Diskusie - 1487. stránka fóra
Východniari :D
Pracovali ste niekto v nejakom stánku na širave alebo domaši cez leto? neviete o niektom kto zháňa toto leto? :) Ďakujem :))) Otvor fórum »
29. 3. 2015 19:29
9
J. Herdu x J. Holleho
Ahojte, rozmýšľam nad dvomi gymnáziami: Jozefa Herdu alebo Jána Hollého, onedlho budem končiť ZŠ a neviem sa rozhodnúť :D ak má niekto skúsenosti, ako to na týchto školách chodí, budem rada, ... Otvor fórum »
29. 3. 2015 19:13
3
YouTube mobil
Vždy keď idem na mobile zapnúť YouTube ukáže mi tam:Aplikáciu bude možné spustiť až po aktualizácií služieb google play. A keď kliknem na aktualizovať ukáže mi tam:aplikácia obchod google play bohužial prestala reagovať. Čo s tým mám spraviť? Otvor fórum »
29. 3. 2015 19:06
5
Vírus
Čo mám robiť? :/ Toto okno stále naskakuje a pri tom so už dal aj celkovú kontrolu aj súbor som dal skontrolovať. Vymazať ho nemožem, lebo ma nepusti a keby som vymazal, možno by som aj niečo... Otvor fórum »
29. 3. 2015 18:39PEF Brno
Ahojte, máte niekto literatúru k prijímacím skúškam z anj? ďakujem. Otvor fórum »
29. 3. 2015 16:27
20
Z umeleckej na psychológiu?
Zdravím. Chodím na strednú umeleckú školu, myslíte, že by ma po skončení zobrali na vysokú, štúdium psychológie? :D Ak by som si pokúpila nejaké knihy a načerpala nejaké vedomosti? Otvor fórum »
29. 3. 2015 16:25
35
Keď ideš na 5 minút von (napr. vyniesť smeti), berieš si so sebou VŽDY mobilný telefón?
- Áno
- Snažím sa, no ak si naň spomeniem napr. vo výťahu, už sa poň nevraciam
- Nie, na takúto chvíľu vôbec nie je treba, ak by mi niekto volal, zavolám mu naspäť neskôr
Hlasuj »
29. 3. 2015 16:01- Snažím sa, no ak si naň spomeniem napr. vo výťahu, už sa poň nevraciam
- Nie, na takúto chvíľu vôbec nie je treba, ak by mi niekto volal, zavolám mu naspäť neskôr
Hlasuj »
6
Box
Čauko ... chcem sa opýtať boxérov aké treninky máte ? Nemyslím teraz treningy na techniku ale na silu , kondíciu , výbuštnosť atd ... Velmi ma zauíma čo vy boxeri cvičite ... Popripade nejaký dobrý... Otvor fórum »
29. 3. 2015 15:49
13
Natáčanie videa zrkadlovkou
Hello, je tu niekto, kto má skúsenosti s natáčaním videa zrkadlovkou? Som začiatočník, mám Nikon D3200 a mala by som pár otázok :) Otvor fórum »
29. 3. 2015 14:37
10
Kvalitný letný herecký kurz
Nevedeli by ste mi niečo také odporúčiť ? Pozdával sa mi zatiaľ ten Galxy agentur Otvor fórum »
29. 3. 2015 14:34
21
Komu by ste pomohli
Taak keby ste mali možnosť vytvoriť akýkoľvek projekt alebo aj organizaciu na pomoc niekomu (napr ako je unicef) na akú skupinu by ste sa zamerali? :) Otvor fórum »
29. 3. 2015 13:39
26
Raw recepty! :-)
Ahojte, podeľte sa o svoje super raw recepty! :-) Alebo niečo veganské, najlepšie rýchle a chutné! :) Otvor fórum »
29. 3. 2015 13:31
10
Predaj cigariet
Ahojte, som fajciarka a v piatok som sa bola zabaviť s kamarátkami v bare, kde som ako najväčšia pani stratila peňaženku s dokladmi.. Keďže pravidelne sfajcim niekoľko cig denne, som teraz parádne zúfalá lebo mi v obchode... Otvor fórum »
29. 3. 2015 13:31
13
Páči sa vám piercing v nose?
29. 3. 2015 13:09
9
Cheeemia
Najde sa tu nejaky extpert na chemiu, ktory by mi pomohol s vypoctami, kt. nerozumiem (stredoskolske ucivo) ? :) (nemusis byt ani expert, ono je to pravdepodobne jednoduche, to len mne nedochadza) Otvor fórum »
29. 3. 2015 12:16
23
Internetový prehliadač
Ktorý používate? Ja mám Mozilla Firefox, ale už mrzne... tak by som aj zmenil :D Otvor fórum »
29. 3. 2015 12:02
- Nórsko
- Austrália
Ďalšie možnosti »