Diskusie - 1703. stránka fóra
13
Prečo niektorí ľudia skáču ako opice a nechodia ako iný ? Parkour,,.
Ak ste si túto otázku položili a možno na ňu i zodpovedali, tak ste na správnom mieste. Na slovensku vznikla nová web stránka, ktorá sa zaoberá práve parkourom a freerunningom :) Ide o saltá, akrobaciu, ... Otvor fórum »
26. 11. 2014 20:29
37
Je dobré začať s C#?
Čaute, asi pred tyždňom som začal písať v C# podľa tut. Davida rošku na YT. A dosť ma to chytilo. Nejake základy mám z JS takže to šlo vpohode. Chcem sa spýtať či sa mi oplatí učit C#,... Otvor fórum »
26. 11. 2014 20:17
12
Problém s pozerám filmov a seriálov
Ahojte mám taký probém..na stránke teevee. sk mi nejdú pozerať filmy a seriály..a keďže tam mám rozpozeraný jeden seriál, tak ma to dosť štve..keď to spustím, tak je tam taký obrázok ukázaný..kliknem na Close ad and continue as free user...... Otvor fórum »
26. 11. 2014 20:16
40
13 a 16
Co hovorite na vztah ked ma dievca 13 a chlapec 16? podla mna tento vztah nie je vyrovnany. . Otvor fórum »
26. 11. 2014 19:59
11
Kniha
Potreboval by som poradiť. Čítal som takú knihu o chlapovi, ktorý sa proste rozložil na molekuly..prvý krát keď sa mu to stalo netušil čo sa deje tak sa chytil postele a aj tú premenil..postupne sa to naučil ovládať a... Otvor fórum »
26. 11. 2014 19:18
23
Harry potter a tie moznosti
citaval som harryho pottera zamladi a neda mi sa nespytat na to, kedze som to cital ako teenager, ze ake vsetky moznosti tam su!!! pre uchylov! vyjadrila sa niekedy k tomu jk rowling? ved napr.... Otvor fórum »
26. 11. 2014 19:08
5
Výzdoba na stužkovú
Neviete niekto o firme, ktorá robí výzdobu, alebo požičiava návleky na stoličky za dobrú cenu? Otvor fórum »
26. 11. 2014 18:49
5
Ako nastaviť panel upozornení
Ahojte, mam mobil Huawei g510 je to len taky šrotik ale to je jedno :D No mala som taký problém, že mi nešiel foťák tak mi veľa ľudi radilo obnoviť tie povodne nastavenia tak sa mi všetko vymazalo a... Otvor fórum »
26. 11. 2014 18:17
16
Street Art - Graffiti
Chystám sa robiť SOČku na tému street art, zamerať sa najmä na graffiti ( nie čmáranice s anarchistickými znakmi a podobne, umenie). Chcela by som o tom natočiť krátke video, ktoré by sa skladalo z jednotlivých... Otvor fórum »
26. 11. 2014 17:42
17
Zamestnavatel nevyplatil mzdu
Caute, co robit ak zamestnavatel nevyplatil mzdu? Stazovat sa inspektorate prace, poslat platobny rozkaz? Ako by to mohlo ist co najrychlejsie ? Uz som skoncil pracovny pomer. ... Otvor fórum »
26. 11. 2014 17:37
5
Nová pesnička,,.
Teraz hráva na E2 nejaká nová pesnička, nezapamätal som si názov, ale asi niečo "Klaps, Claps, Cleps"(vôbec neviem). Spieva to muž s takým hrubším hlasom. Neviete o ktorú pesničku ide? Otvor fórum »
26. 11. 2014 17:26
16
Názor na výrok z Freudovej knihy
ahojte, čo si myslíte o tomto výroku z jednej Freudovej knihy? súhlasíte, nesúhlasíte, prečo? :) „Spojením znakov mužských so ženskými dospejeme ku správnej predstave božskej dokonalosti. “ Otvor fórum »
26. 11. 2014 17:04
1
Aky je rozdiel medzi elektrickym a magnetickym bezeckym pasom?
Niekde som pocula, ze na tom magnetickom sa neda behat, len chodit. Je to pravda? 1 si totiz planujem kupit ale rozhodne mam zaujem hlavne o ten beh (ano von chodim ale cez niektore mesiace sa neda). Otvor fórum »
26. 11. 2014 17:02
6
Ako si vytvoriť e-shop?
Ahojte, cez čo by sa dal vytvoriť e-shop? Je nejaký dobrý redakčný systém (editor)? Aj ste sa o to pokúšali? Ak áno, cez čo? Boli ste spokojný alebo ste sa stretli s nejakými problémami -... Otvor fórum »
26. 11. 2014 16:02
6
Tip na film
Ahojkyy nejaký tip na film? Niečo také ako LOL čo sa odohoráva v škole, najlepšie v takom zimnom/jesennom období, ale to je len detail :) Otvor fórum »
26. 11. 2014 15:31
16
Pánske uzke rifle
ahojte, neviete v akom presnom obchode sa daju kupit? velmi sa mi pacia, ale neviem kde ich najst kedze vsade ich majú bud len zužene, alebo ten spodok rifiel škaredo trci :D Či to všetci kupuju damske?... Otvor fórum »
26. 11. 2014 15:03
3
Kurzor
v pravidelnych intervaloch sa mi zasekava kurzor asi na sekundu sa zastavi uz ma to dost sere neviete co to moze sposobovat resp. ako sa toho zbavit? Otvor fórum »
26. 11. 2014 14:32
2
Podnikateľský zámer SŠ ekonomika
Ahojte poprosila by som o jednu radu :) Mám spraviť podnikateľský zámer na ekonomiku a učiteľka nám dala osnovu čo by tam cca malo byť a zastavila som sa asi pri druhej odrážke pretože neviem čo mám písať do... Otvor fórum »
26. 11. 2014 14:19- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 30 rokov nezamestnaný panic
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.