Diskusie - 1691. stránka fóra
4
1984 - Winston, Júlia a ich láska.
Tak sa v poslednej dobe zamýšľam... Bola vnútorná strana v konečnom dôsledku schopná prinútiť ľudí prestať milovať, alebo ide len o to, že vytvorila prostredie (minimálne pre členov strany) v ktorom nebolo možné skutočne milovať... Otvor fórum »
4. 12. 2014 01:25
13
Mám pruh?
Zdravim. Chcel bi som sa vas spytat ci mate niekto skusenosti s tmto ochorenim? Uz som bol nato operovany ked som mal 6 ale nepametam si ake boli priznaky. Teras mam 18 a vtych miestach kde pruh vznika mam... Otvor fórum »
4. 12. 2014 00:59
53
Pesnička na ktorú ste naposledy tancovali
Je jedno či doma, na diskotéke... proste hocikde :D Otvor fórum »
3. 12. 2014 23:10
24
Svrbenie vs. Krv v stolici = príčina?
Zdravím vospolok. Viem, že tu nieje zrejme žiadny doktor, navyše bolo by to asi na dlhšiu debatu ale hádam mi niekto z vás poradí lebo popravde som trocha znepokojený. Môže existovať nejaká... Otvor fórum »
3. 12. 2014 22:39
14
Vianočný darček pre maminu
Tak čo ste kúpili mamine na Vianoce ? alebo ešte nič ? Pochváľte sa :D :D :D Otvor fórum »
3. 12. 2014 22:31
23
Furt občúravam dosku
Co to so mnou je.. ako, ked sa idem vystat, tak jednoducho ten prvy naval moču je velmi silny, ale zaroven na zaciatku tak vyprskne kade-tade a az potom sa da zamierit... Nestava sa to... Otvor fórum »
3. 12. 2014 22:07
12
Zdrave dezerty
Poznáte nejaké recepty na zdravé dezerty? :) Resp. zdravšie ako tie pšeničnomučnoglukozovosirupovocukrové? :D Pokojne aj raw. Hľadám inšpiráciu :) Otvor fórum »
3. 12. 2014 21:55
1
Filmovy nadšenci help
Hľadám film, popravde, nepamätám si z neho veľa, viem že je to asi romantická komédia, z rokoch 2011 vyššie.. Pamätám si že tam znela myšlienka v podobe: Nemožeš vedieť či to chyba bola, alebo nie.... Otvor fórum »
3. 12. 2014 21:37
18
Keď spievam zniem ako skapinajuci tucniak co mam robit
Zacne mi preskakovat hlas hned pri malom tone a hned som vo faku Co mam robit A nie len v spievani sa mi to stava Tak co mam robit som strasne zufaly a je mi... Otvor fórum »
3. 12. 2014 21:34
18
Frajerka sa mi menej venuje
Sme spolu asi 4 mesiace a neviem co sa deje. Jedna vec ze sa nevydime tak casto som rad ak jedenkrat do tyzdna no zatial bolo vsetko v pohode. Taka starsne nadsena mi prisla. Furt mi pisala,... Otvor fórum »
3. 12. 2014 21:10
35
Očista
Čisto hypoteticky (neriešme, či je to nereálna hlúposť a či je film dobrý/zlý). Ak by bolo u nás zaužívané a povolené jednu noc v roku beztrestne zabíjať a vyrovnať si účty, "očistiť sa" , ako... Otvor fórum »
3. 12. 2014 20:56
5
Vrátenie daní- ružový papier- ČR
Mám v tom chaos. Tento rok som podpisovala "ružový papier" (aby mi nestrhávali dane ako študentovi) u jednej spoločnosti na celý rok. Avšak pre ňu už dlhšie nepracujem. 1- dá sa podpísať nový... Otvor fórum »
3. 12. 2014 20:01
7
Maľovanie na pohár
ahojte, potrebujem dať niečo spolužiakovi na vianoce, napadlo ma, že kúpim biely pohár (hrnček) a niečo mu tam nakreslím alebo napíše. vedeli by ste mi poradiť nejaké farby, ktorými to možem spraviť a ktoré by... Otvor fórum »
3. 12. 2014 19:48
24