Diskusie - 1431. stránka fóra
5
Ako robiť seo pre zoznam
Informácií ako robiť seo pre google je dosť hlavne na zahraničných stránkach , a vyzerá že to funguje už som sa posunul so stránkou z nejakej 20 strany na 3-tiu , ale v zozname a sezname nemám nejaký... Otvor fórum »
7. 5. 2015 23:29
6
Geocaching
Ahojte, má tu niekto skúsenosť s vytvorením kešky? Ja používam appky Geocaching Intro a c:geo a neviem ako tam tú kešku "zapísať". Vie mi niekto poradiť ? Otvor fórum »
7. 5. 2015 20:43
51
Spolocny zivot - financie
Co si myslite o tom ak spolu nejaky par byva a muz pracuje, zaraba trebars 900€ a jeho frajerka chodi na vysoku, ma brigadu plus rodicia jej nieco prispievaju, dokopy ma asi 400€. Ako by podla... Otvor fórum »
7. 5. 2015 20:21
9
29
Stresujem sa kvôli každej blbosti, help
Už asi 3 roky mám taký problém, že sa stresujem kvôli totálnym debilinám, dakedy aj kvôli ničomu. Všimol som si, že sa vyhýbam ľuďom alebo neviem viesť konverzácie aj keď chcem. Viem, že... Otvor fórum »
7. 5. 2015 19:06
48
Ako by mal vyzerať váš perfektný deň?
Ako by vyzeral váš perfektný deň keby ste nehľadeli na peniaze ani na čas ? Otvor fórum »
7. 5. 2015 18:53
6
Stres z neznamych pričin
Ako by som to povedala, vzdy ked mam niekde vystúpit, aj ked len pred triedou a držim v ruke papier alebo mikrofon trasu sa mi ruky. Nedokažem to ovladat a pri tom vo vnutri seba vobe necítim... Otvor fórum »
7. 5. 2015 18:11
6
Bitky vo väzení
Prečo skoro v každom filme alebo seriáli, keď sa dej odohráva vo väzení čo i len na 2 minúty, tak je to vždy tak, že stačí aby niekto niekoho drgol a hneď sa začnú biť všetci väzni... Otvor fórum »
7. 5. 2015 17:52
18
Najšaredšie zviera
aké je podľa teba najškaredšie zviera? niekde som čítal , že jedno z nich je leňochod a dokonca aj axolotl... Otvor fórum »
7. 5. 2015 17:17
36
Stávate sa svojími rodčmi?
Všimli ste si, že sa vám začínajú prejavovať vlastnosti vašich rodičov/rodiča, ktoré na nich neznášate? Otvor fórum »
7. 5. 2015 17:15
9
Prijimacky
na nich nemozem pouzivat kalkulacku a ja bez kalkulacky neviem uz nic ani delit kratit odmocnovat pocitat celkovo proste .. neviete kde by som sa to mohol dako fakt rychlo naucit na dakej internetovej stranke alebo co pomohlo nahodou vam... Otvor fórum »
7. 5. 2015 16:29
10
Pomoc :(
Prosim kto sa vyzna v elektronike. Mam mobil Sony Xperia Z1 a dneska som isiel zo skoly a pozrel som sa na fotak a vidim taku skvrnu na fotaku a najprv som si myslel ze to je od fixky... Otvor fórum »
7. 5. 2015 15:22
28
Doplnky k strave
Môžu doplnky k strave človeku ktorý má nízku hmotnosť nejako uškodiť? Ak nie, môžu mu naopak pomôcť získať na hmotnosti? Otvor fórum »
7. 5. 2015 12:12
30
Ano, zase ta maturita :-D
Kedze sa blizi ta nasa maturita, tu je nieco na zmiernenie stresu.. vyjadrite sa aj vy, ktori ste uz maturovali... mate podobne zaujimave zazitky z maturity, ako ludia v nasledujucom videu? :-D ... Otvor fórum »
7. 5. 2015 11:16
19
2TB USB kluc - zapalka???
Kupil som si do spalne SMART 3D velku telku podporuje to aj internet a prehravanie filmov z USB klucov alebo smart kariet. potreboval by som k nej nejake ulozisko na filmy vo full HD (aspon 100 filmov). Nasiel... Otvor fórum »
7. 5. 2015 07:55
1
Súkromný gympel ZA
Ahojte, čo mi viete povedať o súkromnom Žilinskom gympli na Oravskej, učitelia, žiaci....diki za akékoľvek info Otvor fórum »
7. 5. 2015 06:53
27
Výsledky matury
Tak moji milí spolumaturanti :) pochválte sa ako ste do dotiahli na písomnej časti maturít :) Otvor fórum »
7. 5. 2015 00:00
24
Iniciatíva zo strany ženy
Chlapci, veľmi by ma zaujímalo, že ako vnímate, keď žena prejaví o Vás záujem a chce ísť s vami von na kávu atď. , v prípade, že sa poznáte maximálne tak z videnia, alebo... Otvor fórum »
6. 5. 2015 23:03