Diskusie - 1497. stránka fóra
14
Poradte hru nieco v podobe autoskoly
Ahojte, sestra bude robit vodicak a chcela by si to vyskusat doma. Nepoznate nejaku realisticku hru v podobe autoskoly? (Viem neni to ako realne) ale nejake zaklady sa nauci. Hra musi byt kompatibilna s volantom logitech g27..... Otvor fórum »
23. 3. 2015 20:39
53
Aká je tvoja obľúbená láskyplná piesonka?
A aj viac môže byť ako jedna, ak ste rovnako nerozhodní jak ja. A pochopte si pojem láskyplná ako len chcete, proste to tu poďme naplniť láskyplnosťou v každom možnom ponímaní! (a skúsme neriešiť, čo... Otvor fórum »
23. 3. 2015 20:28
9
C# pokračovanie
Ahoj, nepoznáte niekto nejakú stránku(zoznam), kde sú popísané nejaké "záchytné body" programovanie? Chcem tým povedať, že neviem kám sa pohnúť. Nechcel som zakladať forum ale skúste hľadať niečo pod názvom C# ..list... :D Dik Otvor fórum »
23. 3. 2015 20:24
18
Je tu nejaka zrucna spisovatelka, ktora to vie s perom?
Ma tu nejaka take super vlohy na pisanie, ze by si spolu so mnou napisala eroticky roman? Chcem totiz v nom aj zenske postavy, ale tie lepsie vykresli zenska ako muz. ; ) Otvor fórum »
23. 3. 2015 20:20
10
Pomalý notebook
Ahojte, mám taký problém: Na mojom notebooku mi ide celý internet úplne pomaly, pritok má iba rok a pol a neviem čo s tým urobiť. Niektoré stránky mi vôbec nejdú načítať a ak, tak až keď... Otvor fórum »
23. 3. 2015 20:01
21
Prvý sex
Ahojte všetci :) Mám taký maličky problém som s priaťelom už rokapol a ešte sme spolu nespali a keď sme sa o to pokúšali tak sa nemohol do mňa dostať, neviem či to mám riešiť s gynekologom alebo ja neviem... Otvor fórum »
23. 3. 2015 19:57
11
Daňové priznanie
Vopred sa ospravedlňujem, ak tu už takáto téma bola. Myslím, že väčšina z Vás sú ešte študenti - brigádnici, tak by som sa chcela opýtať, na základe ktorej kolónky zistím, či má zmysel podať... Otvor fórum »
23. 3. 2015 19:26
10
C++ vs C#
caute. Tak sa trosku venujem programovaniu a zaujimalo by ma iba tak dobuducna ako je to vlastne s C++ a C#. Ktory sa pouziva na ake ucely, v ktorom sa da urobit krajsia GUI a vase nejake... Otvor fórum »
23. 3. 2015 19:13
6
Anglický jazyk , trpný rod , ,,.
Čaute , preberali sme na AJ trpný rod. Učiteľ nám dal vetu , ktorú sme mali preložiť a dať z aktívu do pasívu. Napr. Moja babka včera sadila cibuľu. Ja... Otvor fórum »
23. 3. 2015 19:12
17
TATRA ACADEMY 30€
Potrebujem pomoc od všetkých ktorí robia teraz tatra academy. Neviem otázku z ANJ a MAT? :D Prosím. :D Otvor fórum »
23. 3. 2015 19:12
1
Stredná škola / Mechatronik
Zdravím, chcel by som sa vás opýtať čo si myslíte o tomto odbore, či sa mi oplatí študovať to a tak .. Poprípade niekto kto navštevuje túto školu/odbor. Ďakujem za každé info :) ... Otvor fórum »
23. 3. 2015 18:53
2
Problém s protokolmi https
Na žiadnom z prehliadačov (chrome, opera, explorer) mi nejde načítať žiadnu stránku s https protokolom- Vyskúšala som všetky "rady", ktoré mi prehliadače vypísali, takisto aj vynulovať všetky možné nastavenia, vypnúť firewall, antivirák... nič... Otvor fórum »
23. 3. 2015 18:07
6
Travian
začínam hrať na africkom serveri, nedávno tam bol rr, pridá sa niekto? nedávno som dohral s 7000pop a celkom ma to drží Otvor fórum »
23. 3. 2015 18:00
7
STU BIOTECHNOLOGIA
Ahojte, chcem si dať prihlášku na STU biotechnológia a potravinárska technológia :) chcem sa spýtať či je to viac menej štúdium o potravinách alebo či je to aj dosť technické-o prístrojoch a tak :) a je to naozaj taký... Otvor fórum »
23. 3. 2015 16:46
4
LG F60 alebo Lenovo A536?
Niekto kto sa vyzná do techniky. Ktorý si mám kúpiť? Otvor fórum »
23. 3. 2015 16:31
- Som zly (viacmenej)
- Som bezohladny egoista (robim to co mi vyhovuje vzhladom na situaciu)
Ďalšie možnosti »