Diskusie - 1850. stránka fóra
4
Učebnica
Ahojte! Potrebujem radu viete na škole mame učebnicu s nemčiny direkt 2 nemá ju niekto z vas v PDF ? Alebo nepoznáte na to aspon stránku ? Nechce sa mi ju kupovať tak by som ju mohla nosiť na tablete.... Otvor fórum »
8. 9. 2014 16:00
18
Pauza vo vzťahu
Mala som 2 mesačný vzťah viem že to nieje dlho, no boli sme si veľmi blízky, poznali sa aj naše rodiny, hocikedy u mňa zostal aj pár nocí. Nemali sme žiadne problémy akurát ja som cez týždeň bola dosť s... Otvor fórum »
8. 9. 2014 15:34
6
Anglickoslovenska basnička
Prosim potrebujem vymyslieť baseň jeden riadok po anglicky a druhy po slovensky a ma ich tam byt 8 a maju na seba nadviazovať a byt o niecom z anglicka. Otvor fórum »
8. 9. 2014 14:31UMB katedra športu a tv
chodíte niekto na túto školu ? aké máte skúsenosti ? :) chcela by som ísť konkrétne na kondičné trénerstvo. Nikde nevidím cca koľko % zoberú. Na stránke majú všetky športové odbory v kope a tak sa pýtam, ... Otvor fórum »
8. 9. 2014 14:16
5
UMB prvaci IAM
stale cakam ze mi pride ta sprava ale nic tak by som sa chcela spytat ci ich niekomu prisli alebo nie... Otvor fórum »
8. 9. 2014 12:48
28
Pri akých príležitostiach vám prekážajú ponožky na nohách?
8. 9. 2014 12:45
3
Dodacia lehota list USA-SVK
Ahojte, dávnejšie som si kupoval z ebayu dvierka na fotoaparát, z ktorých sa mi časť odlomila. No kúpil som omylom model L20 a ja mám model L22. Písal som si s nimi či by som to... Otvor fórum »
8. 9. 2014 10:09
18
Prvok - "C" uhlík
Čaute, potreboval by som zistiť na čo sa najlepšie viaže prvok - uhlík, s čím najlepšie reaguje prípadne aký prvok ho zo zlúčeniny s iným prvkom, z rovnice vytláča a ako ste na to prišli. ... Otvor fórum »
8. 9. 2014 09:46
27
Aký ste?
Ľahko uveríte ľuďom? Alebo sa riadite tým známym heslom že: "dôveruj ale preveruj"? Otvor fórum »
8. 9. 2014 09:46
15
BB krém
Najlepší BB krém podľa vašich skúseností (kryje, neupcháva póry... ). Vďaka. Otvor fórum »
8. 9. 2014 09:23
6
Diplomatická akadémia Viedeň
Ahojte, hlavne ľudkovia študujúci medzinárodné vzťahy (ale aj ostatní s podobne "použiteľnými" odbormi) - poznáte niekto túto školu? Ak áno, aké sú o nej reči? Vydáva magisterské tituly spolu s Viedenskou univerzitou a vyzerá byť... Otvor fórum »
8. 9. 2014 08:53Pedagogika na TRUNI :)
Ahojte, zaujímalo by ma či je tu niekto, kto na TRUNI študuje kombináciu chémia-angličtina (prípadne aspoň jedno z toho :D ). Keby sa ozval niekto, kto ešte len ide práve do prváku, tak tým lepšie... Otvor fórum »
8. 9. 2014 07:28
10
Program na sťah. videí
Prosím vás viete mi poradiť overený a funkčný program na sťahovanie videí z Youtube, ?? díkeees :)) Otvor fórum »
8. 9. 2014 01:04
23