Diskusie - 1350. stránka fóra
32
Vyzerajú bezramienkové plavky dobre na ženách s veľkými prsiami?
Alebo vyzerajú lepšie na ženách s malými prsiami? :D Som celkom chudá a mám dosť.. ehm... objemný hrudník :D Chcela som si kúpiť bezramienkové plavky... Ale bojím sa, že budem vyzerať ako... Otvor fórum »
6. 7. 2015 11:48
6
Last. fm - poradte
Dnes som zacala pocuvat hudbu cez last. fm, ale mam taky problem :D Ako tam mam spustit, aby mi prehralo nejaky album? Lebo jedine, co som nasla je, ze Kapela + similar..... Otvor fórum »
6. 7. 2015 09:40
7
Kopírovanie (konvertovanie) hudby do MP3
Je podľa vás Windows Media Player vhodný na skopírovanie a zároveň skonvertovanie hudby z Audio CD do MP3? Alebo poradili by ste na to nejaký iný samostatný program? Otvor fórum »
5. 7. 2015 23:20
30
Uhádni osobu, na ktorú myslím - Akinator
Podte si zahrať, ci vam uhadne (akinator. com). Ja som myslel na Evil Queen a uhadol. Sranda. :D Otvor fórum »
5. 7. 2015 23:05
8
Prenosny reproduktor
Neviete o nejakom mini prenosnom reproduktore s dobrymi basami?? Otvor fórum »
5. 7. 2015 22:29
2
Brigáda
Ahojte, viem, že je už neskoro , ale hľadám si nejakú brigádu na leto- okolie Poprad, Kežmarok, Tatry. Ak by ste o niečom vedeli ozvite sa prosííím :) Otvor fórum »
5. 7. 2015 22:27
13
Smartphone do 220€
Ahoj :) idem kupovať mobil, tak do 220€ a potrebujem aby ste mi nejaký poradili :) je mi celkom jedno aká značka, len mi treba android, min. 5mpx prednú a 10mpx zadnú kameru :) Otvor fórum »
5. 7. 2015 22:17
48
Zeny, dali by ste ho dole, keby je teraz pri vas v teplej postielke? (prvy komentar foto)
- Och boze, uz teraz teciem, jasne ze ho dam dole !
- Kde je na neho kontakt boha?
- Chcem ho, znacka: rychlo!
Ďalšie možnosti »
5. 7. 2015 21:47- Kde je na neho kontakt boha?
- Chcem ho, znacka: rychlo!
Ďalšie možnosti »
8
Poznate skrill?Dá sa na ebay platit bez bankoveho konta?
Zdravim, viete že pomocou skrill peňaženky sa dá platiť na ebay -i? A ten skrill sa da nabit cez paysafecard - kupite v hocijakom obchode za cash. Dá sa to? Otvor fórum »
5. 7. 2015 19:53
9
Bicyklovanie a Birdzáci?
Sú tu dáke birdzácke cyklistické spolky? Bicykluje tu niekto v Brátiske? Len tak zbežne sa pýtam, lebo tak mám bicyklík, tak reku prečo nedať nejakú skupinovú jazdu :D Kto má podobné chute? Otvor fórum »
5. 7. 2015 19:36
10
Kam idete na vakácie?
Kamže kam vy svetlušky radodajne povedzte nam napište nam Otvor fórum »
5. 7. 2015 19:23
10
Šošovky
Ahojte potrebujem poradiť Ked si chcem kúpiť šošovky za kedy mi prídu? Asi tak? A počula som ze to je ine cislo jak na okuliaroch, treba ist predtym este aj k ocnej, alebo netreba?? Alebo podla coho... Otvor fórum »
5. 7. 2015 17:43
30
6
Hra The Sims :)
Ahojte :D potrebovala by som pomoc chcela by som si naištalovať hru sims do pc ... ak by sa to dalo :D ak by ste vedeli na akej stránke a ako to stiahnúť tak mi pls napíšte :D... Otvor fórum »
5. 7. 2015 15:47
12
Ako získať fanušíkov na FB stránke?
Založila som si stránku, a chcela by som viac fanúšikov. Nemáte nejaké tipy, ako získať nových ľudí? Platiť si ich nechcem. Otvor fórum »
5. 7. 2015 15:00
13
EUBA FHI PRVAK :)
Caute, viem ze otravujem ale neprijali ma na ucto ale na alternatívny odbor MRIT v liste mi nic nepísalo len to ze mam doniest fotky a OP ale dopočul som sa ze treba vytvoriť navratku ci co... Otvor fórum »
5. 7. 2015 13:52