Diskusie - 1800. stránka fóra
1
VŠVU : KAMAKO
Nájde sa tu študent alebo absolvent? :) z všvu konkrétne grafiku/vizuálnu komunikáciu ale nepohrdnem aj iným odvetvím. Niesom úplné nemehlo, som na ŠÚV Josefa Vydru. Ak by ste mi porozprávali o škole, prijímačkách, profesoroch, ... Otvor fórum »
3. 10. 2014 22:28
4
Svetový deň úsmevu
Ahoj prečítaj si môj článok o svetovom dni úsmevu . mamastylesk. blogspot. sk Otvor fórum »
3. 10. 2014 21:50
20
Súbežné štúdium - veľa štúdia. Je to naozaj tak?
Nedá mi spávať fakt, že veľa ľudí robí dve výšky popri sebe. Napr. veľa právnikov má aj ekonómiu, alebo jazyk. Dokonca som počula o kombinácii medicína a právo, aj keď honestly som tú ženu... Otvor fórum »
3. 10. 2014 21:39
60
Ako trávite večere v piatky/soboty ?
Tak napríklad či chodíte každý víkend na chaty, do barov, na diskotéky alebo idete na pivko ? Ja napríklad raz za čas idem niekde sadnúť alebo na chatu ale nie každý víkend. Otvor fórum »
3. 10. 2014 21:37
4
Mobil
Môžem sa Vás spýtať? čo mám robiť s mojim mobilom ak počúvam hudbu a je strašne ticho (skúšal som všetko v nastaveniach aj hudba je nastavená na max. ) Len sa chcem opýtať či by ste mi niečo nevedeli poradiť... Otvor fórum »
3. 10. 2014 21:36
44
S akým partnerom by bola spokojná vaša matka?
Takže téma sa dotýka snáď každého... S akým partnerom/partnerkou by bola spokojná vaša matka? Do akej miery sa líši jej predstava od tej vašej? A ako by zareagovala pri prvom stretnutí s partnerom, keby jej evidentne nesadol? ... Otvor fórum »
3. 10. 2014 20:51
3
Hladá sa grafik
Ahojte, myslím, že podstata tohto príspevku je jasná. Máte niekto záujem sa podielať na tvorbe grafiky tejto hry? Veľmi by ste pomohli autorovi a aj fanúšikom tejto hry :) odkaz na hru: http://quadrax10. wz.... Otvor fórum »
3. 10. 2014 20:16
1
Farebný sprej na vlasy
Farebný sprej na vlasy ktorej značky dokáže bez problémov, hneď na prvykrát prefarbiť čierne vlasy na akúkoľvek inú farbu? Nerád by som natrafil na nejaký šmejd, na nejaký nepodarok. Otvor fórum »
3. 10. 2014 20:03
21
Dobrý rum
Nájdu sa tu nejakí fajnšmekri, čo by mi poradili dobrý rum? Zase nie pol litra za pajdu, ale taký cenovo dostupný :D Otvor fórum »
3. 10. 2014 19:48
15
Programovanie vs. Grafika
Čaute, chcel by som svoj voľný čas venovať štúdiu buď programovanie alebo grafiky. Čo sa podľa vás viac oplatí do budúcnosti, prípadne aký programovací jazyk alebo grafický program. Môžte mi napísať aj prečo... Otvor fórum »
3. 10. 2014 18:38
14
Pesničky na behanie
Ahojte neviete mi niekde poradiť nejaké pesničky na behanie? také aby poriadne vyburcovali človeka. Skôr také disco. ďakujem Otvor fórum »
3. 10. 2014 18:31
32
Nejaky poradca pre chudnutie?
Nenasiel by sa cirou nahodou niekto s trochou volneho casu, co sa vyzna do zdravej vyzivy, pohybovej aktivity, metabolizmu a vsetkych zalesitisti ohladom chudnutia? :D bohuzial nemam cas na debaty s profesionalmi osobne, a v nasom... Otvor fórum »
3. 10. 2014 16:36Lístky na Richarda Mullera a Fredgile LC,,. nemáte niekto?
Kúpil si niekto lístky na Fredgile Lučenec, Zvolen alebo Bánska Bystrica a nechce ich a predal by mi ich? Viem, že pozde zháňam ale súrne potrebujem ak niekto máte tak napíšte :D Otvor fórum »
3. 10. 2014 16:12
17
Preco antifunebracka vzdy (vacsinou) hlasuje za moznost za ktoru hlasovalo najmenej ludi???
- lebo mu to tak vždy vyjde
- lebo sa chce cítiť výnimočne
- LEBO SOM ANTIFUNEBRACKA! (miesto pre antifunebracku)
Hlasuj »
3. 10. 2014 15:45- lebo sa chce cítiť výnimočne
- LEBO SOM ANTIFUNEBRACKA! (miesto pre antifunebracku)
Hlasuj »
45
Marihuana
Ahoj. Mám 16. S touto drogou ma prvý krát zoznámil kamarát zo strednej asi pred rokom. Kto už fajčil pozná všetko okolo. Ja to tu nebudem naťahovať a idem na problém. Potrebujem si pokecať... Otvor fórum »
3. 10. 2014 15:23
7
Tabata
tabata - ide o intervalový tréning, ... máte s ním skúsenosti? ako dlho ste ho cvičili kým sa dostavili prvé výsledky? ( chudnutie, kondícia, svaly, ... ) Otvor fórum »
3. 10. 2014 15:12
31
Váš naj slovák a slovenka?
Uveďte meno jedneho slováka a jednej slovenky, ktorých najviac obdivujete (pre ich tvorbu alebo niečo čo spravili) resp. na ktorých môže byť podľa vás slovensko hrdé za to, že sú slováci a teda reprezentujú krajinu resp. ... Otvor fórum »
3. 10. 2014 14:09