Diskusie - 1798. stránka fóra
33
Myslite si, ze je mozny vztah v tomto pripade?
Takze spoznala som sa s chlapcom, ktorý je odomna starsi o 9 rokov... V tomto si myslim ze nieje problem... velmi dobre si rozumieme... mame strasne vela veci spolocnych... proste kebyze sme spolu den-noc tak... Otvor fórum »
4. 10. 2014 20:10
29
KÚPIM- všetci poviine si toto fórum otvorte a čítajte. Ďakujem! :-)
Takže, veľmi súrna vec. Hľadám a neviem nájsť. Fotoaparát, ktorý vytačí fotku hneď po odfotení. Niečo na sposôb fujifilmu instaxu alebo polaroidu impulse/ se . Viem si ich sama objednať z netu/ bazáru- vďaka.... Otvor fórum »
4. 10. 2014 19:49
6
Denník
neviete kde by som zohnala niečo ako mal Stefan v TVD dennik v starej koži... strašne by som to chcela ako darček pre jednu osobu lebo ona ten dennik zbožnuje :D Otvor fórum »
4. 10. 2014 19:32
4
Nastrelenie náušnice žilina
Ahojte , potrebujem poradiť... kde si mám dať nastreliť náušnicu do ušnej chrupavky v Žiline? Ďakujem Otvor fórum »
4. 10. 2014 19:31
12
Knihy
Čaute, viete mi poradiť niekto nejaké knihy na pokračovanie, teda nejaké úplne že topka najviac knižné série? :) také niečo mega čo vás zaujalo :) Vďaka :) Otvor fórum »
4. 10. 2014 19:22
1
Pinnacle 16
Čaute mám problém, akúrat som si robil videjko v pinnacle, dokončil som ho aj uložil, otvoril skontroloval, všetko išlo tak ako má, no keď som si ho druhý krát spustil tak v pinncle nič nezostalo,... Otvor fórum »
4. 10. 2014 19:08
6
Čo s tým?
Spoznala som v lete jedného chalana ktorý bol uplne vpohode.. ale čím dalej som ho spoznávala tak sa nanho zmenil moj názor..najprv ked som snim bola viac krát tak sme si dali aj pusu ale teraz mi na fb vypisuje... Otvor fórum »
4. 10. 2014 19:05Ahojte nevie niekto niečo o UNIBA- prekladateľstvo RUJ?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či nevie niekto niečo o štud. programe ruský jazyk- slovenský jazyk , neštuduje to z vás niekto?? Chcela by som nejaké info :) Otvor fórum »
4. 10. 2014 18:29
1
Mučenka fajčenie
Ahoj birdzáci počul som už o kvete mučenka alebo pasion flower :D že vraj sa to fajčí mal to už niekto z vás lebo je to popičovka že vraj tak čo máte nejaké skúsenosti ak áno kde ste to zohnali... Otvor fórum »
4. 10. 2014 18:23
10
Suchý ľad
Vie niekto, kde sa dá kúpiť takýto ľad? :D Určite viete, na čo by som ho potreboval... Ak nie, http://youtu. be/NdwygLeiF70?t=2m15s Otvor fórum »
4. 10. 2014 18:09
88
Hovoria vám že vyzeráte mladšie alebo staršie ?Čo je lepšie? Koľko máte a koľko vám tipujú? Výhody staršieho a mladšieho vzhľadu
Všetko zodpovedané hore. Otvor fórum »
4. 10. 2014 17:47
5
Medicina v anglickom jazyku
Caute, chcem sa opytat ci sa da studovat medicina v Cechach v anglickom jazyku ak som student napr. zo slovenska ci ceska. Povoli to skola? Este otazka, z coho sa robia prijimacky ak... Otvor fórum »
4. 10. 2014 17:37VŠ telovýchovy KE
Je tu niekto, kto chodí na telovýchovu do KE? Chcem sa opýtať ako to tam funguje a tak celkovo čo sa tam učí..či to má zmysel/uplatnenie. Nemám o tom vôbec obraz len myslím, že niečo také by ma bavilo. Diky... Otvor fórum »
4. 10. 2014 16:47
7
Výmena displeja
vymenili by ste si sami displej na mobile (galaxy s3) displej mám len neviem či si ho mám vymeniť sama alebo mám niekoho nájsť... prípadne koľko € by som mala dať za výmenu ... . Otvor fórum »
4. 10. 2014 16:13
2
Hra SpeedRunners
Ahojte, chcela by som sa opýtať, ako si mám nainštalovať hru SpeedRunners ( http://twodashstash. com/wp-content/uploads/2014/06/speedrunners. png ) na PlayStation? Skúšala som aj Playstation Shop, ale tam som to nenašla. Pozerala som na net a našla... Otvor fórum »
4. 10. 2014 14:45
3
Kde kúpiť biely make up ?
Neviete niekto o obchode (najlepšie nie internetovom) kde by som mohla kúpiť biely make-up respektíve čo najbledší odtieň ?? :) Otvor fórum »
4. 10. 2014 14:40
14
Zvuky wav
ahojte ľudkovia! chcem premeniť svoj skype na zverinec, preto hladám vav zvuky zvieratá, ale na stránkach určené pre mobily sú len reálne tóny... nepoznáte stránku z ktorej by... Otvor fórum »
4. 10. 2014 12:53