Diskusie - 1522. stránka fóra
22
Bratislava
Ahojte, prosím vedel by mi niekto poradiť, ktorou MHD sa najlepšie dostanem zo železničnej stanice do Pub-u u zeleného stromu? (Obchodná 43-45 ) Dakujem Vám :) Otvor fórum »
7. 3. 2015 19:48
37
Problém so spolužiačkou
Proste v kuse si odo mňa pýta napiť sa -_- neviem ako ju mám odmietnuť lebo mne to je potom nechutné po nej piť (ostatných sa to tiež pýta a tiež jej daju napiť) a pritom si nosí do školy... Otvor fórum »
7. 3. 2015 19:40
15
Facebook messenger WP
Ahojte, mám lumiu 630, nainštalovala som si Facebook messenger, všetko ide ako má, až na jeden problém. Keď píšem dlhšiu správu, tak sa slová začnú ako keby sekať, jednoducho to neuveriteľne pomaly naskakuje... Otvor fórum »
7. 3. 2015 19:20
35
Mačka
Mám doma mačku, ktorá má cca 7 mesiacov, a ako 2-týždňovú sme ju našli na ulici..Zo začiatku bolo všetko ok, ale potom začala byť agresívna, hryzie nám ruky a nohy, útočí na nás... A inokedy je zrazu úplne zlatá... Otvor fórum »
7. 3. 2015 19:01
7
Billingválne gymnázium - prosím o radu :)
Ahojte, aký tažký je bilingválny gympel a prijímačky naň? :) Momentálne som v druhom ročníku na štátnom gymnáziu (takže vlastne 7. ročník) a od 8. ročníka by som chcela ísť na bilingválne gymnázium - francúzsky alebo anglický. Vždy... Otvor fórum »
7. 3. 2015 18:22
7
Keď ste sli na Mgr z inej školy,,
Nebáli ste sa, že nezapadnete? Lebo predsa je tam už ten kolektív vytvorený... ako nie som asociál :D ale zas nie som ani typ že hello ku každému sa predstavovať. Hnela by som pokračovať na Mgr v... Otvor fórum »
7. 3. 2015 18:05
21
PC
Napíšte svoj názor na moje PC. Je podla vás dobrý ? Parametre a špecifikácia: Operačný systém Windows 8 Typ zostavy Herný, Kancelársky Farba Čierna... Otvor fórum »
7. 3. 2015 17:56
7
Mafia 2: Joeova Dobrodružství
Som stiahol a ked spustím tak len načítava a nič viac, stále len načítava... Čo s tým treba... ? Otvor fórum »
7. 3. 2015 17:21
21
Študentský účet - kde?
Áno, je tu takýchto fór dosť veľa, no založím ďalšie, aktuálne. Chcem sa vás spýtať, kde máte študentský účet (ak máte samozrejme) a či ste s ním spokojný, prípadne či ste už mali účet... Otvor fórum »
7. 3. 2015 16:47
3
Vyplnenie dotazníku na projekt o vodovstve
Ahojte, chcel by som vás poprosiť o vyplnenie následujúceho dotazníku (nezaberie viac ako 5 minút) na tému vodcovstva a manažmementu, čo by sa mi veľmi zišlo na projekt z danej témy v škole. ... Otvor fórum »
7. 3. 2015 16:22
15
Staré hračky - čo s nimi
Ahojte, upratovala som izbu a tak som zistila, že mám asi nekonečno hračiek, ktoré samozrejme nepotrebujem. :D Som z Popradu a tak sa chcem spýtať či náhodou niekto neviete, či sa tu blízko nekoná nejaký... Otvor fórum »
7. 3. 2015 15:45
8
Chémia-aká učebnica ?
Ahojte chodím na doučovanie z chémie len moja učiteľka povedala že by som si mala zakúpiť učebnicu chémie že najlepšie pre gymnázia keďže by som rada išla na medicínu a keďže nechodím na gymnázium preto sa pýtam Vás, ktorá/é... Otvor fórum »
7. 3. 2015 13:47
17
Výskum myslenie
Čaute ľudia, včera som tu sem už pridávala (ja viem otravné), ale stále mi chýba niekoľko ľudí (najmä MUŽI!!) k môjmu výskumu o procesoch myslenia, najmä teda vysokoškoláci od 20 do 28. Píšem sem najmä preto... Otvor fórum »
7. 3. 2015 12:41
6
Ako resetnúť Sony Xperia E1? :)
Prosím neviete mi niekto poradiť?Zablokovala som mobil (zabudla som vzor) a potrebovala by som ho resetnúť (Hard reset)? :) Otvor fórum »
7. 3. 2015 12:25
16
Neuskutočnené sny
Len úplne krátko. Ak ste mali nejaké túžby, plány, sny ktoré ste si nesplnili pretože vám to jednoducho nebolo umožnené alebo z dôvodu, že vám to nebolo dopriate dokázali ste sa po čase nad to povzniesť... Otvor fórum »
7. 3. 2015 12:09
11
Od koľkej a do koľkej sa maturuje a aká dlhá prestávka je medzi testom a slohom ?
Otázka je myslím jasná :) Otvor fórum »
7. 3. 2015 11:27
10
Pesnička s menom Tomáš
Zdravím, existuje pesnička, kde sa spieva o mene Tomáš, ak áno, pošlete mi na ňu odkaz? Ďakujem :) Otvor fórum »
7. 3. 2015 11:17