Diskusie - 1337. stránka fóra
14
Kampaň "Ja som SDKÚ"
Ako hodnotíte kampaň, ktorú nedávno spustila SDKÚ - DS? Pokiaľ by ste mali príležitosť, prepožičali by ste svoju podobizňu potrebám SDKÚ-DS? Otvor fórum »
17. 7. 2015 17:55
24
Mastné vlasy :P
Ahoj, mam 14 rokov a problém, ktorý trvá od mojich 9 rokoch, mam velmi rýchlo mastiace sa vlasy, musím ich umývať kazdy den niekedy aj dvakrát. Používala som uz velmi vela samponov na mastné vlasy,... Otvor fórum »
17. 7. 2015 16:18
28
Zaľubena?
Pred pár dňami som sa vrátila z dovolenky, boli sme tam partia kamarátov. Zblížila som sa tam s jedným kamarátom. Trvá to už pár mesiacov čo k sebe máme na rôznych spoločných akciách bližšie ale na tejto... Otvor fórum »
17. 7. 2015 12:45
23
Podnikanie
Ahojte, chcem sa spýtať , nájde sa tu niekto mladý kto podniká, alebo začal podnikat? aký je Váš názor nato? oplatí sa to? Čítam rozne články, kde ludia majú názor, že s dobrým nápadom ide... Otvor fórum »
17. 7. 2015 09:57
11
HARRY POTTER NAŽIVO
Čavte všetci, sme partia ľudí ktorých zaujal HP natoľko , že sme zostrojili prototyp jeho zázračnej paličky s ktorou bude možné čarovať v skutočnosti. To znamená , že dvaja ľudia budú môcť navzájom súperiť v dueli... Otvor fórum »
17. 7. 2015 09:30
18
Aký je váš najoblúbenejší dubér?
Ak by niektorý z váš nevedeli, čo je to dubér, tak je to človek, ktorý dubuje(napr. hru, serial, film... ). Pokiaľ som to napísal zle, tak ma račšej neopravujte, pretože dôležitá je otázka, nie jej gramatika. Otvor fórum »
17. 7. 2015 09:02
9
Čím pripevniť na stenu,,
plagáty a minitapety? Doteraz som na plagáty používala špendlíky ale nevyzerá to veľmi pekne. Pásky nedržia a tiež nie sú bohvieako dobré. A tak isto som si kúpila malé tapety na stenu (motýlikov a podobne) a neviem,... Otvor fórum »
17. 7. 2015 07:24
3
Tamagoci
Kto mi preda Tamagoci? PO, KE, KE-okolie .. stare, ale plne funkcne, nie tie nove dzady..... prisiel by som si prenho osobne, aby som ho vyskusal a zistil jeho stav atd... skradka aby... Otvor fórum »
17. 7. 2015 03:27
21
Zázračná palička
Dievčatá a chlapci, milovníci Harryho Pottera či Pána Prsteňov si prídu na svoje . Teraz budete môcť púšťať kúzla v skutočnosti jednoducho pomocou zázračnej paličky. Otvor fórum »
17. 7. 2015 00:10
14
Hladam osobu
ahojte ; ) Potrebujem pomoct, poradit. Uz dlhsi cas hladam znamich z jednej fotky... kedysi sme chodievali do taborov a nasi rodicia robili v banke a potom pracovali v letena tabore ako veduci pre tuto banku...... Otvor fórum »
16. 7. 2015 23:25
14
Zubarka
caute, viem ze som uz davala status o tom ale chcela by som vediet ci nepoznate dobreho zubara v okoli Trnavy? Otvor fórum »
16. 7. 2015 22:33
18
Iphone
Mám otázku... Som človek, ktorý potrebuje telefón len na písanie si... Teda, sem tam nejaká fotka, aplikácie ako facebook, viber, skype, instagram... A mám... Otvor fórum »
16. 7. 2015 21:18
1
Welness centrum v Palárikove
Zaujímalo by ma, či tu bol niekto z vás vo welness centre v Palárikove? Ak áno, aké sú vaše pocity/dojmy z tadiaľ? Otvor fórum »
16. 7. 2015 20:44
22
Vlasy
Mám 17 rokov a strašne mi vypadávajú vlasy. Myslíte, že mi pomôže ked si ich pôjdem ostrihať/skrátiť? Otvor fórum »
16. 7. 2015 20:34
5
Prosím chalani!!! The Sims 2
Napriek mojmu veku stale hram The Sims 2. Upokojuje ma to. Neviem ako mám vymazat uloženie nahratých pribehov. chcela by som začať hrať od znova. Môžete mi poradiť prosím. Určite poznate nejake stranky kde je... Otvor fórum »
16. 7. 2015 20:20
48
Padanie z očí
To 'padanie z očí' začalo asi pred 2 rokmi a stále to trvá. Padá mi z očí aj keď som doma sama, proste stále, z ničoho nič. Uhlíky mi trochu pomáhajú ale nezastavia to. Pred... Otvor fórum »
16. 7. 2015 19:53
11
BOOM SPLASH(VINAI)
Zdravím, chystá sa niekto na akciu(BOOM SPLASH) ? Je to farebná žúrka, ktorá sa koná 4. septembra v podaní DJs: VINAI, The Jockers, TiGi, Dom, atď. ... Otvor fórum »
16. 7. 2015 19:11
57
Ako je to so zenami
Takze najprv situacia co sa mi stala pred tyzdnom. Som na diskoteke paci sa mi tam cajocka... Hovorim si tato by sa dala... Idem za nou nevsima si ma, som pre nu vzduch. Potom stretnem... Otvor fórum »
16. 7. 2015 18:47