nepoznáte nejaký program, ... Otvor fórum »
9. 9. 2014 14:10
6
E-shop na FB
Poznate daky dobry eshop (najlepsie zadarmo) na facebooku? Alebo vedeli by ste poradit nejaky, ktory by sa dal s facebookom potom prepojit ? Otvor fórum »
9. 9. 2014 12:58
15
Robiť drepy aj na postavu typu hruška?
ahojte, chcela by som zoštíhliť telo..nie nabrať svaly..keďže som postavou hruška mám veľký zadok aj bez drepov..čo by som mala cvičiť na zoštíhlenie celého tela? Otvor fórum »
9. 9. 2014 12:47
16
Komunikácia
Stáva sa aj vám že sa s niekým stretnete, očividne prejaví záujem o komunikáciu ale vy proste odkráčate preč a dopne vám to až neskôr a potom je to trápne? :D Otvor fórum »
9. 9. 2014 12:28
8
Uk management externe
ahojte kto z vas ide na uk management externe ? chcem sa opytat kedy budeme vediet rozvrh hodin? Otvor fórum »
9. 9. 2014 10:46
3
Paysafecard
Zdravím. Chcel by som sa spýtať, že akým spôsobom sa dá vyplatiť Paysafecard naspäť do reálnych peňazí. Kamarát, ktorý je odcestovaný mi má vrátiť peniaze a hovoril niečo o tom, že mi... Otvor fórum »
9. 9. 2014 10:11