Diskusie - 1532. stránka fóra
17
S priateľom na intráku?
Dá sa to vybaviť, byť s priateľom spolu na izbe? (v dnešnej dobe) konkrétne chceme ísť na STU - FIIT (ako poistku si dávame Fakultu elektrotechniky a informatiky v Ostrave na banskej) Stretli ste sa s niečim takým? Mimochodom... Otvor fórum »
1. 3. 2015 20:21
7
Atkinsonova diéta
Takže :D Zaujíma ma, či má niekto s tým nejaké skúsenosti, či sa mu podarilo schudnúť (ak áno za akú dobu a z koľkých na koľko) a pre tých čo ju vyskúšali a zabrala im, mali ste... Otvor fórum »
1. 3. 2015 20:18
11
Pokazený žalúdok
Uz 3 den ma trápi velmi citlivy zaludok, je stale plný aj ked nic nezjem, stále vidava nejaké zvuky a to je dost neprijemne hlavne na verejnosti..pila som aj alkohol, nech hocico zjem citim tlak a taky divny pocit..co mam... Otvor fórum »
1. 3. 2015 19:18
6
Preklad
Ktorá dobrá duša mi preloží tento text? :) :) "The prism represented both the diversity and cleanliness of the sound of the music, " designer Storm Thorgerson said. "In a more conscious way, it... Otvor fórum »
1. 3. 2015 18:56Pc zostava
Ešte raz čaute :D takže nechal som si vami poradiť, mali ste pravdu, namiesto ntb si radšej pc si zostavím, ale tu je ten problém- neviek ako :D podmienky sú tie isté ale potrebujem vedieť aké veci... Otvor fórum »
1. 3. 2015 18:54
1
Vesmír
Ahoj, minule som videla taký dokument the universe myslím že sa volal. Celkovo tam bola asi 7 dejov. Napríklad vznik mesiaca, bombardovanie zeme objektmi z vesmíru, vymieranie v období archaikum, zamrznutie zemegule atd. ... Otvor fórum »
1. 3. 2015 18:44
29
Pokazené jedlo v žalúdku?
Neviete mi náhodou povedať čo má čaká, ked som zjedla po záruke tatarskú (znacky Hellmans) :D :D a treba dodať že po záruke je 3 dni. Otvor fórum »
1. 3. 2015 18:25
27
Neznášaný predmet a maturita z neho maturita
Dá sa to zvládnuť? Slovinu neznásam viac ako čokoľvek totalne ma to nudí a učiť sa mi to nedá, bojim sa, že nezmaturujem (som deviatak :D ). Nejaké rady? :) Otvor fórum »
1. 3. 2015 18:01Top Gear
Ahoj. Poznáte nejakú hru ako je Top Gear (TV)??? Mal som niečo také, ale to bola strašná grafika... Dííky :) Otvor fórum »
1. 3. 2015 16:46
12
Výlet Brno
Birdzáci ktorí ste v Brne, rozmýšľam že si spravím výlet do Brna, čo také by ste odporúčali navštíviť? :) Otvor fórum »
1. 3. 2015 16:28
16
Krvacanie/injekcia
Pride vam zle ked sa porezete alebo pri injekcii? Ked som bol mladsi, som si aj sadnut musel pri porezani... Neni to akesi psycho? Nerobi mi problem spadnut na zem mat rozbite koleno, ... Otvor fórum »
1. 3. 2015 16:13
10
Gap year-rok pauza?
Co si myslite o pauze medzi strednou skolou a vysokou? Studovat chcem ist do zahranicia, ale obavam sa ze bude nedostatok financii. A plus, este nesom uplne rozhodnuty ktorym smerom by som mal ist. Mate s... Otvor fórum »
1. 3. 2015 16:12
17
Alkény, alkíny
Môže mi sem prosím napísať niekto celý homologický rad do 10? :D Viem, že sa niekde mení (napr. dekán) ale nwm ako :D Otvor fórum »
1. 3. 2015 14:47
17
VTF som asociál a neviem sa tu začleniť, vtf
a ja neviem, whi. čo mám robiť woe kráo? Otvor fórum »
1. 3. 2015 14:46
47
Čo máte na sebe najradšej ?
Napíšte sem pár vecí, ktoré máte na sebe najradšej :) Spomente niečo ohľadom vaších "vonkajšícj aj vnútorných" vlastností. . Otvor fórum »
1. 3. 2015 13:54Kvalitný notebook
Čaute, chcem si kúpiť nový notebook tak ma napadlo že tu mi pomôžete pri výbere :D Mal by mať rýchli internet a mal by dobre zvládať hry/ programy/ jazyky- C++ HTML Python... Otvor fórum »
1. 3. 2015 13:50
9
Dotyčnice, MATIKA
Ahojte, pomohol by mi niekto ako sa zostrojí spoločná dotyčnica 2 nezhodných pretínavých sa kružníc a 2 nezhodných nepretínavých ? Ďakujem :) Otvor fórum »
1. 3. 2015 13:39