Diskusie - 1434. stránka fóra
23
Zaujímalo by ma z čoho pramení SM?
Som sa tak zamyslela nad tým, či pôvod v sadomasochizme, keď niekto chce byť subík (podriadení), nie je náhodou o tom, že človeku celý život rodičia za niečo nadávali, že ako sa zlé správa, ... Otvor fórum »
4. 5. 2015 23:55
7
Hľadá sa názov filmu!
Hľadám názov filmu z prostredia vojny vo Vietname, hlavnú úlohu tam hral americký psovod a jeho nemecký ovčiak, vie niekto čo myslím? Otvor fórum »
4. 5. 2015 21:09
16
Vypadávanie vlasov
V poslednej dobe mi začali dosť vypadávať vlasy Vždy keď si rukou prehrnem vo vlasoch ostane mi v nej veľké množstvo vlasov. Vedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý prípravok, ktorý by to zastavil? Otvor fórum »
4. 5. 2015 20:45
12
Mágia ? :D
https://www. youtube. com/watch?v=f0m9QtYWTIE woow vedel by toto niekto vysvetliť ? :D Otvor fórum »
4. 5. 2015 20:08
47
Tesco
Je normálne, že mi v tescu nechcela (drzá, stará, mrzutá) predavačka predať NEALKOHOLICKÉ PIVO ? (Birel -pomelo grep) pretože nemám ešte 18 ? :D A ja jej vravím, že to snáď nemyslíte vážne, naozaj si... Otvor fórum »
4. 5. 2015 19:53
33
Do coho investovat svoje chechtaky?
Byt som si uz zariadil a teraz neviem do coho by som dalej investoval. Rozhadzovat peniaze na kraviny nechcem. Chcel by som nejako zhodnotit uspory a nechat ich pracovat - kto s tym mate uz skusenosti? co navrhujete... Otvor fórum »
4. 5. 2015 19:34
24
Pokazí sa víno?
Toto je asi najzbytočnejšie fórum... :D Ale nemám v chladničke miesto a nutne tam musím dať hrniec no je v nej 3litrová krabica vína ktorá je zatvorena.. Keby vyberem to víno a nechám vonku nepokazí sa? :D Otvor fórum »
4. 5. 2015 18:47
18
Pomôžte mi s týmto IT problémom, prosím
No neviem či som to správne nazvala, ale to je jedno... poprosím tých viac zdatných v PC, aby mi poradili: chcem, aby počítač od zapnutia šiel len 2 hodiny a potom sa automaticky vypol, na... Otvor fórum »
4. 5. 2015 18:35
6
Kŕče
Ahojte, mam take slabsie krce v bruchu. Môže to byť aj od prejedenia? :D alebo máte nejake rady aby mi to prestalo? :) Otvor fórum »
4. 5. 2015 18:01
25
Socialna práca - áno/nie
Ahojte chcem sa Vás niečo opýtať. Keď som vyšla zo školy dala som si prihlášku na sociálnu prácu do Ružomberka, ale nenastúpila som tam, pretože, je veľa absolventov SP a neviem či... Otvor fórum »
4. 5. 2015 15:52
2
Letné ubytovanie v BA
Zdravím ľudia , prosím vedeli by ste mi odporučiť prípadne dať na nejaké lacné ubytovanie v Bratislave počas letných mesiacov júl - september mám na mysli bývanie na ubytovniach / internátoch a pod. ... Otvor fórum »
4. 5. 2015 15:41
3
Strelci KE, KE-Okolie
Zdravim Vas ludkovia, kto by siel dnes somnou zapukat z nejakej tej zbrane? pistol / puska, KE alebo KE-Okolie... najdu sa tu taky? Otvor fórum »
4. 5. 2015 15:40
7
Gymnázium sv. Tomáša Akvinského
Aky mate nazor na túto skolu??? Ak mate skusenost s touto skolou tak napište mi do spravy ; ) Prosím o vaše nazory ; ) Otvor fórum »
4. 5. 2015 15:21
1
Nujdúch Tom Jones
čítali ste prosím niekto túto knihu? vedeli by ste mi poradiť tému na seminárku? :P Otvor fórum »
4. 5. 2015 13:16
1
50
Okuliare :)
Ahojte, zaujímalo by ma čo si myslíte o ľuďoch ktorý nosia okuliare. Ako ich beriete? :) Otvor fórum »
4. 5. 2015 06:12
20
Hlúpy telefón
Vysvetlite mi niekto, prosím vás, prečo mi nič nejde stiahnuť do telefónu resp na pamäťovku, aj keď mám všade plno voľného miesta? V telefóne okolo giga a na karte dokonca 13 giga voľných? Ja už strácam... Otvor fórum »
4. 5. 2015 02:15