Diskusie - 1577. stránka fóra
28
Pohovor v IBM
Bol z vás niekto na pohovore v IBM? Ako to prebieha? bo mne dnes volala babenka, že by ma chceli do tímu a ja celý prekvapený, že čooo šak ja ledva viem kódiť, ani vlastné portfólio nemám,... Otvor fórum »
5. 2. 2015 14:58
3
PREKLAD DO NEMČINY SÚRNE!!!
Potrebujem rýchlo preložiť vetu "Stupňovanie prídavných mien v nemčine. " Pls help :) Danke ; ) Otvor fórum »
5. 2. 2015 14:42
10
SNS sa zastavila
Potrebujem poradit ludia :) v poslednej dobe mi na mojom s3 neo vyskakuje sprava "sns sa zastavila". Dosť ma to sere a nikde som nič o tom nenašiel. Za rady dik ; ) Otvor fórum »
5. 2. 2015 14:18
10
8
Hlucny notebook
Zdravim, pred rokom a pol som si kupil moj sucasny notebook. Zo zaciatku siel maximalne ticho, postupne zacal byt teplejsi, hlucnejsi a pomalsi. Pred tyzdnom som mu dal spravit profylaktiku, no on stale huci.... Otvor fórum »
5. 2. 2015 13:53Ahojte, kto má skúsenosti s agentúrou CKM?
Chystáme sa s kamarátkou vycestovať do USA cez CKM s programom Assistance Nájde sa tu niekto kto už s touto agentúrou cestoval? Otvor fórum »
5. 2. 2015 11:59
17
Zahmlené videnie s kontaktnými šošovkami
Ahoj, chcela by som sa informovat u ludi, ktori nosia sosovky a stretli sa niekedy s podobnym problemom ako ja. Skusila som prejst na kontaktne sosovky, dnes ich mam druhykrat a vidim rozmazane a zahmlene na... Otvor fórum »
5. 2. 2015 10:20
8
Semináre
Ach tá logika vyberania seminárov.. máte dve kategórie a z každej jednu vec si máte vybrat.. a ja sa teraz neviem rozhodnut ci si mam vybrat Konverzácie v ruskom jazyku alebo Deskriptívnu geometriu, poraďte, ze ktoré a hlavne... Otvor fórum »
4. 2. 2015 22:59
24
Mendelova univerzita
Caute :) davate si niekto prihlasku na Mendelovu univerzitu v Brne? Otvor fórum »
4. 2. 2015 22:49
56
Negatívne vlastnosti partnera
Aké vlastnosti na vašom partnerovi vidíte ako zlé, negatívne? A aké si myslíte, že sú tie vaše zlé vlastnosti? Otvor fórum »
4. 2. 2015 20:37
13
Hviezdoslavov kubín
Ahojte. Som už naozaj zúfala :( Máme mať triedne kolo Hviezdoslavov kubin a netušim čo si mám vybrať. Prosím poraďte dajakú báseň alebo prózu lebo ja už naozaj neviem :( ................... som v 9. ročníku Otvor fórum »
4. 2. 2015 20:17
9
Oznámenie o úmrtí na webe
Čaute, myslíte si, že by bolo dobré zverejniť parte (oznámenie o úmrtí) na webej stránke daného mesta? Vďaka za odpovede :) Otvor fórum »
4. 2. 2015 20:04
15
Báseň na Hviezdoslavov Kubín 7. ročník
Ahojte, prosím poraďte báseň na Hviezdoslavov Kubín. Mám 13 rokov, som v sekunde (7. trieda) a na zajtra máme mať vybratú básničku, knižnicu nemám k dispozícii. :) Otvor fórum »
4. 2. 2015 19:58
12
Hak Adele
má niekto skusenosti s hak adele? dnes mi ich predpísapa gynekologicka tak sa chcem od vas niečo dozvedieť. Otvor fórum »
4. 2. 2015 19:47
9
Kamarátka-Youtuberka
jedna kamrátka/spolužiačka robí videá na youtube, ak máte niekto čas a chuť mohli by ste sa prosím mrknúť a ohodnotiť? Pred rokom mala asi 12 odoberateľov, prednedávnom prekročila hranicu 160 odoberateľov. Pomohlo by jej ak by... Otvor fórum »
4. 2. 2015 19:35
12
Vieš?:D
Čaute... Som deviatačka a na stredné odborné školy berú priemer do 2, 75 .. A ja mám 2, 6 no lenže mala som na vysvedčení jednu 4.. Mám šancu , že ma niekde na 4 ročný odbor zoberú?:) Otvor fórum »
4. 2. 2015 19:16