Diskusie - 1591. stránka fóra
6
Hladám knihy
Ahojteee, ja mam taký problém, ze som chora a neviem ist von a nudim sa! :/ Chcem si kupit knihu ale online! :) Neviete nejaku webovu stranku? :) Otvor fórum »
28. 1. 2015 20:34
5
Aké obklady a dlažby pouzívat?
Čawtee! Renovujem stary dom ale neviem ake obklady a dlazby mam pouzit tam. Nechcem také drahe ale kvalitne. Odporucajte prosim nejaku firmu ... Diky! :) Otvor fórum »
28. 1. 2015 20:25
3
Strojnicka fakulta-automobilova vyroba
Studoval to niekto, ak tam je? da sa uplatnit aj v meste ci iba v kechneci a tak? Otvor fórum »
28. 1. 2015 19:55
9
Windows 7 - málo miesta
caute, mam taky problem s preinstalaciou win 7 ultimate 32 bitovky, ked si idem vybrat HDD na ktory chcem aby to tam dalo, tak mi pise ze na disku je malo miesta, pritom je cely... Otvor fórum »
28. 1. 2015 19:48
3
Autoškola-Nitra
Zdravím, vedel by mi niekto niečo povedať o autoškole Hoffmann v Nitre? Chcela by som tam ísť, no je pravda že som počula aj nejaké negatíva, hlavne čo sa týka správania inštruktora. Ďakujem Otvor fórum »
28. 1. 2015 19:43
10
Film-komedia
Keďže sa mi nepodarilo v predošlich forach najst daku komediu dobru,,tak sa vas pýtam... poradte prosím nejaku dobru komediu na odlahcenie, relax..proste nieco takke pri com sa clovek odreaguje a aj zasmeje :) vdaka Otvor fórum »
28. 1. 2015 19:29
40
66
Najdôležitejší mail tohto roka
Milý birdz! Kamarátke prišiel tento mail. A skôr než sa pustíte do hejtovania, že to tu už miliónkrát bolo, si pozorne prečítaj príspevok. oto je najdôležitejší email roka! Milý ochranca detí a... Otvor fórum »
28. 1. 2015 19:01
5
Snowboard
Čavko ľudia, zaujímalo by ma, či zdvíhanie na snowboarde záleží aj od dlžky rúk, pretože mám taký problém, že učím sa boardovať, ale keď spadnem nedočiahnem ani na hranu tým pádom sa nedokážem postaviť. ... Otvor fórum »
28. 1. 2015 18:35
5
Tričká "na mieru"
Zdravím. :) Mala by som záujem o tričko s istým špecifickým symbolom, a kedže také v obchode len tak nenájdem, rozhodla som si ho dať vyrobiť pekne podľa môjho želania. Popozerala som nejaké stránky na to... Otvor fórum »
28. 1. 2015 18:07
41
Video pre všetkých ateistov aj veriacich
Je to dlhšie video ale naozaj sa oplatí pozrieť vystrihol som zbytočné naťahovačky a sú tam len zaujímavé názory. Predom upozorňujem že ak nemáte 50 minút voľného času tak to ani nepúšťajte, veľa veci tam na seba... Otvor fórum »
28. 1. 2015 17:26
8
Báseň
Neviete mi niekto poradit že kto to napísal? :) Veriaca vo víly, v škriatkov, v milióny iných svetov, vnímajúca „drobnosti“ a dokonalosť rastu kvetov. Obdivujúc krásu v ľuďoch , v jej... Otvor fórum »
28. 1. 2015 15:59
43
Podvody s VŠ prácami
Aký je váš názor na to, nechať si vypracovať bakalárku/diplomovku niekým iným a zaplatiť si za to? Čítala som článok, že v priemere každý tretí - štvrtý študent takto podvádza (áno, je mi jasné, že to... Otvor fórum »
28. 1. 2015 15:45
29
Čo by ste si pomysleli o tejto situácii
Idete na pohovor, jedná sa o funkciu, samozrejme nie o nejakú extra vysokú, ktorý je v nemčine, prijmú vás, o 3 dni vám nemec pošle mail, že vás prijal, v pondelok (presne o týždeň... Otvor fórum »
28. 1. 2015 15:28
44
Známka Fx
Tak ma zaujímalo a nechce sa mi gúgliť, tu majú ľudia lepšie a pravdivejšie názory. Takže otázka znie, prečo nie je iba F, ale Fx? Čakám hocijaké odpovede :D Otvor fórum »
28. 1. 2015 14:40