Diskusie - 1530. stránka fóra
10
Autoškola alfa - trenažer
Ľudia stratim sa. Zajtra mam isť na trenažer ale neviem kam. Bolo mi povedane že na Šturovej 44 pri Diamonde je dajaka veľka brana a tam bude napisane autoškola alfa. Kukala som na to aj cez... Otvor fórum »
2. 3. 2015 21:35
6
Bolesť
Mám nepríjemnú bolesť na rebrách skoro tesne pod pazuchou na obydvoch stranách neviete z čoho ? bolí ma to len ked sa toho dotknem alebo pritlačím nemôže to byť z podprsenky ? Otvor fórum »
2. 3. 2015 21:32
17
Tenisky na beh - asfalt x príroda
Ahojte :) chcela by som poradiť ohladom kupy novych tenisiek, mam pocit ze tie moje su uz take vybehane ze nesplnaju svoju funkciu, a chcela by som hlavne popozerať na nete lebo som lenivá chodiť po obchodoch tak... Otvor fórum »
2. 3. 2015 21:07
6
Reklamacia
Mam problem :D tii co sa vyznaju v mobiloch ma pochopia. Mam samsung s3 a nesedi mi IMEJKO v telefone s krabicou ani s blockom a ani s imejkom pod baterkov. V skratke ked si tam do klavesnice... Otvor fórum »
2. 3. 2015 20:57
8
Nakup z Ciny
Ake ine stranky okrem ebay a aliexpress este poznate, z ktorych objednavate? :) dikicko Otvor fórum »
2. 3. 2015 20:43
5
VŠMU; Vizuálne efekty
Rád by som si budúci rok podal prihlášku na Filmovú a televíznu fakultu, odbor vizuálne efekty. Má s tým niekto skúsenosti? Čo sa tam vyučuje. V priebehu rokov som nadobudol nejaké skúsenosti s VFX, preto chcem... Otvor fórum »
2. 3. 2015 20:37
34
Chodíte darovať krv?
- Áno, tak často ako sa dá
- Áno, občas ma to napadne
- Ešte som nebol/a, ale chcel/a by som
Ďalšie možnosti »
2. 3. 2015 20:18- Áno, občas ma to napadne
- Ešte som nebol/a, ale chcel/a by som
Ďalšie možnosti »
7
Prihláška na vš
ahojte som v bakalárskom ročníku a píšem prihlášku na druhú vš od prvého ročníka - bakalársky stupeň a nie som si istá, či tam mám písať aj to, že som navštevovala túto vš, kde som teraz... Otvor fórum »
2. 3. 2015 19:49
14
Učenie
Čau čo robíte ked sa vam nechce učiť ? Nechcem bbyť hlupy ale nechce sa mi v poslednej dobe učiť Otvor fórum »
2. 3. 2015 19:34
11
Bakalárska práca
Prosím Vás, na čo konkrétne si mám dať najviac pozor pri odovzdaní bakalárskej práce?(samozrejme školiteľa neriešme ani metodiku písania prác) Jednoducho vaše postrehy kt. pomohli aj vám pri jej písaní a zviazaní? Ďakujem pekne, debilné reakcie si nechajte Otvor fórum »
2. 3. 2015 19:22
4
NOVÁ PESNIČKA _ Kanye West - All Day
Vyšla nová pesnička od Kanye West-a a v nej je počuť skype zvuky, ktoré nejak vôbec nesedia k celej pesničke. Náhoda? Ja myslím, že nie! Ale posúďte sami. :) (0:54)http://youtu. be/soAUSxFmXW4 Otvor fórum »
2. 3. 2015 19:20
30
Divný pocit z ľudí
Nemávate niekedy taký divný pocit z ľudí, že sa na vás čudne pozerajú a tak ? Ja to mávam v poslednej dobe dosť často neviete ako sa toho zbaviť ? :( Otvor fórum »
2. 3. 2015 18:50
14
Poradte mi rozhodnúť sa, čo sa týka zrkadloviek aký máte pohľad na značku Canon a Nikon ktorý a prečo ?
Neviem vôbec na ktorú sa mám zamerať značku, môj pohľad doteraz čo sa týka vzhľadu z vonku bol taký že Canony mi prišli ako lacné plastové krabičky aj ked z vnútra môžu byť výkonnejšie prišli mi veľmi lacné neviem... Otvor fórum »
2. 3. 2015 18:29
5
PayPal
Ahojte, chcem sa spýtať na paypal a veci okolo toho. Musím niečo mesačne platiť za účet na paypale? Môžu mi niečo stiahnuť z peňazí na paypale? Viem že to je blbá otázka ale paypal nepoznám... Otvor fórum »
2. 3. 2015 18:20
6
Stredne skoly v US
Neviete niekto ako je to so strednymi skolami v US? Su specializovane (napr. technicka, zdravotna, umelecka) alebo su tam vsetky iba nieco ako gymple u nas? Otvor fórum »
2. 3. 2015 17:47
2
POMOC MATIKA, MOŽNÁ MALÁ FINANČNÁ ODMENA!
Potrebujem pomôcť s odvodzovanim vzorca na 8 uholník podrobnosti v TS :) môžem ako vďaku poslať nejaké to € ; ) Otvor fórum »
2. 3. 2015 17:12
43
Linux alebo windows?
ahojte. mňa by zaujímalo aký je rozdieľ medzi linuxom a windowsom, ale nie som zvedavá na to, že windows je pre bežných užívateľov a linux pre machrov Otvor fórum »
2. 3. 2015 16:38
1
Piercing
Ludiáá :-) prosím vás nepoznáte niekoho z NR alebo okolia čo robí piercingy? :-))) Otvor fórum »
2. 3. 2015 16:34