Diskusie - 1693. stránka fóra
17
Parťák/Parťáčka
Ahojte :D Je tu niekto kto by chodil na víkendy alebo jednodňové výlety po Slovensku prípadne camping, stany, lyžovačka, kúpanie, atď poprípade okolité krajiny ponavštevovať, keby sa dalo aj by sme to... Otvor fórum »
2. 12. 2014 23:08
28
Nápis na Dog tag
Ahojte :))) poprosím vás o pomoc :) rozmýšlala som čo dám mojmu chalanovi k Vianociam, a okrem iného som myslela že by sa potešil Dog Tagu :) Len neviem čo tam mám dat napísat, rozmýšlala som... Otvor fórum »
2. 12. 2014 21:09
12
Help my
Ahoj prosim vas nevedeli by ste mi pooct mam Acer liquid z500 A teraz otazka neviete ako sa ten foti obrazovka Otvor fórum »
2. 12. 2014 20:35
14
Help
Zdravím, prosím vás píšem si s jednou babou už dlhší čas no zatiaľ sme sa nestretli, ona mi prezradila že sa dala do kopy s jej naj kamarátom no mňa to teraz hrozne žerie ale píšeme si stále... Otvor fórum »
2. 12. 2014 20:19
41
Hobbit: Neočakávaná cesta
Chcem sa spýtať že či film Hobbit neočakávaná cesta je pokračovanie trilógie Pána prsteňov, alebo nový príbeh Bilba či ako sa volá :D V starom bol Frodo. Otvor fórum »
2. 12. 2014 19:58
28
Bolest hrdla
Ahojte, poradte mi nieco na bolest hrdla. Nieco co rychlo funguje. Vdaka za radu :) Otvor fórum »
2. 12. 2014 19:24
20
Kulturisti - protein
Zdravím :) nejaký kulturista alebo ten kto sa vyzná v proteínoch a vedel by mi poradiť nejaký z tých kvalitnejších + aká chuť vás oslovila. Po prípade s čim skombinovať :). Ďakujem vopred Otvor fórum »
2. 12. 2014 18:53
14
Prípravné kurzy veterina
Ahojte. Bol niekto na prípravných kurzoch na veterine v košiciach? Ako to tam prebieha? ? A oplati sa mi ten kurz? Otvor fórum »
2. 12. 2014 18:27
5
Prosím o pomoc
Zdravím, keďže milujem pop-art a všetko s ním spojené, rozhodol som sa zapojiť do jednej súťaže, kde sa súťaží o knihu Greg-a Guillemin-a. Na to, aby som získal knihu, potrebujem "podpisy" od ľudí... Otvor fórum »
2. 12. 2014 17:57
19
Ksicht v zime
Čaute všetci, začína zima a teda znova aj moje trápenie. Vyjdem vonku/na mráz a hneď sa ten "mráz" odrazí na mojej tvári, je celá červená ako spálená, boli na dotyk ( ešte ani poriadny mráz... Otvor fórum »
2. 12. 2014 17:46
30
PC hráči
Nazdarte, sú tu neaký hráči League Of Legends, World of Warcraft atd ? toto by bolo miesto kde si nerdi ako ja náju spoluhráča :) Otvor fórum »
2. 12. 2014 17:45
1
Au pair Anglicko
Student Agency alebo Coolagent? Nemáte niekto skúsenosť s týmito agentúrami? Otvor fórum »
2. 12. 2014 16:36
5
Chromebook - skúsenosti
Čaute, chcel by som si kúpiť Chromebook HP 14'. Celkom ma zaujal parametrami a aj cena je dobrá. Máte niekto skúsenosti s chromebookmi vôbec? Oplatí sa mi ho kupovať? Chcem ho využívať len do školy na... Otvor fórum »
2. 12. 2014 16:04
68
Píšete si so svojím frájom/frájkou cez fb alebo iné sociálne siete?
resp. prikladáte tejto komunikácii nejaký veľký význam?.. zaujíma ma to, lebo ja si s priateľom na fb moc nepíšem, len sem-tam a moja kamarátka si vypisuje furt (akože nie s mojím, ale s tým jej) :D... Otvor fórum »
2. 12. 2014 15:47
2
Báseň Matka, od Rázusa
Nevie niekto kde by som zohnala báseň Matka, zo zbierky básní To je vojna! od Martina Rázusa ?? (strýčko Google mi nepomohol, 4 knižnice v ktorých som bola tiež nie... ) Otvor fórum »
2. 12. 2014 15:47Itunes
zdraim, mam problem ..nemožem s apripojiť s mojim iphonom na itunes. Normalne ako pripojim mobil do pc tak v mobile zaskrtnem doverovať tomuto pc ale pc mi h dalej nenačita a neviem čo dalej s tym... Otvor fórum »
2. 12. 2014 15:32
17
Aliexpres-máte s ním skúsenosť?
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či má niekto z vás skkúsenosti s nákupom cez Aliexpres. Chcela by som si odtiaľ niečo kúpiť, ale bojím sa platby, ako prebieha, koľko stojí poštovné a či... Otvor fórum »
2. 12. 2014 15:26
- mladšiu (ako vy, prečo) ?
Hlasuj »