Diskusie - 1349. stránka fóra
6
Prestup na inú VŠ
Ahojte :) Dúfam, že sa tu nájde niekto kto mi poradí. Takže chcem sa opýtať ako to je keď chcem prestúpiť na inú školu. Chodila som na VŠ do TN. Skončila som ZS aj LS. ... Otvor fórum »
7. 7. 2015 09:11
18
Motorka - malá
Takže potreboval by som poradiť. Neviem ci vôbec existuje nejaká motorka podľa mojich predstáv. Takže chcel by som nejakú malú motorku len tak na vozenie v lete do 50 ccm keďže mám len Bckovy vodicak. Ale hlavne... Otvor fórum »
6. 7. 2015 21:23
8
Podte sa vypi*ovat
> stretnem uzasnu zensku > krasna spravne zvratene vtipna super hudobny vkus > zalubim sa do nej sak jak inak > v auguste odchadza do Prahy > jebem takyto zivot a co vy?... Otvor fórum »
6. 7. 2015 21:20
44
Tabletky na zväčšenie penisu
Má niekto skúsenosti s tabletkami na zväčšenie a na objem penisu ? Mám ho asi 17cm a chcel by som viac. Tí, ktorý ste tabletky užívali o koľko cm sa vám zväčšil penis ? A boli nejaké vedľajšie... Otvor fórum »
6. 7. 2015 21:07
66
Socialne siete
Pomahaju podla vas socialne siete lepsiemu zivotu? ( t. j. rychla komunikacia, zabava, informacie) Alebo naopak na druhu stranu ho robia v konecnom dosledku horsim? (t. j. znevazenie sukromia, degradacia, "zavislosti", reklamy) ... Otvor fórum »
6. 7. 2015 20:40
6
Lezenie, bouldering
Ahojte! :D Je tu niekto, kto chodí liezť na steny? Už dlhšie to chcem skúsiť, v BA sú lezecké centrá Vertigo a K2, kam by ste odporučili ísť začiatočníkovi? :) A nejaké ďalšie rady pre začiatočníka? Chystám... Otvor fórum »
6. 7. 2015 20:35
8
Ako dosiahnuť aby mojim priateľom neukazovalo všetko načo dám like
Ahojte ako dosiahnem na Fb aby neukazovalo všetkým čo som likla, alebo komentovala... Dá sa to vôbec? Otvor fórum »
6. 7. 2015 20:02
17
8
Mobil zabudnutý na slnku
Cauko, dnes som si zabudol mobil na slnku. Asi hodinu tam bol. Mobil bol strašne rozpálený a sám sa vypol. Hned ako som to zistil som ho schladil a o 5 min zapol. Mobil ide bez problémov. Môže sa ešte... Otvor fórum »
6. 7. 2015 18:36
18
Študentký učet
Viem že ani jedna banka nieje férová a výhodná ale potrebujem súrne vedieť kde je lepšie si založiť študentský účet? :D Otvor fórum »
6. 7. 2015 18:08
20
Aké brucho máte na mužoch najradšej
- Riadne vyrysované kocky, takmer žiaden tuk
- Trochu tuku, veľmi jemné kocky
- Vychudnuté bez tuku, bez svalov
Ďalšie možnosti »
6. 7. 2015 18:00- Trochu tuku, veľmi jemné kocky
- Vychudnuté bez tuku, bez svalov
Ďalšie možnosti »
9
Downhill bike
Robí tu niekto downhill? Ak ano sprava :) Chcela by som to skusiť ale mám otázky ohladom bajku Otvor fórum »
6. 7. 2015 17:59
11
Komu by ste dali BAN - alebo naopak BAN zrusili
Komu by ste dali BAN - alebo naopak BAN zrusili ? Otvor fórum »
6. 7. 2015 14:43
3
EU verejna sprava UPJS
Čaute, V septembri ma čaká 1. ročník a potrebujem poradiť. Študuje z vás niekto europsku verejnu spravu na UPJŠ v Košiciach? Rozhodujem sa pri vybere povinne volitelnych predmetov a zostal som stáť pri: integračné... Otvor fórum »
6. 7. 2015 14:43
17
Pixel Game
http://pixact. ly/ nakreslite obdĺžnik/štvorec podľa zadaných pixelov :D od oka ofc aké vám vyšlo skóre? ; ) Otvor fórum »
6. 7. 2015 13:31