Diskusie - 1475. stránka fóra
2
Predajca automobilov
Zdravím, oplatí sa v tejto dobe založiť predaj aút nejakej automobilky? Aké sú provízie z predaného auta? ďakujem :) Otvor fórum »
5. 4. 2015 21:07
13
Malá pomoc
Potrebujem vedieť, kde zoženiem nejaky program, s ktorým by sa dalo natáčat letsplaye na herních konzolách a androide. Taktiež chcem vedieť, kde sa dá zohnať zadara plná verzia Bandicamu(prípadne iného, podobného programu). Otvor fórum »
5. 4. 2015 20:05
37
Páriky čo práve robíte?
5. 4. 2015 19:17
28
Dievča
Ako získať kontakt popripade začať konverzáciu s dievčaťom, čo chodí ku nám na školu? Otvor fórum »
5. 4. 2015 18:15
5
Domovska stranka na google chrome
Zdravim, mam taky problem a chcel by som poprosit o pomoc, ak by ste nahodou niekto vedel pomoct :) Nejak takto vyzera moja domovska stranka: http://prntscr. com/6pw4gd Odinstaloval som program, ktory mi tento... Otvor fórum »
5. 4. 2015 18:15
27
Veľká Noc a Vianoce
Ešte vám tie sviatky nejdú na nervy? Netvrdím, že to netreba nejako osláviť, posedieť občas v kruhu rodiny, troška takpovediac vypnúť od kadejakých povinností ale zas na druhej strane každý rok jedno a to isté stále dookola?... Otvor fórum »
5. 4. 2015 16:18
10
Aké knihy by ste uvítali na mojom blogu?
Ahojte. Rada čítam knihy no nie vždy mám možnosť si niektoré novinky kúpiť a tak sa vždy snažím ich odniakiaľ získať. No a tak ma napadlo, že možno sú niektorí ľudia na tom podobne ako ja a... Otvor fórum »
5. 4. 2015 15:23
83
Správne dievča
Hlavne sa chcem opýtať chlapcov ako by sa malo správať dievča aby si ju viac všimalo opačne pohlavie? Alebo čo vás najviac priťahuje? :) Otvor fórum »
5. 4. 2015 12:35
16
Kostýmy
Aké 2 dospelacké kostýmy vás napadnú, ktoré patria k sebe no zároveň sú protiklady ? napr jeden je diabol a druhý je anjel ? potrebujem vyfotiť dvoch ľudí v takýchto kostýmoch a rozmýšľam aké sú kombinácie :) ak... Otvor fórum »
5. 4. 2015 12:31
33
Chodia sa u vás svätiť košíky?
5. 4. 2015 12:20
21
Poradte mi!:)
Cavte potrebujem poradiť nejakú tému o čom by som rozprávala na mikrovýstupe.. uplne hocičo len nie také že ako sa rozmnožujú ryby a skor take kde sa nemusím vela učiť.. :D dikyy PS: som zúfalá Otvor fórum »
5. 4. 2015 12:14
13
Aké predmety si vybrať?
Po prázdninách by sme mali vedieť aké predmety si vybrať na rozšírenie do 3 ročníka na gympli. Chcem študovať pedagogiku a z predmetov mi tam asi najviac sedí psychológia akurát že nás je málo čo sa na ňu hlási.... Otvor fórum »
5. 4. 2015 12:00
5
Skusenosti so stavkovou kancelariou Pinnacle
zaujimalo by ma najme ako su natom s limitami stavok ci je skutocne pravdou ako pisu ze nelimituju uspesnych hracov a ci s tym ma niekto skusenosti a ci sa da podat jedna stavka aj viac krat bez znizenia hodnoty... Otvor fórum »
5. 4. 2015 11:41
6
Filozofia na UPJS prijmacky
Cawte :-) nie je tu niekto kto studuje filozofiu na UPJS? 12. 6. Budem robit prijmacky a nejako netusim ako velmi do hlbky v otazkach zachadzaju....na stranke pise, ze stredoskolske ucivo respektíve potrebne na maturitu ale mam taky... Otvor fórum »
5. 4. 2015 10:48
15
Sadli by ste k svojmu blízkemu na motorku, ak by ste šli len max 20 km a 90KM/Hod?
- áno, ale musel/a by som mať celý oblek a prilbu
- Keby sme šli len kúsok, stačila by prilba
- Rozhodne nie , motorka je ZLO
Ďalšie možnosti »
5. 4. 2015 10:32- Keby sme šli len kúsok, stačila by prilba
- Rozhodne nie , motorka je ZLO
Ďalšie možnosti »