Diskusie - 1526. stránka fóra
14
Hard rock 60. a 70. roky minuleho storocia
Caute kto sa podeli so mnou o nejake rockove pecky? Ja mam hlavne rada kapely ako deep purple. Led zeppelin aeeosmith a podobne......bedem rada ak sem prispejete. Nejakymi ktore mozno ani nepoznam....nemusi to byt len hard rock... Otvor fórum »
5. 3. 2015 16:03
12
Sú na viazenie BC
aj iné farby ako zelená, modrá, čierna, červená? Nechcela som veriť, že výber je taký malý, pozná niekto spoločnosť, kde to viažú aj do iných odtieńov? :D Otvor fórum »
5. 3. 2015 14:28
4
Prekladateľstvo
Ahojte keď chcem ísť na VŠ kombináciu angličtina a nejaký iný jazyk napr španielčina tak musím vedieť aj po španielsky či? Keď ten druhý jazyk neovládam ale anglinu áno tak si možem dať kombináciu?? =/ Otvor fórum »
5. 3. 2015 14:20
9
Java Help Please!
Zdravím potreboval by som pomoc s lahkou konzolovou hrou tictactoe, ak je tu niekto kto sa vyzna v jave, poslite mi TSku prosim :) Otvor fórum »
5. 3. 2015 12:59PEP Unipo
Ahojte. :-) Je tu niekto kto študuje/študoval Predškolskú a elementárnu pedagogiku v Prešove? Ak áno, poprosím nejaké referencie. :-) Otvor fórum »
5. 3. 2015 12:47
21
Skolióza
Ahojte zistili mi včera v BB skoliózu v tvare S dostal som vložky do tenisiek, ortopedický vankúš , podsedák na stoličku a dostal som ešte taký korzet na chrbát dá sa to nejak vyrovnať keď že mám čerstvých 18 ?... Otvor fórum »
5. 3. 2015 12:24
6
Aliexpress pomoc
Chcem si objednať niečo z Aliexpress. U tovaru je napísaná veľkosť free a nič viac. Je to univerzálna veľkosť? Nechcem aby mi prišla veľkosť XXL. : D máte niekto skúsenosti? Otvor fórum »
5. 3. 2015 11:20Náramky s menom/textom
Má niekto záujem o náramok s menom/textom na želanie? :) rôzne farby, rôzne štýly, ... Napíš mi na fb Beads Náramky (64 lajkov), pomôžem ti stvoriť náramok podľa predstáv za najlepšiu cenu a poskytnem ti všetky... Otvor fórum »
5. 3. 2015 08:51
51
Pamatate si presny pocet mileniek / milencov
s ktorymi ste sa vyspali minuly rok? Otvor fórum »
5. 3. 2015 08:14
1
Prosím o vyplnenie dotazníka k diplomovej práci
Dobrý deň chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie tohto dotazníka. Ide o dotazník týkajúci sa Rizík pri hľadaní práce v zahraničí prostredníctvom EURES a personálnych agentúr. Potrebujem to pre účely diplomovej práce. Prosím kliknite na tento link:http://ww Otvor fórum »
5. 3. 2015 06:11
7
Platba za fotku pri článku
zdravím, mám otázku, náhodou som narazil na svoju fotku pri článku na stránke pravda. sk , som tam uvedený ako autor pod fotkou, (lebo mám fotky na pravde na flogu) otázka znie, za... Otvor fórum »
4. 3. 2015 22:42
48
Preco si ma ludia unfrienduju z FB?
Sranda je, ze su to ludia, s ktorymi som celkom fajn vychadzal. Je pravda, ze prevladaju zeny, ktore si ma unfrienduju, ale to boli praveze take kamosky, ktore som moc nebalil, len... Otvor fórum »
4. 3. 2015 22:02
7
Typ na tablo
Aký je podľa vás vhodný návrh na tablo?Taký originálny... Otvor fórum »
4. 3. 2015 21:13
13
Tema bakalarskej prace
Ako ste si vyberali temu bakalarskej prace? Vedeli ste od zaciatku, o com chcete pisat, alebo ste googlili a na zaklade toho nejaku navrhli? Alebo ste si vybrali zo zoznamu? Nejake rady,... Otvor fórum »
4. 3. 2015 21:07
21
Cokoládová pena
Ked som bol soplák , tak mi babka zvykla kupovat v obchode v kelímkoch taku čokoládovu penu. Predávaju to ešte niekde? Už neviem názov ani :( Otvor fórum »
4. 3. 2015 21:00
14
Dotazník náboženstvá a sekty
ahojte poprosím vás o vyplnenie kamarátkinho dotazníku (potrebuje to do školy), zaberie vám to maximálne 2 minutky :) :) ďakujem http://www. survio. com/survey/d/X5W6C1K3R6H2L1J5S Otvor fórum »
4. 3. 2015 20:40