ahojte
Potrebujem pomoct,poradit.
Uz dlhsi cas hladam znamich z jednej fotky...kedysi sme chodievali do taborov a nasi rodicia robili v banke a potom pracovali v letena tabore ako veduci pre tuto banku...vraj sa jeden z nich vola dotycni peto ale prie
A ja zas hľadám dievča čo rok dva dozadu robilo v bageterii v šali poviem vám to bolo tak mile dievča a ten usmev lutujem ze som sa nespytal na meno, aj mi to prislo na rozum ale hanbil som sa , ani nie pred ňou ale prred tymi pracovnickami ostatnymi, ja som zral jak prasa lebo omrvinky v sade na stole aj na zemi a ona dosla utierat stoly s tým jej úsmevom, keby sa viac ludi zacalo usmievať a nie secko brať nonstop vážne ako bez citov...
@marpovan poznám, ja sa bežne hanbím cudzích ľudí. Ale už som sa naučila, že radšej sa prekonám a budem mať skúsenosť a nie ľutovať, že som nič nepodnikla.
Škoda, že tu Poštu zrušili no....už len Priznania na FB zostávajú.
postu pre teba zrusili? aka skoda, pamatam si na jednu cast, kde typek pozyval svoju ex. jej novy priatel ho nemal rad, raz ho vraj zmlatil, no nastastie uz udajne neboli spolu, a tak to s nou chcel skusit znova...jeho pohlad, ked sa tam slecna dotrepala aj s tym novym priatelom, s ktorym uz nemala byt, stal za to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Škoda, že tu Poštu zrušili no....už len Priznania na FB zostávajú.