Diskusie - 1490. stránka fóra
62
Sú tu aj "starci"? :)
Ahojte, som tu čerstvo zaregistrovaný, ale problém je, že mám "už" 27 rokov a ako si tak všímam, tento portál je skôr pre tínedžerov, prípadne ťažko určiť vek, keď niekto má... Otvor fórum »
28. 3. 2015 11:19
16
The sims - ktoré je najlepšie/ktoré hráte
28. 3. 2015 10:39
4
Brigáda leto 2015 ( zahraničie)
Ahojte :) chcem ísť toto leto robiť niekam do zahraničie najlepšie Španielsko, Taliansko na max 3 mesiace ale nerada by som šla sama, je tu tiež niekto taký kto nemá s kým ísť a hľadá parťáka ? :-)... Otvor fórum »
28. 3. 2015 09:36
25
Konečne prišla, ale neviem čo s ňou :D
Dlho som neriešil nejaké vážnejšie vzťahy s babami. Chcel som ich iba ako kamarátky, ako baviť sa spolu, kludne aj s výhodami :D ale nemal som vôbec chuť sa zaoberať nejakými pocitmi a názormi. Pretože mi... Otvor fórum »
28. 3. 2015 02:18
8
Stránky so zaujímavými článkami SK/CZ
Ahojte, hľadám nejakú inšpiráciu - webové stránky so zaujímavými článkami, ktoré majú nejakú informačnú hodnotu (tj nemyslím veci na štýl refresher a boredpanda). Skôr nejaké čo sa venujú určitej téme - je úplne jedno akej. Podmienka... Otvor fórum »
28. 3. 2015 01:15
4
Čítanie Birdz-blogov
- Čítam akékoľvek
- Čítam prevažne tie od svojich priateľov
- Čítam prevažne od ľudí, ktorých fanúšikujem a neboli to predtým alebo nie sú moji priatelia
Ďalšie možnosti »
28. 3. 2015 00:52- Čítam prevažne tie od svojich priateľov
- Čítam prevažne od ľudí, ktorých fanúšikujem a neboli to predtým alebo nie sú moji priatelia
Ďalšie možnosti »
6
Laserová epilacia
ahojte. Mali ste nejake skusenosti s touto procedurou? kolko vás to vyšlo a aky bol konečny efekt? Nastalo trvale odstranenie? dakujem Otvor fórum »
28. 3. 2015 00:33
1
Libertagia
Zaujímalo by ma , či máte s túto stránku niekto skúsenosti. Aký je limit výplaty ? Ďakujem. Otvor fórum »
27. 3. 2015 23:59Niečo na spanie,,.
Zdravim, potreboval by som lieky, ktorý mi zaručí že zaspim bez problémov a nič mi nezabráni zobudiť sa... Všetko som už pokúšal, ako napr. Bylinky, teply kúpeľ, mlieko s medom a podobné, ... Otvor fórum »
27. 3. 2015 23:22
54
čo by ste si vybrali?
kebyže si môžte práve v tejto chvíli vybrať akékoľvek jedlo, čo by to bolo? :) Otvor fórum »
27. 3. 2015 22:41
12
Kamaráti
Mám tu na Vás otázku, internetoví ľudia. Alebo skôr prosbu o radu. Tak nejak si razím cestu svojim životom už 17 rokov bez blízkej spoločnosti priateľov. Už dlhšiu dobu som si chcel nejakých nájsť, no... Otvor fórum »
27. 3. 2015 21:53
8
Pop, rock a viac hrané pesničky 1998-2005
Neviete niekto kde by sa dal zohnať kompletný zoznam komerčných pesničiek z tých rokov? Niečo ako Natasha Bedingfield - These Words Papa roach, Limp Bizkit atď atď? Otvor fórum »
27. 3. 2015 21:34
13
Rast vlasov
Poraďte mi prosím ako urýchliť rast vlasov :D potrebujem aby mi narástli vlasy čo najrýchlejšie pretože si chcem dať samuraiský copík (Samurai Bun). Rady typu: ťahaj si ich alebo si zaplať drahé predlžovanie vlasov poznám :D Díky moc. ... Otvor fórum »
27. 3. 2015 20:57
2
Paypal
Čaute, mám založený účet paypal , mám aj potvrdenú kartu. Chcela by som sa spýtať , že či na prijímanie platieb tam potrebujem mať nejaké peniaze alebo nejaký limit. Koľko trvá kým prídu peniaze na... Otvor fórum »
27. 3. 2015 20:24
8
Strojček na zuby
Ahojte, mam problem s tym, ze mi pred rokom vyrastli naraz vsetky zuby mudrosti, o com som ani nevedel nakolko ma vobec nic nebolelo ani som nic necitil. Len na prehliadke mi lekarka zistila, ze uz su vonku. Ale minule... Otvor fórum »
27. 3. 2015 20:10
5
Prihláška na VŠ
ahoj, chcela by som sa opýtať, ak s tým má niekto skúsenosť, či sa dá dodatočne poslať prihláška na vš aj po termíne ktorý stanovila vš, teda ak by ju vôbec akceptovali... vďaka za odpovede Otvor fórum »
27. 3. 2015 19:36
24
Vplyv mikrovlnného žiarenia
Mwah, a teraz keď ste klikli na fórum so zaujímavým názvom, tak vás zneužijem, aby ste mi vyplnili dotazník k ročníkovej práci https://docs. google. com/forms/d/1OfHzby5sjpWr5LgRxqNRb4Fm_a1vZnv5R0kucJP1ed4/viewform budem vám, aj s mojou kolegynkou, veľmi vď Otvor fórum »
27. 3. 2015 19:25