V septembri ma čaká 1. ročník a potrebujem poradiť. Študuje z vás niekto europsku verejnu spravu na UPJŠ v Košiciach? Rozhodujem sa pri vybere povinne volitelnych predmetov a zostal som stáť pri: integračné procesy v Europe. Z NJ som zmaturoval z
Ak si dáš anglinu, tak to máš vyhraté .. Ona je stále chorá, hodiny sa vynechávajú a potom aj tak ten test vyzerá aj skúška aj zápočet úplne v pohode ti odporúčam AJ
aha jo chapem, to by šlo a co integračné procesy v Europe po nemecky? mas to aj ty? ci si vybral zvysne 2 z ponuky? Lebo AJ to si dam ako jazyk určite zaujima ma už len ten predmet či donho vobec niekto siel z vas predomnou .. dikes
Ja som mal iba obyčajnú Verejnú správu nie europsku čiže vyjadriť sa ti môžem len k jazykom nakoľko obidve učí jedna inžinierka K tomu druhému tak to ti teda neviem ale názov by ma odradil hneď a ešte k tomu v nemčine no neviem skús ak máš na to vlohy a vieš dobre nemecky hlavne odborné výrazy slovíčka atď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty