Diskusie - 1594. stránka fóra
11
ANGLIČTINA V ELEKTROTECHNICE A INFORMATICE - VUT BRNO
Je tu niekto z tohto odboru alebo aspon FEKT VUT? Neviete ake je naozaj uplatnenoe tohto odboru? Na profile absolventa je vzdy vsetko vychvalene, ale skutocnost byva ina. Co som vsak pozeral predmety, studium sa mi zda... Otvor fórum »
26. 1. 2015 23:06
9
Čo študovať ?
V skratke - maturujem tento rok na gympli z Anj, Sj, Dej a Obn. Lenže neviem sa rozhodnúť že aký odbor alebo že čo vlastne by som chcel ísť študovať. Baví ma dejepis veľmi ale neviem... Otvor fórum »
26. 1. 2015 23:04
24
Ústna skúška
Ňo. Keď chodíte na ústne skúšky, darí sa vám vo vyťahovaní otázok? Máte nejaký osvedčený systém? Bavme sa o tom! Napríklad ja od maturity nemám šťastie na vyťahovanie otázok, vždy si vytiahnem tú, ... Otvor fórum »
26. 1. 2015 22:39
22
Ak vás niekto vykoľají,,.
Aj vám sa deje, že potom čo vám niekto niečo povie, tak vás to vykoľají (uvažujete nad tým, trápi vás to, štve, neviete sa odosobniť)? Napr. že ste nemohli alebo nechceli... Otvor fórum »
26. 1. 2015 22:26
7
Kik pre macbook
Ahojte, neviete kde stiahnem aplikáciu kik pre mac ? Skúšala som to cez iTunes, kamarátke to tak išlo no mne nie. ... Otvor fórum »
26. 1. 2015 22:13
4
Nemecká doga
čauko, chováte niekto nemeckú dogu? mám niekoľko otázok. vďaka, Otvor fórum »
26. 1. 2015 21:37
9
Brigáda v zahraničí
Máte niekto skúsenosti s brigádou v zahraničí ako je zber ovocia :) zháňam si na toto leto a chcela by som poradit či sa to oplatí aké stým máte skúsenosti či ste šli cez nejakú agentúru :) lebo nechcem sa... Otvor fórum »
26. 1. 2015 21:33
29
Učenie
Ahojte birdzáci vysokoškoláci (aj stredoškoláci) :) Nakoľko je skúškové a koniec polroka, blíži sa matura a čo ja viem čo ešte, tak toto fórum bude aj celkom aktuálne. Momentálne sa už 4. deň učím na svoju... Otvor fórum »
26. 1. 2015 21:20
5
Zaujimavý shop
Ahojte, poznáte pls niekto tento web? :) http://www. bananagifts. sk/ Majú tam super veci len neviem čo to je zač Dikyy :)) Otvor fórum »
26. 1. 2015 21:14
28
Facebook = zoznamka,,. ?
Aký máte názor na to, že si niekto robí z FB zoznamku? Pretože mne už sa párkrát stalo, že mi niekto úplne náhodne napísal - ahoj, ako sa máš, popíšeme, máš peknú profilovku, a... Otvor fórum »
26. 1. 2015 20:46
8
Video
Dá sa vystopovať z akej IP adresy bolo nahrané video na youtube. com? Otvor fórum »
26. 1. 2015 20:28
10
Nejde mi bezdrotové pripojenie
Ahojte :) Prosím poradili by ste mi? Na ntb mi nejde pripojiť sa na náš router :/ Inštalovali sme nový router ale drotové pripojenie ide v pohode. Nuž ked odpojím káblik a kliknem na názov nášho routru (tak... Otvor fórum »
26. 1. 2015 20:26
7
Cestovanie zadarmo
caute mam otazocku kupujete si niekto cez net listok na vlak?? do tej kolonky ID davate co ? isic? alebo obciansky?? vdaka za reakcie:) Otvor fórum »
26. 1. 2015 19:36
77
Ako dlho vám vydrží nabitý mobil?
ako dlho vám vydrží nabitý mobil, keď ste na ňom celý deň, čiže net stále zapnutý, telefonujete a veci podobné možete uviesť aj typ mobilu a ako dlho ho máte :) Otvor fórum »
26. 1. 2015 19:32
4
Rušenie signalu v autosube
ludia, jak by som najjednoduchsie vedel zbavit sa rusiveho signalu v autosubwoofery pocas behu motora(alternator to rusi). sub je aktivny, vstup je tieneny kabel, a skusal som aj 10 000uF kondenzator napojit a aj tak... Otvor fórum »
26. 1. 2015 19:04
1
Trik
Prosím ak poznáťe niečo ako trik s ludmi napr https://www. youtube. com/watch?v=BQJtV_YLuNE prosím do komentára velmi dakujem Otvor fórum »
26. 1. 2015 19:00