Diskusie - 1446. stránka fóra
6
Google chrome update
som dnes prechádzal C/Program files/google/update a narazil som na prečinok čo mal 20GB, ked som ho otvoril tak bol plný setupov z chromu , myslim, že to boli predošlé update všetky, a teraz otázka,... Otvor fórum »
25. 4. 2015 21:16
3
Niekto kto chodí na UPOL PF?
Niekto kto chodí na pedagogickú fakultu do Olomouca? Nejaké recenzie, oplatí sa neoplatí, popr. nejaké intráky poradiť? :) Otvor fórum »
25. 4. 2015 20:59
4
Mate nikto skusenosti s touto stránkou?
Ahote! Potrebujem pomocť. Máte niekto skusenosti s touto stránkou? http://www. miniinthebox. com/cz Poprípade, neviete kde majú pekne obaly na mobil? (Huawei p7) Otvor fórum »
25. 4. 2015 20:50
18
Zafilozofujme si troška
Ak život je sen, ktorý sníva smrť, potom smrť je sen, ktorý sníva život? Otvor fórum »
25. 4. 2015 20:49
5
Letenky ??
Ahojte , Neviete mi pls poradit kde najcastejsie si kupujete letenky ? Z akej internetovej stranky ?? Lebo kamoskami chceme ist na dovolenku ... , . ,,, .. Poprosim normalne odpovede!!! :) Otvor fórum »
25. 4. 2015 20:38
14
Najstrašidelnješí hororový moment v hrách
Ktorý to je pre vás? Poprípade z ktorej hry? U mňa to je tento: https://www. youtube. com/watch?v=WTOnjBc8TFg Neviem ale tu pasáž musel vymyslieť nejaký psychológ, mohli tam dať absolútnu tmu ale oni tam dali blikanie, ktoré... Otvor fórum »
25. 4. 2015 20:23
33
Kresťanský tabor
Ahojte, nevedeli by ste o nejakom dobrom krestanskom tábore , ktorý je na strednom Slovensku a je pre mládež nad 15 rokov Otvor fórum »
25. 4. 2015 20:09
8
Hľadám jednu pieseň
Prosím vás, nevieťe náhodou o nednej piesni, kde sa spieva "a smaile pof, om a gekora... "(no neviem, čo sa tam presne spievia). A ak aj vy máte podobný problém, môžte nápísať do komentára, čo sa... Otvor fórum »
25. 4. 2015 19:05
2
Technicke typy -- help
ako si zrusim heslo na windows 8 ked sa prihlasujem? Otvor fórum »
25. 4. 2015 17:47
26
Zivot bez mobilu
Je tu niekto, kto z vlastnej vôle nevlastní mobilný telefón,,prípadne bez neho fungoval dlhšiu dobu? Otvor fórum »
25. 4. 2015 16:38
5
Leonardo Da Vinci
Poradíte mi nejaké knihy, filmy, dokumenty Leovi? :) Otvor fórum »
25. 4. 2015 15:58
1
Práca v programe stykz
Ahojte. Mali sme za domácu urobiť animáciu v tomto programe. Všetko som urobila ako mala aj som to konvigurovala nag . gif. Lenže učiteľka chce aj verziu s príponou . stykz aby si overila, že som... Otvor fórum »
25. 4. 2015 15:37
7
Paleta tieňov
Zdravím, potrebujem si objednať paletu tieňov, aby ich nemala menej ako 120. Mohli by tam byť aj matné aj lesklé. Viem, že na nete ich je veľa, len niektoré kamarátky si objednali také,... Otvor fórum »
25. 4. 2015 13:03
62
Anglicke slova v slovenskej vete
- nepouzivam ich
- pouzivam ich len pri pisani na nete, pripadam si potom ako najvacsi king ktory pochodil polku sveta, vy ostatni ste sedlaci
- pouzivam ich pri beznej konverzacii z oci do oci
Ďalšie možnosti »
25. 4. 2015 12:35- pouzivam ich len pri pisani na nete, pripadam si potom ako najvacsi king ktory pochodil polku sveta, vy ostatni ste sedlaci
- pouzivam ich pri beznej konverzacii z oci do oci
Ďalšie možnosti »
11
Nástenka
Ahojte :) moja sestra má robiť v škole nástenku o mlieku (niečo ako deň mlieka) a potrebujem nejaké nápady pre ňu snaží sa zohnať niečo ako kolobeh mlieka ak nájdete najeky obrázok tak prosím do komentu dakujém :) Otvor fórum »
25. 4. 2015 12:14
13
Vysoká škola
Čaute potrebujem nejaké info. bol som prijatý na FRI UNIZA, ale je tam uvedené že "Prijímacie skúšky: Osobná účasť je nutná aj pre uchádzačov prijatých bez prijímacej skúšky. " A teraz no načo sa tam mam trepať do... Otvor fórum »
25. 4. 2015 11:35