Diskusie - 1373. stránka fóra
15
Daj si selfie so sochou a pôjdeš do basy!
Zdá sa Vám už normálne, ako si Európska únia resp. Europarlament a teda poslanci, ktorí majú zastupovať nás ostatných robia čo chcú a obmedzujú naše práva a slobody? Čo poviete na návrh, citujem: ... Otvor fórum »
18. 6. 2015 17:56
10
2 jazyky
Chcem sa začať učit dva cudzie jazyky naraz. Mate niekto odskušane alebo viete s akym casovym odstupom by som sa ich mala ucit? Ci je dobre naprikald jeden jazyk rano a druhy vecer, alebo jeden den venovat jednemu... Otvor fórum »
18. 6. 2015 17:29
32
Ktorý telefón je najlepší?
Ahojte, chcem si kúpiť telefón, no vôbec netuším aký.... prosím poradíte mi , čo by ste si vybrali vy? Otvor fórum »
18. 6. 2015 16:19Názvoslovie solí
Čaute, nájde sa tu niekto, kto by mi vysvetlil ako sa vytvátajú názvy solí keď mám vzorec a naopak? :-D Otvor fórum »
18. 6. 2015 15:53Príprava na talentovky, talentové prijímacie pohovory - architektúra, dizajn, grafika, maľba, umenie, ,,.
Ahojte, ak sa chcete počas prázdnin spolu s nami pripravovať na talentové prijímacie skúšky na umelecké školy, školy grafiky, školy architektúry a dizajnu, ... (vysoké školy, stredné školy) napíšte krátku správu. Chceme... Otvor fórum »
18. 6. 2015 15:21
3
EUBA- FMV
Ahojte, robila som vcera prijmacky na FMV na EUBE. Na aise mi pise ze som postupila do dalsieho kola a poradie mam čislo 19. Viete mi niekto povedat co to znamena? Dakujem za odpoveď. Otvor fórum »
18. 6. 2015 15:02
35
Máte/mali ste vo svojom vztahu nejaky zvyk? 1koment
Trebars, ze kazdu nedelu poobede sa chodite prejst do parku, kazdu sobotu o 17:00 pozerate spolu basketbalovy zapas, drogeriu kupujete len spolocne alebo napr kazde ráno si poviete /zavolate /napisete na dobre rano, kazdy vecer pred... Otvor fórum »
18. 6. 2015 14:47
19
Už ma sere moja stará,,.
ako nechce sa jej už jebavat ako volakedy... co robit? Otvor fórum »
18. 6. 2015 13:37
4
Kamzík BA
Ahojte, prosím vás, ako sa dostať na Kamzík v BA? Našla som zastávku mhd Cesta na Kamzík a chcem sa spýtať ako dlho trvá cesta odtiaľ naň? Otvor fórum »
18. 6. 2015 12:56
10
17
Divné líca
Mám to len ja či aj vy si často zakúsnete do líca pri jedení, alebo pri plnom nose a otvorených ústach pri spánku si oslintáte vankúš? :d Otvor fórum »
18. 6. 2015 12:06
32
Rozdal si si to už s inou národnosťou ako slovenskou? A aké to bolo?
priťahuje ťa exotika? Hovorí sa že najlepšie gény majú miešanci.. čím viac rozdielov a genetický mišung tým lepšie. Najhoršie gény sú naopk príbuzné gény (brat sestra / sesternica atď) čo si o tom myslíš? Otvor fórum »
18. 6. 2015 09:43
3
NA PC mi vyhadzuje bublinu z lišty" Nedostatok stránkovacej pamäte"
Neviete čo by som mal spraviť aby nemal nedostatok strankovacej pamäte ? :D Otvor fórum »
17. 6. 2015 23:27