Diskusie - 1435. stránka fóra
13
Tetovanie
čo si myslíte, kolko by asi stalo toto tetovanie nad lopatku? http://tattoologist. nataliehanks. com//files/2012/05/email8. jpg aby som aspon približne vedela, kolko si mam našporiť. Ďakujem :) Otvor fórum »
3. 5. 2015 23:38
25
čo sa to k*rva deje?
Ahoj.. viem že budem otravovať.. ale .. chcem sa tu podeliť o môj život a chcem vedieť váš názor či to len ja robím paniku alebo sa to fakt j*be... mám 3 bratov ktorých budem označovať pod iniciálami D,... Otvor fórum »
3. 5. 2015 23:24
10
Rast vlasov
Ahojte baby :) nemáte nejaké tipy a rady na rast vlasov ? :) Ďakujem :] Otvor fórum »
3. 5. 2015 22:34
13
Pre nocnych matematikarov
Dvaja robotnici maju naplanovanu pracu na 16 dni. Po 4 dnoch jeden odide a druhy to dokonci za 36 dni. Za kolko to spravi kazdy sam.. Vedeli by ste to niekto vypocitat? Otvor fórum »
3. 5. 2015 22:20
18
Zlá pamäť
Ahojte... Mám problém s pamäťou.. Ťažko sa mi učia slovicka cudzích jazykov, tiež iné veci.. Často zabúdam čo som chcel spraviť alebo kde som čo položil... Máte niekto podobný problém? :) Otvor fórum »
3. 5. 2015 21:50
6
Strach o blízku osobu
Premáha ma posledné dni strach o blízku osobu. Sama vie veľmi dobre, že má zdravotné problémy ktoré sa u nej hromadia a i napriek tomu odmieta návštevu doktora, je skleslá, začína byť apatická a ja neviem... Otvor fórum »
3. 5. 2015 20:31
8
Apka do mobilu
Nazdar, poradíte mi nejakú aplikáciu na Android, ktorá by mi ,,prečítala,, súbory pdf, vopred ďakujem :D Otvor fórum »
3. 5. 2015 20:10
16
Vysoke vs nizke a sex
Ake mate vy skusenosti s vysokymi a nizkymi zenami vramci milostnych hratok? Viac vam sedia vysoke alebo nizke? Ked balite baby a je tam viac dievcat pokope zamerate sa na tu vyssiu alebo nizsiu? S kamaratom sme... Otvor fórum »
3. 5. 2015 19:04
2
Rejk-net odstupenie od zmluvy
Zdravim, bohuzial pouzivam internet od spolocnosti rejk-net, a chcel by som sa spytat ci mozem odstupit od zmluvy ak som pisal SMS poskytovatelovi ohladom pomaleho internetu, najprv zacal problem riesit a dal mi aj par rad ktore... Otvor fórum »
3. 5. 2015 18:54
2
Výstava DIA potravín
Ahoj Birdz! VIem, že väčšiny z vás sa to netýka, hoci určite veľa z vás má vo svojom okolí diabetika či celiatika, a verím tomu, že vám ako správnym birdzákom (ktorí sa beztak starajú... Otvor fórum »
3. 5. 2015 18:52
10
Problém s pc
Vždy keď zapnem pc na monitore je iba čierna obrazovka. Čo s tým? Otvor fórum »
3. 5. 2015 17:53
7
Pick up lines (netuším ako sa to prekladá :D)
ako by ste reagovali vy keby vas chcel niekto zriesit na hlasky z game of thrones? :D https://www. youtube. com/watch?v=sH2QrvyZg7E Otvor fórum »
3. 5. 2015 17:48
3
Gymnazium Malacky
Mate nejake skusenosti s tymto gymnazium ? Alebo radsej ist do blavy a tam sa tlacit v preplnenych vlakoch? Otvor fórum »
3. 5. 2015 17:39
4
Dodatočné prihlašky
neviete náhodou či UK zvykne mať aj vobec nejaké druhé kolá vypísané až dodatočne? lebo čo sa týka niektorých iných škol na portalvs sú vyvesené už dáávno, tak len pre istotu sa pýtam ; ) ďakujem Otvor fórum »
3. 5. 2015 16:26
6
Brigada
Chcem íst brigádovať do tesca netreba mať pred tým lekárku prehliadku ako pojdem na pohovor? Otvor fórum »
3. 5. 2015 16:04
7
Nový občiansky
Ak mi končí platnosť občianskeho preukazu, som povinný nahlásiť titul, alebo ho tam nemusím dať zapísať (za zmeny 4, 50 €) ? Otvor fórum »
3. 5. 2015 15:20
- Ano, ale ako sexuju sa mi hnusi
- Asi rovnako ako ostatni
Ďalšie možnosti »