Diskusie - 1529. stránka fóra
13
Chémia, fyzika
Ahojte, študujem na gympli a vyberáme si VP- voliteľné predmety. Uvažujem nad chémiou a fyzikou prípadne aj matika... a dosť by ma zaujímalo aké obory by som mohla študovať na VŠ a ake je uplatnenie :) vĎaka Otvor fórum »
3. 3. 2015 17:17
9
Prípravok na žehlenie vlasov
Ahojte, aký prípravok používate ked žehlíte vlasy každý deň? niečo proti vysokej teplote. Napíšte presne aky pripravok, dostupný v drogérii :) Otvor fórum »
3. 3. 2015 17:02Pavol Dobšinský - Slovak Tales for Young and Old
Nemáte náhodou niekto tú knihu? Prosím, veľmi súrne. :) Otvor fórum »
3. 3. 2015 15:48
1
Ukladanie súborov
Takže mám mobil Sony Xperia J ale háčik je v tom že VIDEÁ a HUDBA sa mi ulladajú na kartu SD ale OBRÁZKY a APLIKÁCIE na pamäť telefónu. Skúšal som ich preniesť po stiahnutí ale nejde to. Vopred... Otvor fórum »
3. 3. 2015 15:16
6
Chce niekto pokecať
3. 3. 2015 14:16
8
Farebny sprej na vlasy- máte skúsenosti?
Kvôli stávke musim ja A kamoš si dať nazeleno vlasy, koľko to vydrží? dá sa to po 1-2 umytí dať dole bez nejakého náznaku zelenej farby? :D btw, poraďte aj kúpu takého spreja, dajte aj svoje skúsenosti Otvor fórum »
3. 3. 2015 13:08
21
Hľadám báseň - ZADANIE: vizualizácia poetického textu
Vo výsledku budem mať urobiť vizualizáciu nejakej básne v rôznych filmových žánroch. Báseň nemá byť veľmi dlhá, ale ani príliš krátka. Nejaké tipy na básne? autorov? Niečo pekné a vhodné na vizualizáciu?... Otvor fórum »
3. 3. 2015 13:00
14
Pracovná agentúra XAWAX. Skúsenosti.
Máte niekoho známeho, ktorý bol za posledný rok niekde cez túto agentúru ? Alebo niekto z vás, Aké máte skúsenosti s touto spoločnosťou. Ďakujem. :D :D :D Otvor fórum »
3. 3. 2015 12:46
12
Borry Mall
ahojte. ako sa dostanem zo železničnej stanice Lamač do Borry? (autobusy) a o kolkej chodia? Otvor fórum »
3. 3. 2015 10:51
2
Biele slnko púšte
Mládež, kto videl film Biele slnko púšte? Ktorá scéna a hláška sa vám najviac páčila? https://www. youtube. com/watch?v=Yia2azQd4GY Silný film. Otvor fórum »
3. 3. 2015 10:19
7
Ľudovít XIV
AhojQy, neviete o nejakom dobrom filme o Ľudovítovi XIV-tom? Kľudne aj dokumentárny ak je dobrý... Muža so železnou maskou a Kráľ tancuje spomínať nemusíte... ksnm! Otvor fórum »
3. 3. 2015 09:58
5
Podvody o. eby na nebi
http://peniaze. pravda. sk/ucty-a-karty/clanok/333916-podvodnici-slubuju-odmenu-za-prepozicanie-uctu/ http://openiazoch. zoznam. sk/cl/137644/Falosna-identita-V-Cesku-podvodnici-zakladaju-ucty-na-cudzie-mena-a-oberaju-ludi Toto je strašné ako to vôbec dokážu Otvor fórum »
3. 3. 2015 09:31
13
Rozdelenie tém pre diskusie
Prečo chýba téma Sexualita, ale je tu téma Homosexualita? Sexualita nie len, že obsahuje všetky jej variácie a úlety, je témou ktorá z veľkej miery ovplyvňuje človeka v mladom veku. Vo veku kedy... Otvor fórum »
3. 3. 2015 09:28
12
We Heart It
Zdravím je tu niekto kto pozná stránku, respektívne aplikáciu We Heart It? :) Čo si o nej myslíte? Je tu niekto, komu sa páči? Otvor fórum »
3. 3. 2015 02:51
135
BIRDZ komunita
Aloha! Práve mám veľmi emotívnu chvíľku a tak ma napadlo... zdá sa mi to, alebo sa tu všetci so všetkými kamarátia, rozumejú si a komunikujú spolu? Pretože ja sa tu cítim celkom odvrhnutá a tiež si v kútiku... Otvor fórum »
3. 3. 2015 00:06
5
Lexicon omega+logic pro x
Zdravím Vás tí ktory sa vyznaju snad mi pomozu pridavam aj mensie intro mojho problemu... program nechyta moj signal, ale pri tom v sluchatkach pocujem mikrofon ale program vobec ani gitaru nechyta neviete kde moze byt chyba uz som hoc... Otvor fórum »
2. 3. 2015 22:06
44
Áno či nie?
Zdravím, milí birdzáci Po dlhom čase som sa rozhodol opäť zakvitnúť na Birdz s jednou delikátnou, a síce vôbec nie exkremenťáckou témou. Dúfam, že moje renomé nijako neovplyvní vaše odpovede či serióznosť tohto... Otvor fórum »
2. 3. 2015 22:00