Diskusie - 1739. stránka fóra
45
Vtipné výroky zo školských lavíc
Aké výroky vtipné výroky, brepty, preklepy a podobne sa podarili vám alebo vašim spolužiakom počas školských čias? Napr. "Na východe všetko v poriadku" (spolužiačkin pokus o pomenovanie diela Na západe nič nového) Očakávam toho veľa,... Otvor fórum »
6. 11. 2014 13:52
39
Vysoký cholesterol
Takže mám taký menší problém ohľadom mojej stravy :-) pred viac ako rokom som zmenila stravovanie aby som schudla moja strava pozostávala zo syrov, mliek, mäsa a podobných vecí s vysokým obsahom tukov a bielkovín. V poslednom... Otvor fórum »
6. 11. 2014 11:16
61
Páčia sa vám topánky kde vidno začiatky prstov? Je to sexi?
6. 11. 2014 10:08
6
Historia wordu
Ahojte. Existuje nejaká história dokumentov (doc) v Microsoft Word? asi pred 3 mesiacmi som nechtiac vymazala súbor, ktorý bol písaný vo worde a súrne ho teraz potrebujem. Viem, skoro som sa zdohadala. Viete mi niekto... Otvor fórum »
6. 11. 2014 09:37
12
Farba na vlasy
aku farbu na vlasy by ste odporucili aby som dosiahla ash brown odtien ? taky ten chladny odtien tmavsi, nie uplne uplne tmavy ale ani nie uplne svetly, zlozite ja viem :D Otvor fórum »
6. 11. 2014 07:25
20
Videli ste ducha?
Ja mozno az tak seriozne nevyzniem, priznavam... ALE, dam svoju prihodu, ktora mi dodnes nejde do hlavy... Nevyznie to vierohodne ale, ked som bol maly, zobudil som sa na... Otvor fórum »
5. 11. 2014 23:40
59
Kolko birdzakov je zije momentalne v česku alebo i inde v zagraničí?
- ja !
Hlasuj »
5. 11. 2014 23:37Hlasuj »
7
Nálepky, polepy, ???
Zdravim..Chcem sa opytať :D neviete niaku firmu alebo niekoho kto robí takéto "nalepky alebo čo to je? : http://www. autogaleria. hu/autok/liebherr/logo/liebherr_logo_r1. jpg toto by som potreboval Otvor fórum »
5. 11. 2014 22:59
26
Čo by ste poradili takému chalanovi (chlapovi)?
Čo by ste poradili chalanovi (chlapovi) ktorému sa nedarí v citovej oblasti? Niežeby nevedel resp. nedokázal nájsť si dievča, jemu sa jednoducho v tom nedarí. Aj keď si nájde nejakú babu, vždy je to len na... Otvor fórum »
5. 11. 2014 22:55
13
Vodičák- lekarska preliadka
Čaute, na začatie kurzu potrebujem lekarsku prehliadku. Čo sa na takej prehliadke pozera ? O zraku viem. A rady typu kontrola anusu si odpustite prosím :D Otvor fórum »
5. 11. 2014 22:54
16
Školský výlet
Ideme zajtra na "exkurziu" do Brna, a chceme sa s kamošom pozrieť na lezeckú stenu a prípadne si aj zaloziť. Je to možné, počas rozchodu, spraviť bez nejakých následkov zo strany profesora? Otvor fórum »
5. 11. 2014 22:19
95
Najviac preceňovaní slávni ľudia
Inšpirovala ma diskusia o Lennonovi.. Kto je podla vás najviac preceňovaný? (či už z histórie, z celebrít, z umelcov..) Preceňovaný v zmysle, že ho ľudia majú povedzme nejak zidealizovaného, ale v skutočnosti ten človek podľa vás... Otvor fórum »
5. 11. 2014 21:48
1
Manazment uk externe
Ahojte, studuje tu niekto manazment na UK , ale externe ? Ma zmysel tam posielat prihlasku, ak som nematurovala z matiky ? Dakujem za vsetky reakcie, ktore budu k veci a hlupe poznamky si... Otvor fórum »
5. 11. 2014 21:47
3
Aké otázky by mal obsahovať dotáznik, ktorý by mal zisťovať názor ľudí, čo očakávajú od obchodného centra vo výstavbe?
aké obchody, zariadenia Otvor fórum »
5. 11. 2014 21:47
44
Pausal neobmedzene volania
U akeho operatorasa najviac oplati vziat pausal stacia neobmedzene volania nic ine a mobil k tomu asi Samsung s4 Otvor fórum »
5. 11. 2014 21:37
8
Dream : Devil's Claw (Harpagophytum Procumbens)
Ahojte, má niekto skúsenosti s niečím takýmto ? Ja to mám doma, dal mi to kamarát nejaké 3 gramy či čo ale neviem čo s tým. Je to nejaký prášok alebo niečo podobné a ja neviem, ... Otvor fórum »
5. 11. 2014 21:15
5
Spojenie prezentácií
Ahojte, potrebujem poradiť.. Máme so spolužiačkou prezentáciu z dejepisu, problém je v tom, že každá sme ju robili oddelene. Myslela som, že nebudeme problém potom to všetko spojiť, ale teraz mi to nejde a... Otvor fórum »
5. 11. 2014 20:03