Diskusie - 1794. stránka fóra
20
Páči sa vám takýto začiatok v knihe?
Začala som písať knihu a neviem, či je ten začiatok dobrý, či na ňom nemám niečo zmenit, či náhodou nie sú tie myšlienky moc poprehadzované. Otvor fórum »
6. 10. 2014 18:49
19
Íst radšej na rok/polrok na strednú školu do usa?
Ahojte, som teraz v deviatke a rozmýšľam o tom, že by som v druháku chcel vypadnúť z tohto zapadákova na rok/polrok do usa. Viem, že je ešte čas ale neviem sa rozhodnúť medzi polrokom a rokom.... Otvor fórum »
6. 10. 2014 18:43
2
Brigáda
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakú brigádu kde berú od 16 rokov v Bratislave? :) Otvor fórum »
6. 10. 2014 17:49
1
Kubánsky náhrdelník
Ahojte, už dlhší čas zháňam tento náhrdelník, je to náhrdelník z goráliek(guličiek, vo farbách kuby-štátu), ako prívesok to má vlajku Kuby, nemôžem ho nikde zohnať, pozeral som po bazároch, aj sashe som pozeral,... Otvor fórum »
6. 10. 2014 17:31
8
Brigádnik v O2
Ahojte, brigádovali ste už niekto v O2? Zaujímalo by ma čo ste všetko robili a či to bolo v pohode, či sa to vobec oplatí :) Otvor fórum »
6. 10. 2014 17:30
5
Pamäť v mobile
čaute, mobil mi ukazuje, že mám veľa aplikácii a plnú pamäť, rozhodla som sa nejaké vymazať ale ostatné už potrebujem, preto by som sa chcela spýtať či sa nedá dať nejako že aplikácie sa budú ukladať... Otvor fórum »
6. 10. 2014 17:20
7
Auto
Zdar, prosim vas treba po kupeni noveho auta mat tie nalepky ako STK a EK na celnom skle alebo to je evidovane v technicaku ? :/ som antitalent na auta tak prepacte za taku blbu otazku Otvor fórum »
6. 10. 2014 15:33
13
Je založenie geokešky na uzemi mesta legalne?
Alebo potrebujem povolenie od mesta? Otvor fórum »
6. 10. 2014 15:04
10
Ako sprijemnit spoluziakovi narodky?
Ako sprijemnit spoluziakovi narodky na strednej? Otvor fórum »
6. 10. 2014 14:41
7
Vlasy
ahojte , chcela by som sa spytat mam svoje vlasy spinavy blond , a dala som si ombre ale nepacilo sa mi tak mi ich kadernik nafarbil na hnedo , takisto aj minuly rok ale za dva... Otvor fórum »
6. 10. 2014 13:56
12
Prekladateľstvo; SŠ
Keďže sa mi nechce zakladať 2 fóra tak do tohto jedného dám dve témy. 1. Chcem sa spýtať že aký je rozdiel medzi bilingválnym a obyč. gymnáziom v matematike. (Viem že v bil. gyme sa všetko... Otvor fórum »
6. 10. 2014 13:51
2
Preklad textu
Dá sa doma oskenovaný text z knihy dať preložiť v nejakom prekladači ? Poradte nejakú stránku alebo program ďakujem :) Otvor fórum »
6. 10. 2014 12:59
18
Tatralandia viete o nejakej zľave 9 eur celodenný vstup?
Neviete o nejakých aktuálnych alebo pripravovaných zľavách v tomto roku na nejaké slovenské aquaparky? Počula som že do decembra je akcia v tatralandii 9 eur celodenný vstup, viete o tom niečo ? Na nete je vypredané táto zľava, ... Otvor fórum »
6. 10. 2014 12:36
19
Ako ďaleko od rodičov je dobre bývať,, ,,ked si kúpite byt , dom
- ...najlepšie ostať bývať spolu s rodičmi
- ...na rovnakej ulici
- ...v rovnakom meste
Ďalšie možnosti »
6. 10. 2014 12:26- ...na rovnakej ulici
- ...v rovnakom meste
Ďalšie možnosti »
7
Tanec- anketa (pre zadaných)
Zdravím Vás. Moc mi pomôžete s projektom, ak vyplníte tento "formulár". Mám za úlohu určiť cieľovú skupinu, ktorou sú práve tí zadaní.. Otázky pre ženy: Prosím,... Otvor fórum »
6. 10. 2014 11:40
18
Už som vyskúšala všetko a stále si neviem nájsť brigádu,,Čo mám robiť?
Mám pocit, že som už vyskúšala úplne všetko, posielam životopisy, telefonujem, behám po podnikoch, vypĺňam formuláre len, aby som si mohla privyrábať na brigáde a stále nič. Čo sa dá ešte urobiť? Otvor fórum »
6. 10. 2014 11:21