Diskusie - 1482. stránka fóra
69
Bilingválne
čaute jedna otázočka prečo sa všetci serú na gymple a na bilingválne ? Všetci ktorých poznám a chodia na gymple a bilingválne tak mi povedia že je to strašné, a že by radšej išli niekam inam. Ale chcú... Otvor fórum »
1. 4. 2015 22:40
30
Posúvanie hraníc v posteli
Idem mi o to či by ste sa pred tým rozprávali s partnerom/partnerkou o tom čo chcete robiť v posteli a či s tým súhlasí hlavne kvôli tomu že by ste vedeli že nemá toľko skúseností (panna/panic napríklad). Lebo... Otvor fórum »
1. 4. 2015 22:23
6
Malinké červené bodky na koži
Čoraz castejšie sa mi robia také zaujimave malinke cervene bodocky na kozi :D maju farbu cca. ako krv :D neviete co ich moze sposobovat/ako ich odstranit? Dik Otvor fórum »
1. 4. 2015 22:02
14
VUT Fakulta podnikateľská, bližšie info
Dobrý večer prajem, chcel by som si podať prihlášku na VUT PF študijný obor: Ekonomika a procesní management. Zaujímalo by ma pár veci. Rozdelím si to na kapitoly: Prijímačky, Štúdium, Štipendiá, Ubytovanie/internát,... Otvor fórum »
1. 4. 2015 21:16
43
Výmena súrodenca
Ak by bola možnosť vymeniť súrodenca urobili by ste to ? .. ak áno prečo ? Otvor fórum »
1. 4. 2015 21:12
10
Wifi ? odinštalovanie ? 0. 0
Ahojte, včera som odinštalovala nejake programy a nechtiac som odištalovala aj niektore ani neviem čo to bolo , načo to bolo a tak... A zrazu mi nejde wifi. Odkedy som to odinštalovala už mi ani v... Otvor fórum »
1. 4. 2015 20:47Univerzita komenského - pozvánka na prijímačky
už tento mesiac mám mať talentové aj vedomostné skúšky na ftvš a zatiaľ mi nič neprišlo.. hlási sa tam niekto z vás ? prišlo vám už niečo ? Otvor fórum »
1. 4. 2015 20:03
25
Presov psychologia
čaute ; ) chcem vedieť, či je tu niekto taký, kto sa hlási na psychológiu do prešova ... lebo ja som teraz prišla na to, že sa tam nemám šancu dostať, lebo som tu pred... Otvor fórum »
1. 4. 2015 19:35
3
POMOC - nejde mi nainštalovať facebook
prosím o pomoc, menila som si v mobile SD kartu, tak som odinštalovávala aj aplikácie a podarilo sa mi odinštalovať facebook, ktorý tam už bol pôvodne predinštalovaný, teraz mi z google store nejde nainštalovať, vraj... Otvor fórum »
1. 4. 2015 19:32
1
Otvorme myseľ
Video na novom yt kanáli https://www. youtube. com/watch?v=xvVdD92Vk44 Otvor fórum »
1. 4. 2015 19:26
6
Prijatie na VŠ
Chcel by som sa spýtať podla som si prihlášku na UPJŠ Košice. Hneď o 2-3 dni mi prišiel email ze evidovali moju prihlášku. A že dalšie informácie pošľu písomne v priebehu mesiaca apríl. Neviete niekto ake... Otvor fórum »
1. 4. 2015 18:56
8
Zavireny PC
ked som na nete tak ma furt hadze na ine stranky..rozne hry..vyhadzuju sa tam seliake reklamy blbe atd..mam zavireny notas? a ked hej mohli by ste mi niekto poradit co s tym? ..mam v pc antivirak ale to iba taky... Otvor fórum »
1. 4. 2015 18:38
3
Konzervativci dejepis volby
Ahojte, moj brat sa uci na dejaku o konzervativoch a liberaloch. Profesorka vybrala dve skupiny a rozdelila ich. Jedni su konzervativci a druhi liberali. Brat je konzervativec. Maju robit nejake volby v triede a brat... Otvor fórum »
1. 4. 2015 18:35
28
Dnešné časopisy
Čo si myslíte o ich obsahu, reklamách, vplyve... kupujete nejaký? Ak áno, ktorý konkrétny / aký typ (historický, vedecký, módny... ) máte najradšej? Prečo? Ktoré sú podľa Vás lepšie: ženské či... Otvor fórum »
1. 4. 2015 17:03
16
22
Problém s PC hrami
Ahoj . Ták mam nový PC s win 7 (skúšobná verzia zaťiaľ) ale keď nainštalujem hru tak neide vôbec . Akurát kolečko pri myši sa načíta a nič dalej. Drivery mám všetky z CD ktoré boli ku... Otvor fórum »
1. 4. 2015 16:04