Diskusie - 1631. stránka fóra
10
Určená dovolenka
Ahojte môže zamestnávateľ určiť celú dovolenku zamestnancom?? Dovolenku mam 20 dni s toho nariadil, že si mam v Marci zobrať 5 dní , dalej chce určiť termín letnej dovolenky 10 dní zostane mi 5 dni na Vianoce potrebujem 7... Otvor fórum »
8. 1. 2015 16:06
12
Dovolenka lacná a zabavna ,,
Cawte, mate niekto skusenosti kde po europe sa da vycestovať na dovolenku tak na tyžden dvas tym že je rozpočet nizky, dajme tomu tak na 500€ pre dve osoby. Doprava autom vlakom autobusom, jedlo si chceme... Otvor fórum »
8. 1. 2015 15:57
42
Čo urobíte keď je divča smutné odvovodnite prečo
8. 1. 2015 12:43
15
Penfriend
Máte nejaké skúsenosti s penfriend(om)? S písaním si listov s niekym zo zahraničia? Poprípade nejaké stránky čo sa tým zaoberajú? Za každú informáciu ďakujem Otvor fórum »
8. 1. 2015 08:50
40
Depresia!
Co robite ked mate depresiu? Nejake zaručene rady, napady ktorymi sa viete depresie zbaviť? A aka je vo vašom pripade jej najcastejsia pricina ? Otvor fórum »
8. 1. 2015 00:33
9
Problém v hlave alebo-Zíde z očí, zíde z mysle,,.
Ahoj, potrebovala by som poradiť. Takže stretla som niekoho. Dlho sme to spolu naťahovali a aj tak nič moc z toho nebolo, pretože sa odsťahoval. Zo začiatku som si myslela že to ani nezvládnem, ... Otvor fórum »
7. 1. 2015 22:54
3
Práca: Lekárnik, Farmaceutický laborant
Si študentom strednej zdravotnej školy v odbore farmaceutický laborant? Si v poslednom ročníku štúdia farmácie? Ponúkam prácu v ČR aj SR. Pre viac info ma kontaktujte. Obsadzujeme pozíciu farmaceutického laboranta, lekárnika či vedúceho... Otvor fórum »
7. 1. 2015 22:07
17
Prospech
Čo si myslíte o tom, že vysoké školy (ne)prihliadajú na prospech študentov v posledných rokov štúdia na stredných školách/gymnáziách pri prijímaní? Malo by sa prihliadať alebo nie? Otvor fórum »
7. 1. 2015 21:52
7
Masmédiá-UPJŠ Košice
Ahojte, je tu niekto kto študuje masmédiá v KE na UPJŠke? V čom spočívajú prijimačky? Ako sa na to najlepšie treba pripraviť? :) Otvor fórum »
7. 1. 2015 21:12
13
Aký druh plávania?
Ahoj, začala som teraz viac cvičiť a chcela by som si dať postavu do "poriadku". Proste som začala aj zdravšie žiť a všetko okolo. Ale teda zaujímalo by ma, aký typ plávania je najlepší čo sa... Otvor fórum »
7. 1. 2015 20:47
20
Psík na internáte
Ahojte :) chcela by som sa vás opýtať či môžem mať psíka na internáte v BA .. ďakujem za odpovede :) Otvor fórum »
7. 1. 2015 20:35
2
Clip in / tape in
ahojte chcela by som si sama doma predlzit a zhustit vlasy. Neviem ci je lepsie clip in alebo tape in, poradte ak mate skusenosti a kde ste objednavali ale chcem nieco lacneho :D Otvor fórum »
7. 1. 2015 20:13
5
Nitra SPU
Ahojte :) uvažujem nad štúdiom na SPU Nitre, výživa ľudí. Ak ste tu niekto z tade alebo aspoň z blízkych odborov, tak sa ozvite. Chcela by som sa pár vecí popýtať ako napr. aké maturitné... Otvor fórum »
7. 1. 2015 19:52
32
Dojímavé filmy(nie romantické)
Poznáte niekto nejaké filmy (menej známe a nie romantické) [nepíše sem veci typu zelena mila, forest gump alebo vykupenie z vaznice shawshank... ] hladam niečo ine.. Skôr niečo ako dojímavé horory... :D Otvor fórum »
7. 1. 2015 19:30
69
Nad čím najčastejšie premýšľate?
Nedávno som sa zľakol mojich myšlienok. Nad čím najčastejšie premýšľate vy? Otvor fórum »
7. 1. 2015 19:03
27
Vecera alebo bowling ??
Ahojte Chcem sa poradiť je to dosť súrne mám ísť s kamaratkou s ktorou som bol pred rokom dva krát vonku a odvtedy nič no teraz sme si začali písať a máme ísť von neviem ci ju mám... Otvor fórum »
7. 1. 2015 19:02
3
Kanadské žartíky
Chcel by som sa spýtať či nepoznáte nejaké kanadské žartíky, ktoré by som mohol spraviť v škole napr. mojim spolužiakom. Nie som zákerák len im to chcem vrátiť a trochu sa zabaviť a pobaviť triedu. Ak... Otvor fórum »
7. 1. 2015 18:46