Diskusie - 1791. stránka fóra
5
Tekvicové jadierka
Viete poradiť ako ich upiecť? Kto ich robieva? Našla som totiž na nete dve varianty, buď ich na noc ponoriť do slanej vody a druhý deň piecť alebo ich vysušiť a potom ich piecť. Už som ich na... Otvor fórum »
8. 10. 2014 11:01
16
Chcem hrať hokej
Ahojte mám 15 a chcel by som začať hrať hokej viem že je neskoro ale chcel by som to strašne kamarát ma učí korčulovať a chceli by sme to skúsiť myslýte že máme nejaku šancu ? Otvor fórum »
7. 10. 2014 23:37
4
Pomooc
Prosím vás potrebujem pomoc, či by ste mi mohli pomôcť nájsť jeden seriál, kamarát ho hrozne zháňa. V seriáli sa jedná o nejakého týpka ktorý našiel na púšti nejakú vec, ktorá zastavovala svet... chodilo to pred pár... Otvor fórum »
7. 10. 2014 23:34
25
Najsilnejsie cigarety
Ktore su najsilnejsie cigarety? Pocul som, ze Marsky ale tak podla mna nic extra. Takze dik za rady. A nefajciarov prosim aby sa sem nepchali. Otvor fórum »
7. 10. 2014 22:56
10
Scio osp
Ahojte, mala by som otázku pre tých, kt. úspešne absolvovali scio testy. Ako ste sa pripravovali? Zúčastnili ste sa nejakých kurzov alebo len formou samoštúdia? DIki :) Otvor fórum »
7. 10. 2014 22:39
11
Zvýšenie hlasitosti (v slúchadlách)
Existuje software na zvýšenie hlasitosti? Potreboval by som to pre slúchadla. Ide o to, že veškerú hudbu ktorú mám prehrávam cez vstavaný Windows Media Player, hlasitosť je nastavená (jednoducho povedané) všade možne na maximum a stále sa... Otvor fórum »
7. 10. 2014 22:15
14
Ma inu?
Ahojte, zaujima ma vas nazor, stretavam sa uz dlhsie s jednym chalanom, min. raz za tyzden, kedze som chodila prec do skoly a vzdy ked sa dalo sme sa stretli, a ked sa nedalo... Otvor fórum »
7. 10. 2014 22:12
20
Uprimnosť
Môj celoživotný problém je v mužskom klamstve a celkovo o klamstvách. prečo sa musí klamať, aj keď len somarinou?a ako sa mam naučiť čo je klamstvo a čo je milosrdna lož. da sa nájsť v živote človeka ktorý by mi... Otvor fórum »
7. 10. 2014 21:58
10
Provokovanie
Ahojte provokujete niekedy telocvikarou?Ak hej tak ako? Dostali ste aj trest a aky? :D Otvor fórum »
7. 10. 2014 21:42
15
Vlasi
Caute ludia mohol by mi niekto pomoct mam strasne riedke vlasi a vyzeram ako keby som bol na chemoterapii :D no proste malo vlasov a kruhy pod ocami ... :D chcem sa vas spitat mate niaky overeny sposob na... Otvor fórum »
7. 10. 2014 21:16
23
Rozšíri sa podľa teba ebola v Európe?
- budú len ojedinelé prípady
- bude pomerne dosť prípadov, ale úrady to zvládnu
- prepukne to do pandémie
Hlasuj »
7. 10. 2014 21:10- bude pomerne dosť prípadov, ale úrady to zvládnu
- prepukne to do pandémie
Hlasuj »
40
Monitor!!
SOm v 9. ročníku ZŠ a už teraz sa toho skurveného monitora bojím! Viem, že som piča, že to riešim už teraz, ale mne to nedá spávať. Stále myslím na to, ako ho napíšem a... Otvor fórum »
7. 10. 2014 20:11
7
List pacientky sestričke - báseň
Ahojte, učiteľka na etike nám hovorila o nejakej básni, čo napísala pred smrťou pacientka sestričke, niečo že sestrička, pozrite sa na mňa: čo vidíte? starenu so zvláštnymi očami... proste opísala tam celý svoj život... Otvor fórum »
7. 10. 2014 19:59
18
UPJŠ a korupcia na LF
Myslíte si že je pravda čo sa hovorí že na UPJŠ na LF v KE sa dá dostať len cez konexie alebo musite dosiahnuť 100% na príjmačkach ? Otvor fórum »
7. 10. 2014 19:39
2
Pomoc s otázkami
Vedeli by ste odpoveď na tieto otázky? 1. Aká je Konečná podoba portfólia? 2. Ako sa nazýva systém ktorý obsahuje nejaké informácie? Otvor fórum »
7. 10. 2014 19:07
29
Zle zivotne obdobie
ahojte.. co robite ak sa vam naozaj v nicom nedari a mte take to smutnejsie obdobie ? ako sa z toho dostavate? co vas dokaze najviac nakopnut aby ste sa pozbierali? Otvor fórum »
7. 10. 2014 18:48