Ahojte, chcem si dať prihlášku na STU biotechnológia a potravinárska technológia chcem sa spýtať či je to viac menej štúdium o potravinách alebo či je to aj dosť technické-o prístrojoch a tak a je to naozaj taký masaker, že pri najbližšej príležitos
Hlavne si nepredstavuj, ze je to nejake genove Inzinierstvo, kyborgovia a neviemco
(To nemyslim zle, len podla mna to tak znie.)
Nie je to moj odbor a nepoznam tusim birdzaka odtial, ale v prvom stupni mas vsetku chemiu, co maju chemici na UK napriklad, plus nejake biologie, fyziky, matiky, IT a nejake strojarske predmety + myslim toxikologiu, xenobiochemiu a taketo veci o fyziologickych ucinkoch latok
Vyssie je to podla mna skor molekulova biologia, technologicke postupy, hybridne bioreaktory, kontrola kvality, hygiena a tak
Jo a biotechnologovia a potravinari su nejakym sposobom rozdeleni, ale tomu nerozumiem
to nie je škola, kde si budeš užívať voľno a žúrovať každý deň ak sa nebudeš učiť, budeš ťažko robiť aj školu, ale za 4 roky sa to dá v pohode aj s voľným časom
no veď je mi jasné, že sa budem musieť učiť a nebude to len o študentskom živote,len ja a technika nie sme najväčší kamaráti, preto sa pýtam či jej je tam moc dávam si to len ako záchrannú školu keďže berú bez prijímačok
@domcici111 Inak zvládnuť sa to dá keď sa snažíš a škole venuješ veľa času, je to tak trochu masaker, ale väčšina ľudí odchádza dobrovoľne a nie kvôli kreditom.
Zo začiatku je to dosť technické, čakaj vela matiky a fyziky, vela počítania a o potravinárstve je to viac-menej až neskôr, ale ja zasa nemôžem veľmi mudrovať, som tu len 2. semester
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
(To nemyslim zle, len podla mna to tak znie.)
Nie je to moj odbor a nepoznam tusim birdzaka odtial, ale v prvom stupni mas vsetku chemiu, co maju chemici na UK napriklad, plus nejake biologie, fyziky, matiky, IT a nejake strojarske predmety + myslim toxikologiu, xenobiochemiu a taketo veci o fyziologickych ucinkoch latok
Vyssie je to podla mna skor molekulova biologia, technologicke postupy, hybridne bioreaktory, kontrola kvality, hygiena a tak
Jo a biotechnologovia a potravinari su nejakym sposobom rozdeleni, ale tomu nerozumiem
@domcici111 Inak zvládnuť sa to dá keď sa snažíš a škole venuješ veľa času, je to tak trochu masaker, ale väčšina ľudí odchádza dobrovoľne a nie kvôli kreditom.
Zo začiatku je to dosť technické, čakaj vela matiky a fyziky, vela počítania a o potravinárstve je to viac-menej až neskôr, ale ja zasa nemôžem veľmi mudrovať, som tu len 2. semester