Diskusie - 1447. stránka fóra
13
Vysoká škola
Čaute potrebujem nejaké info. bol som prijatý na FRI UNIZA, ale je tam uvedené že "Prijímacie skúšky: Osobná účasť je nutná aj pre uchádzačov prijatých bez prijímacej skúšky. " A teraz no načo sa tam mam trepať do... Otvor fórum »
25. 4. 2015 11:35
9
Foto na plátne
Zdravím, dávali ste si niekto tlačiť fotku na plátno? Ak hej, tak cez akú stránku ste to riešili? Boli ste spokojní s výsledkom? Otvor fórum »
25. 4. 2015 10:43
3
"prevrátenie/otočenie klávesnice"
Ahojte, pred pár dňami som na klávesnici niečo omylom stlačil už si nepamätám čo to bolo a odvtedy sa mi deje tento problém. Predtým som ovládal napr. zvuk, jas, prehrávač (pod klávesami "f") priamo bez... Otvor fórum »
25. 4. 2015 10:39
10
Kam na strednú?
Ľudia pomoc, neviem si vybrať z mojich škôl na ktorých mám prihlášky - Hotelová, Obchodná, Umelecká (všetky sú v Prešove) tak ak máte niekto skúsenosti dajte vedieť .. vďakaaaaaa Otvor fórum »
25. 4. 2015 08:28
70
Pouzivate televizne alebo tkzv. slusne n"nadavky" ako napriklad "do kelu" , "mam v pazi" "ja to kaslem" a podobne ? :D
- ano (napíš konkrétne aké)
- neé co ti jebe ty kkt nadávam normálne jak kokot/piča
- nie nenadávam vôbec je to neslušnééééé
Ďalšie možnosti »
25. 4. 2015 02:40- neé co ti jebe ty kkt nadávam normálne jak kokot/piča
- nie nenadávam vôbec je to neslušnééééé
Ďalšie možnosti »
10
Bratislava ->Viedeň
Nešiel by niekto s troma inteligentnými, zaujímavými a vtipnými ľudmi zajtra na výlet do Viedne na zámok Schonbrunn (človek, ktorý má auto) ?? :) Otvor fórum »
24. 4. 2015 22:40
25
Aajaaaj
Je toto podľa vás normálne? Má to niekto podobne? Keď sa jeden z páru stráni sexu a intímnejších dotykov, pretože má komplexy zo svojho tela/nahoty? Otvor fórum »
24. 4. 2015 21:06
20
POMMOOOOCCC
Pomozete mi?:( jachapem ze sa o mna moja mama bojiale vcera som sa ppousmiala na Mobil a 1 vtip tak mi mama vytrhla mobil z ruky a kontrolovala mi ho.. nedovoluje mi ist von a ked som raz aj sla... Otvor fórum »
24. 4. 2015 20:21
1
Foobar2000
Poznáte niekto ? Neviete ako by som vylepšil equalizer? resp. kde by som našiel nejaký doplnok ktorý mi zvýrazni bass ? Cenk ju Otvor fórum »
24. 4. 2015 19:28
2
Zmena microsoft uctu
Ako si mozem na windows phone zmenit microsoft konto? Nikde to nemozem najst Otvor fórum »
24. 4. 2015 19:24
4
Zaujimave umelecke magaziny
Ake poznate zaujimave magaziny, casopisy - ci uz online, alebo tlacene o umeni? Myslim take, ktore sa venuju iba vyslovene tomu. Ci uz zahranicne, alebo slovenske. A je jedno ci su to nejake... Otvor fórum »
24. 4. 2015 18:43
3
členok
Ahojte, asi pred rokom a pol som som mal vyron na kotniku.. odvtedy citim niekedy bolest pri nejakych aktivitach napr. Futbal, thaibox asi som to zle doliecil.. ako to mam napravit? Ak sa este da? Otvor fórum »
24. 4. 2015 17:57
8
Pneumatky, kolesá na auto
Zdravím Vás :) Mám takú prosbu, ak mám v technickom preukaze zapísaný iba rozmer pneumatík 185/55/15 a žiadne iné pneumatiky nemám zapísané ani ako alternatívne dole v tech. preukaze, môžem výlučne jazdiť len na tomto rozmere?... Otvor fórum »
24. 4. 2015 17:49
4
Autoškola BA
Ahojte, poradte nejakú fajn autoškolu v BA (poprosím vodičov kt. nerobili vodičák pred 10 rokmi :) .... a ďalej ma zaujíma subjektívny názor, či radšej väčšia (známejšia AŠ - taká ktorá ma viaceré pobočky napr.... Otvor fórum »
24. 4. 2015 17:43
31
Poznate ten pocit??
Že odíde z vášho života osoba , ktorú máte radšej ako seba a dali by ste celý svet za to, aby sa dotyčná osoba vrátila, ale ste úplne bezmocní... ? Otvor fórum »
24. 4. 2015 17:38
1
Kódovaný hlasový systém
Prosím o radu k danej téme. Mám ju do fyziky, ale neviem nájsť žiadne podklady na internete. Keby ste mi odporučili dobrú literatúru alebo niečo k téme, budem vám vďačná. Otvor fórum »
24. 4. 2015 17:37