Diskusie - 1802. stránka fóra
8
Program na hudbu
Poznáte nejaký program (najlepšie s licenciou freeware..alebo keď už tak trial..ale aby mi šlo uložiť výstup v MP3) na poskladanie pesničiek do 1 songu?..Chcem napr. z 10 pesničiek urobiť taký remix, žiadne efekty..len aby napríklad z každej pesničky... Otvor fórum »
2. 10. 2014 20:23
48
SOCIÁLNY EXPERIMENT
vie mi niekto prosím poradiť nejaký zrealizovateľný zaujímavý sociálny experiment? niečo čo vás zaujalo Otvor fórum »
2. 10. 2014 20:09
12
Ako nainstalovat windows 8. 1 alebo 10 na ntb?
ahojte, chcel by som si nainstalovat windows 8. 1 alebo 10 na moj ntb. (mam tam 7 ultimate) lenze neviem ako :D potrebujem navod po lopate ako pre blbcov :D Otvor fórum »
2. 10. 2014 20:04
7
Klavírny Cover: zlé alebo dobré?
https://www. youtube. com/watch?v=TfM52TETsLc&feature=youtu. be Stručne opíšte či sa Vám to páčilo alebo nie.. Ocením aj kritiku :). Otvor fórum »
2. 10. 2014 19:10
4
Prekonvertovanie na pdf alebo jpg
skenovala som si papiere a teraz to potrebujem zmenit bud na pdf alebo jpg ako to spravit aby sa mi to dalo vlozit do jednej prihlasky? :) Otvor fórum »
2. 10. 2014 18:57
9
Miestnost na stuzkovu BB
Ahojte, so spoluziakmi sme usudili ze uz je nacase sa zacat bavit o stuzkovej, no hned sme narazili na problem a to je vhodna sala, na ktorej sa nevieme dohodnut no pribliznu predstavu mame (priestrannost, okolie... Otvor fórum »
2. 10. 2014 18:17
7
16
Buchate sa do seba?
Dakedy ked ma nieco boli, ruka akoby sval/modrina a tak, tak si pastou zacnem buchat na to miesto. Pomaha to akosi , by som skonstatoval. SOm sam? Otvor fórum »
2. 10. 2014 18:00
27
Čo vás na IT priťahuje?
Máte radi počítače, techniku, IT? Čo vás k tomu priťahuje? Podľa čoho táto oblasť? Čo je dobre na práci programátora alebo vývojára alebo proste technika na HW a SW atď. ? Rada sa dozviem, čo... Otvor fórum »
2. 10. 2014 17:54
5
Body work
Chodím na TUKE a mali sme si tam vybrať telesnú a mne podľa rozvrhu nič nevychadalo tak som si dala body work ale neviem presne čo to je :D nebude to veľmi náročne pre mňa ? Kedže som dievča a... Otvor fórum »
2. 10. 2014 17:44
11
Co si myslite o Srobarke?
chcem vediet vase nazory na gymnazium srobarova 1 v ke, je to dobra skola? co si o nej myslite? Otvor fórum »
2. 10. 2014 17:13
4
Absinthova lyzica
Nevie mi niekto poradit, kde narychlo v tt zozeniem absinthovu lyzicu? Otvor fórum »
2. 10. 2014 17:05
12
Učenie: Tiché miesta v BA
Kedže na intrákoch je málokedy kľuď a sem tam natrafíte na tých super spolubývajúcich zaujímalo by ma , kde v BA nájdem nejaké tiché miesta, či už knižnice, kaviarne resp. niečo na ten spôsob. Vrelá vdaka:) Otvor fórum »
2. 10. 2014 17:02
3
E-shop
Ahojte, chcem sa opýtať, či niekto z Vás nemá náhodou skúsenosti so stránkou www. niketenisky. net. Tie tenisky mi prídu až veľmi lacné. :O Otvor fórum »
2. 10. 2014 16:31
58
Váš dvojník
Už vám niekto povedal že sa na niekoho podobát? Na koho? Ak môžte dajte aj fotku na porovnanie Otvor fórum »
2. 10. 2014 16:22
2
Kde stiahnem Never Back Down 2 cz
Chem sa spýtať či by niekto nevedel kde stiahnem film Never Back Down 2 cz dabing :) Neviem ho vôbec nikde nájsť :D Otvor fórum »
2. 10. 2014 16:19
12
Kniha
Akú knihu by ste mi odporučili prečítať si? Niečo ľahko erotické, niečo so zaujímavým príbehom, zároveň niečo z histórie, ale niečo moderné. . Otvor fórum »
2. 10. 2014 15:57
3
Clixsense
Ahojte, máte niekto prosím skúsenosti so stránkou Clixsense. com? Funguje to? Otvor fórum »
2. 10. 2014 15:06- 1 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 2 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 3 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?
- 1 Keby ste mali depresie či silné úzkosti, obrátili by ste sa na psychiatra?
- 2 Myslíš si že nasledujúce voľby na Slovensku budú zmanipulované?
- 3 Delenie sa s jedlom
- 4 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 5 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 6 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?
- 1 Keby ste mali depresie či silné úzkosti, obrátili by ste sa na psychiatra?
- 2 Myslíš si že nasledujúce voľby na Slovensku budú zmanipulované?
- 3 Delenie sa s jedlom
- 4 Ak Rusko hodí atomku na Kyjev, malo by NATO hodiť atomku na Rusko ?
- 5 aky je najdrahsi kusok vo vasom satniku?
- 6 Kam ste to v minulosti na Birdzi najviac dotiahli?