Diskusie - 1344. stránka fóra
9
Film
caute kamosi, hladam film-komediu kde bol nejaky muz ktory bol strasne vyberavy ohladom zien, ptm sa rozpraval s nejakym psychologom a odvtedy proste nevidel zeny ako vyzeraju na vonok ale ich dusu. Proste tucne videl ako pekne. ... Otvor fórum »
11. 7. 2015 15:00
9
Telefon
čaute, je tu niekto, kto by mi vedel poradiť naozaj dobrý telefón do 150-160e vôbec sa v tom nevyznám a nechcem si kúpiť zase nejaký ďalší nepodarok, ktorý mi začne kolabovať po 3mesiacoch. Ďakujem Otvor fórum »
11. 7. 2015 14:51
6
Vkladanie titulkov do serialu
Zdravim chcem sa spytat ako mam vlozit titulky do serialu tak ze ked to dam na usb nech minto ide aj v telke lebo ked ich len stiahnem do jedneho suboru a premenujem v pc idu ale v telke nie.... Otvor fórum »
11. 7. 2015 13:47
36
Čo by ste urobili?
Čo by ste urobili bývalému priateľovi / bývalej priateľke, ak by ste poznali jeho / jej heslá od sociálnych sietí, e-mailov a pod. ? Otvor fórum »
11. 7. 2015 13:28
23
Ako schudnuť?
Mam zlu kondičku, ako mam ziskať kondičku?A richlo schudnuť? Otvor fórum »
11. 7. 2015 12:19
8
Prenášanie dát medzi počítačmi
Viete o nejakom spôsobe jako prenášať velké množstvo dát (desiatky gigabajtov) medzi počítačmi, ktoré niesu v rovnakej LAN sieti? Samozrejme bez externých zariadení, cez internet. Otvor fórum »
11. 7. 2015 12:19
22
Extremne znicene vlasy
Prosim Vas, viem, ze to tu nepisem prvykrat - ale stale verim, ze najdem niekoho s podobnym problemom... mal tu niekto znicene vlasy farbenim? Ale tak, ze extremne. Uplne vyschli a nezostala v nich... Otvor fórum »
11. 7. 2015 09:43
8
Bolesť krku
Ahojte, včera ráno keď som vstal som cítil že ma trošíčka bolí v krku ale som to neriešil, ale hneď ako prišiel večer sa to už nedalo neriešiť pravá mandla mi moc napuchla a nemôžem ani smrkať, ... Otvor fórum »
11. 7. 2015 07:53
3
Uštipnutie včelou, opuch
Dobrý deň, včera ma do pery uštipla včela a samozrejme že mi to opuchlo..Večer sa mi opuch zmenšil a keď som išla spať, tak som si to natrela ešte octanovým krémom. Do rána sa mi opuch znovu... Otvor fórum »
11. 7. 2015 07:41
40
USA Dvojičky 11. 9.
Zdravim, viem ze dost otrepana a neaktualna tema ale stale mi semtam napadne a vrta mi v hlave :D Chcel by som teda pocut vase nazory ci naozaj lietadla narazili do dvoch americkych budov, Dvojiciek alebo nie. ... Otvor fórum »
11. 7. 2015 00:17
20
Euba - problém pri vypĺňaní el. návratky
Ahojte :) NenaŠla som tu nikde odpovede na tieto otázky a na študijné sa asi v piatok večer nedovolám ... Chcela som sa opýtať či mal niekto problém pri vypĺňaní el. návratky na EUBA :) Prijali ma totiž... Otvor fórum »
10. 7. 2015 21:45
24
Elektrika
Prosím vás, nejde mi elektrika. Len V jednej miestnosti A susedom ide. Viem, mám skontrolovať istic, no je v poriadku. Problem je v tom že jedna fáza je spálňa zásuvky A obývačka zásuvky. V spálni idú... Otvor fórum »
10. 7. 2015 21:06
14
Trnava-kam ísť
Zdravím! Na budúci týždeň idem so spolužiakmi do Trnavy. Neviete kam by sme mohli ísť? Napríklad nejaký park, obchodný dom... A aby sa tam v pohode dalo dostať zo železničnej stanice. Vopred vďaka. Otvor fórum »
10. 7. 2015 20:20
6