Diskusie - 1644. stránka fóra
20
Mágio internet
Ahojte chcem sa opýtať mám novy internet mágio ale nejde mi naň pripojiť neukazuje mi to ani vybrať niečo iné keby som sa chcela na niekoho iného prihlásiť. Prosím vás ako to mám pripojiť. Aby mi išiel internet.... Otvor fórum »
2. 1. 2015 16:20
66
"Urážajúce" baby
Ahojte zo zaujímavosti by som sa chcela spýtať na "Urážajúce baby" Myslim tento pojem tatko.. Chodila som s chalanom, ale veľmi krátko.. hanbím sa že nam to vydržalo tak kráto. príčin bolo viac ale čo mu vadilo... Otvor fórum »
2. 1. 2015 15:55
41
Sex s novym priatelom
Viete potrebujem poradiť. Môj posledný priateľ ma čo sa týka sexu strašne využíval. Boli sme spolu len 3 mesiace no v posteli so mnou chcel stvárať rôzne hovadiny, ktoré sa mne vôbec nepáčili. ... Otvor fórum »
2. 1. 2015 15:45
29
Komponenty do PC
Ahojte. Vedel by niekto najst komponenty do PC? Mali by sa nanom dat hrat dobrw hry a rozpocet 400€. Dakujem Otvor fórum »
2. 1. 2015 15:00
27
Chcela by som si niekde zahrat.
Ahojte, chcela by som si zahrat v nejakom filme alebo reklame, myslim ze by som n to mala . Hladala som na nete ale stale mi tam vyhadzovalo len nejake modelingove agentury, a to ja nechcem.... Otvor fórum »
2. 1. 2015 14:39
7
Prafu(e)ms.. ???
Kočky, aké máte skúsenosti s objednávaním kozmetiky zo stránok parfums. sk a parfems. sk ??? Spokojnosť, služby, dodacia doba etc. ..... neviem, ktorú z týchto 2 vybrať :) Otvor fórum »
2. 1. 2015 14:11
5
Vytvorenie loga
Čaute, chcela by som si vytvoriť kruhové logo, lenže neviem, ktorý program použiť. Potrebovala by som si tam nastaviť smer textu, tak aby išiel okolo obrázku, ktorý bude v strede loga (niečo ako pečiatka).... Otvor fórum »
2. 1. 2015 13:46
11
Dobierka
chcem si obiednat tovar z internetu na dobierku slovenskou postou, takze tovar mi pride az domou, alebo dostanem ten listocek na vyzdvihnutie tovaru na poste? a ked uz dostanem ten listocek tak pise sa vnom o aky tovar... Otvor fórum »
2. 1. 2015 13:37
69
Aké auto je vhodné pre študentku?
2. 1. 2015 12:03
17
Erasmus Litva
Myslíte si že Litva je dobrá destinácia na Erasmus? Kde ste boli vy, ak ste boli, alebo kam sa chystáte? Otvor fórum »
2. 1. 2015 12:00
8
Animátor voľného času
Čo si myslíte o tomto odbore? Oplatí sa tam ísť? Poznáte niekoho kto na tento odbor chodí? ..musím si vybrať 3 strednú a chcela by som tento odbor ale keď rozmýšľam ako by som sa s ním uplatnila? Viem len... Otvor fórum »
2. 1. 2015 11:54
27
Školská jedáleň
Prosím odpovezte na zopár otázok ohľadom vašej školskej jedálne. 1. Chutia vám jedlá varené v školskej jedálni? 2. Ak nie, ako by ste to chceli zmeniť? napr. žiaci by mohli hlasovať z výberu... Otvor fórum »
2. 1. 2015 11:47
26
Vianoce šalala 2
Reagujem na predošlý fórum, v ktorom som sa pytal ci vám babam neba ked priberiete cez Vianoce, tak sa vas chcem spýtať ako ste travili Vianoce a koľko ste pribrali?:D Otvor fórum »
2. 1. 2015 11:01
8
Umelci, šialenci, hipsteri a kreatívne duše
Ahojte, v Košiciach rozbiehame občianske združenie, ktoré bude mať ambíciu pokrývať progresívne umelecké smery, otvorené a alternatívne umelecké tendencie a hľadáme ľudí na spoluprácu. Máš talent, vymyká sa štandardom,... Otvor fórum »
2. 1. 2015 10:13
5
WORD
CAUTE ! poradte mi prosim. ako docielim toho aby som mal na každej strane vo worde inú hlavičku a pätu ? lebo ked si to nastvim, tak mi tu istu hlavičku hádže na celý dokument. prosím napíšte... Otvor fórum »
2. 1. 2015 09:21
20
Komponenty do PC
Ahojte. Chcel by som si poskladať PC, nič extra, moc sa v tom nevyznam a kamará mi našiel takúto zostavu no ale ja neviem, vyjadrite sa čo sa vam nepači a popripade mi pošlite link na... Otvor fórum »
2. 1. 2015 05:30
17
Ste niekto copywriter???
Uz zopar rokov robim copywriting a medialne analyzy a chcel som vediet, ci to este okrem mna na slovensku este niekto robi. Otvor fórum »
1. 1. 2015 23:38
- Výlev
- Narcizmus
Ďalšie možnosti »