Diskusie - 1628. stránka fóra
22
Nocne mory
Aj vam sa sniva o zlych veciach ked idete neskoro spat? Take tie nechutne skoro zive sny( ale nevykrikol som z toho sna). Som isiel v noci spat po filme, kde som zaspaval a sa mi snival dost... Otvor fórum »
10. 1. 2015 10:26
6
MU Brno - Európske štúdiá
Zdravím :) Chodí niekto na MU Brno Europske študia popripade politologia alebo niečo podobné ? Zaujimalo by ma kolko as približne hlási ročne študentov , či je obtiažne sa tam dostat prípadne aká je náročnosť štúdia ! Prípadne ak... Otvor fórum »
10. 1. 2015 10:23
15
Snapchat
vie mi niekto poradit akos a pouziva snapchat?neake zaklady........dakujeeem Otvor fórum »
10. 1. 2015 09:38
10
Multiplayer na Stronghold Crusader
Pozývam Birdzákov, ktorý poznajú(a majú) hru Stronghold Crusader, na multiplayer, minimálne na jednu hodinu alebo dve. Na zahájenie multiplayeru cez internet bedete potrebovať: Vašu IP adresu(moja IP adresa je 192. 168. 0. 104) Program... Otvor fórum »
10. 1. 2015 09:36
3
Komisionalky
Ako vybavit nahradny termin na komisionalne skusky, vie niekto? Lebo v skole ziadne tlacivo nedalo, povedali ze ma zakonny zastupca napisat ziadanku. Je nejake tlacivo na nete alebo mame neostava nic ine len to napisat sama? :D Otvor fórum »
10. 1. 2015 06:19
42
Nemám, čo študovať na VŠ
Čo študujete na VŠ, ak ste v ničom nevynikali, na prírodné vedy rovno zabudnime, baví ma angličtina a sem-tam dejepis a to je tak všetko. Maturujem SJL, ANJ, DEJ a NAS (Náuka o spoločnosti).... Otvor fórum »
10. 1. 2015 01:27
49
Ako ste sa dali dokopy so svojim partnerom/partnerkou?
- v jeden večer sme sa spoznali a hneď dali dokopy
- boli sme známi, poznali sme sa, ale nie nejako lepšie, neskôr sme sa niekde stretli a dali dokopy
- boli sme dosť dlho kamaráti, neskôr sme sa do seba zaľúbili
Ďalšie možnosti »
9. 1. 2015 23:32- boli sme známi, poznali sme sa, ale nie nejako lepšie, neskôr sme sa niekde stretli a dali dokopy
- boli sme dosť dlho kamaráti, neskôr sme sa do seba zaľúbili
Ďalšie možnosti »
7
Piliere zeme
Ahojte :-) Čítali ste knihu piliere zeme alebo ste videli film ? Chcem sa opýtať či to stojí za to. ďakujem Otvor fórum »
9. 1. 2015 23:30
8
Vysoké školy v Česku
neviete náhodou o nejakom dobrom overenom rebríčku českých vysokých škôl alebo mi tak osobne poradiť? Hlavne tých humanitne zameraných :) ... viem, že je na tieto veci milión stránok, ale aj tak je najlepšie počuť konkrétne názory... Otvor fórum »
9. 1. 2015 23:25
27
Jedna otázka
Keby ste si mali vybrať len jednu otázku a dostali by ste na ňu odpoveď tak aká by to bola otázka? A tiež ako by vám ta odpoveď mohla ovplyvniť život, myslenie. Táto diskusia... Otvor fórum »
9. 1. 2015 23:01
3
Let balónom - darček
Ahoj, dostala som let balónom ako darček.. Máte s tým niekto skúsenosť? Je to v pohode podľa vás :) Otvor fórum »
9. 1. 2015 22:46
9
Aké score máš v hre
aké score si dal max v tejto hre: http://akce. 1001hry. cz/avatar-arena. html ja 1 548 016 cele som to vyhrala. Nieje to boh vie čo ale tak... Otvor fórum »
9. 1. 2015 22:43Ponuka práce v ČR: Lekárnik, Farmaceutický laborant
- nepoznáš vo svojom okolí niekoho, kto ukončil strednú zdravotnú školu v odbore farmaceutický laborant? - nepoznáš v okruhu svojich známych niekoho, kto vyštudoval farmáciu? - niekoho, kto je v poslednom ročníku na výške v... Otvor fórum »
9. 1. 2015 22:30
5
Elementárna pedagogika
Chcem sa spýtať tých ľudí, ktorí študujú elementárnu pedagogiku z čoho robili maturitu :) Alebo čo odporúčate že sa zíde :) Otvor fórum »
9. 1. 2015 22:25
12
Ktorý je podľa vás lepší?
Ahojte Birdzáci, viem, že takéto témy tu boli x-krát, no teraz zakladám aj ja jednu. Ide o to, že by som potreboval váš názor na tieto dva notebooky. Myslíte si,... Otvor fórum »
9. 1. 2015 21:57
8
Naoza dobré video :D
https://www. youtube. com/watch?v=d4Z74U3jmLE Asi začnem pozerať ten star trek :D :D Očkovanie proti TBC to je veľmi dôležité a VEĽMI vysoko účinné :D Otvor fórum »
9. 1. 2015 20:16
17
Hľadá sa najlepší púder!
Aký je podľa vás najlepší púder? Ide mi hlavne o výdrž, cena tak do 10€ ; ) Otvor fórum »
9. 1. 2015 19:14