Diskusie - 1641. stránka fóra
14
Problém so žánrom elektronickej hudby
Zdravím robím jeden "menší" track list Dance/trance/house/hardcore/progressive songov A teraz neviem kde mám niektoré umiestniť Napríklad som si vytvoril dva textové súbory jeden som nazval Eurodance/house/hardocre houe Druhý Trance/Hardtrance/Progresiv Otvor fórum »
4. 1. 2015 09:51
108
Ako je to mozne ze dakto co ani nezmaturoval sa ma lepšie ako tipco s vysokou
Proste nechapem to Nepiste odpovede typu lebo je sikovny Mna zaujima co to znamena to sikovny co urobi preto aby mal robotu s dobrym platom a pritom ani nezmaturoval Otvor fórum »
4. 1. 2015 01:44
11
PS Plus /PS4
Zdravím, je ps plus pre slovensko? Keď si ho kupím pojde na sk alebo iba pre cze? Otvor fórum »
4. 1. 2015 00:42
18
Jazykové zdatnosti
čítam tu milion fór o jazykoch, v lete som bola na jednom jazykovom pobyte - ostatné národnosti ovladali angličtinu o poznanie lepšie než naša slovenská skupina a sama sa snažím pozerať rôzne seriály v angličtine, učím... Otvor fórum »
4. 1. 2015 00:22
2
Lumia camera vs klasický fotoaparát v systéme
4. 1. 2015 00:18
14
Genius repráky
Mám repráky Genius (neviem presný názov) a na pc mám 32-bit windows 7 professional a keď do pc zapojím tie repráky tak mi nefungujú a vpravo dole na ploche čo je obrázok toho repráka tak tam mám x-ko a keď... Otvor fórum »
4. 1. 2015 00:13
23
Ktora z morskych pannien sa vam najviac pacila v H2o Serii?
3. 1. 2015 23:46
6
Nový album Red Hot Chili Peppers už tento rok
Red Hot Chili Peppers už tento rok vydajú v poradí jedenásty album, tešíte sa? (sk / cz fan stránka » www. redhotchilipeppers. sk ) Otvor fórum »
3. 1. 2015 23:09
73
Ktorý muž , žena sa vám najviac páči ? Maximalne 1 osoba preto vyberajte poctivo :)
Mne sa straštne páči Nina Dobrev pre taku ženu by som aj zabijal a to doslova , podľa mňa najkrajšia žena sveta :* Otvor fórum »
3. 1. 2015 22:00
21
Veľhad :D
Myslite si, ze muzi obdareni ten svoj dar davaju nejako najavo spravanim? Su na seba pysni, su si vedomi toho, co maju? Radi sa ukazuju/predvadzaju zenam, muzom? Alebo im je to jedno, beru to ako... Otvor fórum »
3. 1. 2015 21:52
11
Cestovny listok na vlak cez internet
Čaute viete mi niekto poradiť chcem si kúpiť lístok na vlak cez internet a nejako nemôžem zistiť čo mám vyplniť v kolonke preukaz číslo (či myslia ISIC alebo tu bezplatnu karticku) potom ID preukaz, typ preukazu (aky je rozdiel... Otvor fórum »
3. 1. 2015 21:20
28
Elán :3
Najde sa tu ešte niekdo kdo počuva Elán? :D Ja ním uplne žijem :D Otvor fórum »
3. 1. 2015 20:32
13
Gta 5 update
Na 12 gb ps3 chcem ísť hrať gta 5 multiplayer no chce to po mne nejaký update no na ps3 nemám dosť miesta nedá sa to nejako urobiť aby sa mi ten update uložil na USB? Otvor fórum »
3. 1. 2015 20:11
9
ITunes - registrácia
Chcem si vytvoriť iTunes účet, chcem si stiahnuť aplikáciu, no problém je, že nemám žiadnu kartu, dá sa to nejak spraviť bez nej ? Otvor fórum »
3. 1. 2015 20:07
9
Graf
Ahojte, dnes som sem síce už pridávala jedno fórum o exceli ale tento krát ma zaujíma ako vytvorím graf podľa tabuľky ktorú som si vytvorila už. Ak by mi vedel niekto poradiť budem veľmi vďačná. :) Otvor fórum »
3. 1. 2015 19:42
13
Stale ja s niečim novým
budem mat yorkšira mini konebečne a to len preto lebo sesternica dostala tiež ale extra mini a mamke sa zapačil no tak je na mojom mieste a povedala že mi pomože len problem je taky že pes ktoreho som našiel... Otvor fórum »
3. 1. 2015 19:42