Diskusie - 1566. stránka fóra
26
Film "KLASS" (Skazená mláďež)
Čo si myslíte o filme "KLASS" , resp. na ytb známom "Skazená mláďež"? Myslíte si, že konali správne? V tomto prípade som ich úplne chápal, jednoducho je úbohe niekoho šikanovať, je to proti cti... Otvor fórum »
11. 2. 2015 18:17
8
Zazvor
Máte niekto skúsenosti s pestovaním zázvoru? Nejaké osobné rady, skúsenosti? Že je to hnusné/nechutí vám to, alebo čo si nechajte pre seba :D Otvor fórum »
11. 2. 2015 18:15
14
Dovolenka - Paríž
Ahojte, koľko € by ste si zobrali do paríža na 5 dní (rátajte s návštevou rôznych pamiatok a nákupných centier)??? Otvor fórum »
11. 2. 2015 16:59
11
Chytá henna aj na chemicky farbené vlasy?
Chcela by som skúsiť hennu a neviem, či mi chytí aj na farebné vlasy (normálnou farbou). Už dlhšie chcem byť ryšavá len sa k tomu akosi neviem prepracovať, tak by som rada skúsila hennu vraj je to... Otvor fórum »
11. 2. 2015 16:33
4
Je tu nejaký partner Youtubu?
Ahojte. Potrebujem nahrať komerčné video s komerčnou hudbou (pre ktorú už nemám povolenie). Počul som o tých vyvolených, čo majú nejakú youtube spoluprácu či čo a môžu používať aj komerčne akúkoľvek hudbu si zaželajú. ... Otvor fórum »
11. 2. 2015 16:20
9
Gta sa
caute co potrebujem vsetko ku tomu aby som mohol hrat GTA san andreas po sieti diky :D Otvor fórum »
11. 2. 2015 15:41
11
Colný úrad, aliexpress
Prišiel mi list z colného že mi zadržali topánky, kvôli tomu že sú fejk, čo aj sú. Buď im mám poslať dokumenty a JCD a oni budú rozhodovať či to je fejk alebo nie.... Otvor fórum »
11. 2. 2015 15:39
10
Daňové priznanie
Ahojte, kedy je študent POVINNÝ podať daňové priznanie? Otvor fórum »
11. 2. 2015 15:11
4
Diplomová práca
Zaujímalo by ma, ako prebieha písanie diplomovej práce, do akej miery spolupracujete so školiteľom, ako často ste s ním v kontakte, či Vám aj pomôže alebo či to všetko nechá na vás.. Kto má skúsenosť, ... Otvor fórum »
11. 2. 2015 14:55
9
Priihláška na vš
Ahojte, potrebovala by som pomôcť. Vypisujem elektronickú prihlášku na UK do BA, fakulta sociálnych a ekonomických vied, odbor európske štúdia. Na internete som našla že, známky z ročníkov treba vypisovať len zo slovenského a... Otvor fórum »
11. 2. 2015 14:08
1
Zanechanie štúdia odchod do zahraničia
Zdravým. Neviete mi poradiť ako mám postupovať pri zanechaní štúdia a následného vycestovania do zahraničia? Ide o to, že som sa pred skúškami rozhodla, že sa idem sťahovať za prácou do Nórska. No skúšok som sa nezúčastnila.... Otvor fórum »
11. 2. 2015 12:03
26
50 shades of grey
Nemám s kym ist do kina tak ak je niekto z LM tak nach sa ozve :D. A dá sa už niekde stiahnuť? Kludne cam verzia :). Na torrentoch som kukal a nič :D Otvor fórum »
11. 2. 2015 11:30
11
Hladam film
Neviem zistit ako sa vola jeden film. Uz ani presne neviem o com bol nieco o zene a muzovi boli na nejakom ostrove myslim a ona mala frajera ale zalubila sa do toho chlapca a jednu scenu si pamatam... Otvor fórum »
10. 2. 2015 23:57
34
Meno pre penis
Mate nejake? Zaujima ma ake meno sa pouzivaju ak tak... Moje mam princ Lancelot Otvor fórum »
10. 2. 2015 23:03
6
SUPka
Ahojte, študovali ste niekto na strednej škole úžitkového výtvarníctva Josefa Vydru v Bratislave?..chcela by som vediet ako to tam je , či je to ťažká škola. Otvor fórum »
10. 2. 2015 23:02
4
Stredná umelecká škola v trenčíne
Ak tam niekto chodite neviete aky je tam pristup ucitelov k ziakom? A celkovo ake to tam je ci odtial fakt odchadzaju ziaci o 5 a co vsetko sa robi na propagacnej grafike?:) Otvor fórum »
10. 2. 2015 22:40
9
Nitra
Ahojte, potrebujem poradiť. Chystám sa do Nitry na deň otvorených dverí na Univerzitu Konštantína Filozofa a keďže to mám dosť ďaleko , chcela by som sa opýtať tých čo tam študujú/bývajú, že kde by sa tam dalo prespať..niekde... Otvor fórum »
10. 2. 2015 22:36