Diskusie - 1376. stránka fóra
11
Metalové skupiny a piesne?
Ahojte, mám takú prosbu: Môj oco bude mať narodeniny a tak som premýšľala, čo by som mu mohla dať. Rozhodla som sa pre CD s piesňami. Môj oco má rád... Otvor fórum »
16. 6. 2015 17:05
2
Lístky na uprising
Ahoj, nepredáva niekto lístky na uprising lacnejšie ako su teraz ? (40) :) Otvor fórum »
16. 6. 2015 16:34
5
Problem s odstranenim
Ludia mam problem odstranit jeden subor... pise ze je otvoreny a preto nemozno akciu dokoncit ale nemam to nikde otvorene :D neviete kde by mohol byt problem ? http://prntscr. com/7hmi70 Otvor fórum »
16. 6. 2015 16:27
15
Miesto na zašitie
Ahojte, chcel by som sa Vás opýtať, či neviete o nejakom mieste najlepšie v centre Košíc, kde by sa dalo zašiť tak, aby tam ľudia nevideli. Otvor fórum »
16. 6. 2015 16:03
5
Malá výpomoc,,.
... s prekladom! Ak by som (s prekladom!) napísal do názvu tak by na toto fórum kliklo o polovicu menej ľudí podľa mňa aj ked je to zatial jedno kedze som toto forum este nevytvoril takze ho nema kto vidiet... Otvor fórum »
16. 6. 2015 15:28
25
Vplyv stresu
Ako vplýva na vás stres pri plnení svojich povinností? Niekomu stres pomáha podať nadľudský výkon a človeka posunie dopredu a iným naopak, podlomí kolená a hrozí psychický kolaps. Otvor fórum »
16. 6. 2015 15:21
8
14
Euba prijímačky vol. 2
Ako ste dopadli dnes (resp. včera) na Ekonomickej univerzite na prijímačkách? Otvor fórum »
16. 6. 2015 14:59
6
Košice bary
Zdravím poraďte nejaké bary ktoré navštíviť v KE kde sa cez víkend zabavime s partiou .... poprípade aj nejaký štartér bar :D Otvor fórum »
16. 6. 2015 14:23
4
Prijímacie skúšky z oborových testov z minulých rokov na nmš psychológie MU
Zdravím, nevie náhodou niekto či sa nedá nejako dostať k prijímacím skúškam (oborové testy) z minulých rokov na nadväzujúce magisterské štúdium odboru psychológie na MU? Otvor fórum »
16. 6. 2015 10:35
158
Ste zastancovia nasilia na detoch? Ak hej, preco nie aj na zenach?
Viem, ze je tu kopa ludi, ktori obhajuju "za ucho" pre male dieta ako "ucinnu" vychovnu metodu. Moze mi niekto vysvetlit preco nie "za ucho" aj zene? V com je rozdiel medzi slabsim dietatom a slabsou zenou?... Otvor fórum »
16. 6. 2015 09:26
18
NÁVRH NA GRAMATIKU
Nakoľko vy ste tu vačšinou všetko tí inteligenti a intelektuáli, navrhujem, aby sa na internete stalo pravidlom, že ten, čo si myslí, že gramatiku ovláda, bude písať normálne malým a ten čo nie, ... Otvor fórum »
16. 6. 2015 07:47
- Počul/a som už o tom. A myslím si, že sú nevinní
- Počul/a som už o tom. Ale nemám ku tomu žiady postoj
Ďalšie možnosti »