Diskusie - 1745. stránka fóra
6
2. stupeň Politológia na UK/TRUni
Zdravím chcel by som sa spýtať aká je náročnosť štúdia tohto odboru na vyššie uvedených školách? Po štátniciach by som rád zmenu a tak by padla voľba na jednu z týchto škôl. Ak by bolo možné rád by som... Otvor fórum »
2. 11. 2014 19:25
5
Studium architektury
caute, planujem sa hlasit na vysku so zameranim na architekturu a tak sa chcem spytat, ak mate niekto skusenost, ze ci je treba vediet "nieco navyse" ..urcite chcem ist na kreslenie / rysovanie len potrebujm nejake voditko... Otvor fórum »
2. 11. 2014 18:36
28
Dokážete sedieť vzpriamene, bez prepletených/vyložených nôh?
Ahojte, keď ste za počítačom a či už len tak surfujete po nete alebo pracujete na niečom alebo sa učíte. Dokážete sedieť vzpriamene (rovno), bez vyložených nôh alebo inak prepletených celé hodiny (proste len nohy na... Otvor fórum »
2. 11. 2014 18:16
9
Endokrinológ v Banskej Bystrici
Vedeli by ste mi poradiť nejakého dobrého endokrinológa v BB ? Chcel by som sa ho spýtať na môj rast kostí lebo som veľmi malí. Otvor fórum »
2. 11. 2014 17:36
23
Zákaz styku
Ahojte, neviete ako postupovať, ak chce niekto vybaviť súdny zákaz styku? Mám priateľa a otravuje ho jeho bývala, pričom mu už niekoľkokrát ublížila. Rozišiel sa s ňou, lebo ho podviedla a nechce pochopiť, ... Otvor fórum »
2. 11. 2014 17:14
4
Štúdium v zahraničí, ako to zvláduť?
Ahojte... momentálne robím jeden semester v zahraničí, konkrétne vo Francúzsku. Ked som sem šla všade na nete som čítala články ako je erazmus super, že sú to samé výlety, takmer žiadne učenie a strašná pohoda... ... Otvor fórum »
2. 11. 2014 15:29
29
Baby ako si zachovať makeup?
Stáva sa to len mne alebo aj vám , že keď ste s priateľom tak vás celú "odmaluje" :D? Proste stačí jedna pusa, dotyk a celý mejkap mám preč....Máte nejaké triky ako tomu zabrániť? :D Otvor fórum »
2. 11. 2014 14:41
9
VUT Brno - Fakulta podnikatelská
Zdravím, chcela by som sa opýtať na váš názor na túto školu, bola by som veľmi vďačná keby sa ozval niekto kto tam študuje alebo aspoň niekoho takého pozná :D aké je študovať v češtine na tejto fakulte... Otvor fórum »
2. 11. 2014 14:07
21
Očne šošovky
myslim tie co sa nosia namiesto dioptrickych okuliar, mate niekto?kolko stali?ako casto ich menite ... a veci kolo toho? lebo ja mam nosit dioptricke brile do dialky (1, 2) ale nenosim ich lebo mi nepristanu a zavadzaju mi... Otvor fórum »
2. 11. 2014 14:04
5
Výklad
Ahojte..prosím vás nemáte niekto napísaný sloh?..na západe nič nové? prosíííím. Otvor fórum »
2. 11. 2014 13:00
14
Gynekolog (precitajte si to hlavne kosicanky)
1. Idem prvy krat ku gynekologovi a chcem sa opytat ci sa ma bude pytat na zaciatku ci mam nejaky problem lebo ten moj problem neviem pomenovat a je mi trapne o tom hovorit nech sa radsej pozrie sam... Otvor fórum »
2. 11. 2014 12:53
38
Film, ktorý zanechá otázky v hlave
Sevaas.. Hľadám nejaký zaujímavý film (možno psychologický), ktorý potom, ako ho kuknete zanechá otázky v hlave..Niečo na rozmýšľanie :D Vďaka :-* Otvor fórum »
2. 11. 2014 12:51
10
Oči a Tráva
Podrobnejšie ma zaujíma, či môže človek po operácií oči fajčiť marihuanu ďakujem ) na kolko ešte asi nikto neriešil diskusiu na túto tému tak sa pýtam, moja prvá diskusia v živote juuuuu Otvor fórum »
2. 11. 2014 12:26
6
Aky LG G3 mam kupit? Ktory je krajsi?
2. 11. 2014 12:16
5
Notebook - vypínanie
Zdravím, mám taký problém a neviem si sním rady :D .. Keď nechám notebook nejakú chvílku bez nečinnosti mal by sa mi len uspať. No teraz .. už asi tak cca 5 dní sa uspí ale tak že... Otvor fórum »
2. 11. 2014 11:29
6
Film o Verlainovi a Rimboudovi
Serus ľudze. Neviete nahodou jak sa vola film natocený o živote Verlaina a Rimbouda. Myslím, že tam hral Leonardo Dicaprio. Dik Otvor fórum »
2. 11. 2014 09:45
31
FEI TUKE
Zdravím chcel by som vedie váš názor na FEI TUKE. Je to aspoň na SVK pomery kvalitná škola alebo akú by ste mi odporučili vy? Chcem isť študovať informatiku(programovanie). Budem vďačný za každý názor ; ) Otvor fórum »
2. 11. 2014 09:36
5
Kniha o cintoríne
Buďte pozdravení milí birdzáci! Chcem sa vás opýtať, či niekto má audioknihu od Samka Tále- Kniha o cintoríne a či by bol tej láskavosti a mohol mi ju nejak sprostredkovať. Je to ozaj súrne, tak vás pekne... Otvor fórum »
2. 11. 2014 08:04